Geri çekilme yöntemi beni artık korkuttuğu için kondom kullanmasını istedim. Ben kondomla hiç zevk alamıyorum kullanacaksak yapmayalım bir dahakine uygun korunma yöntemini bulup kondomsuz sevişiriz deyip beni sevişmenin ortasında bıraktı. Bari bu kez kondomla yapalım çok istiyorum dediğim halde yapmayıp üstünü giyinmeye gitti. Kendimi çok kötü hissettim böyle hissetmekte haklı mıyım, siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom kullanan cok erkek var git onlarla seviş. O da baska yöntemlerle korunan kadinlarla sevissin. Birbirinizdeki bu israr ne? Kondom takmayan adamla zerre sevişmem. Basit bir agri kesicinin zararlari bile fazlayken yok hapti, igneydi kendime zarar veremem.
Erkekler icin hap, igne baska yontemler kullanmaya bile degmez. Basit, kendilerine zarari olmayan, yan etkisi olmayan bir kondomu bile takmaktan aciz erkekler icin ne oldugu belirsiz, uzun sure kullaninca vucutda baska sorunlara yol acmayacaginin garantisi olmayan yontemler kullanmayin.
Kendileri olsa ilac vs kullanir mi bi dusunun bakalim. Gunumuzde erkekler icin dogum kontrol haplari üretiliyor deniyor daha simdiden karsi çıkıyorlar. Kadinlara baska yontem kullan demek kolay onlara. Kendileri olsa kullanir mi? Daha kondom bile takmiyorlar ustelik. Boyle adamlara vermeniz bile hata. Azicik kendinize sayginiz olsun. Bu kadar manipüle edilmeyin.
216 Yorumla- +1 yıl
Peki ya geri çekilmede kendine güvenen bir partnerse😀
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 hicbir dogum kontrol yontemi %100 korumazken geri cekilme cok tehlikeli. Istediği kadar bu konuda iyi olsun. Erkegin ilk basta gelen zevk suyunda bile sperm bulunuyor. Tek bir sperm bile dollemeye yettigine göre geri çekilme saglikli bir yontem degil
- +1 yıl
Bak bilmediğin konularla ilgili çok iddalısın zevk suyu sadece kayganlaştırmak için vucudun ürettiği bir sıvı tıpkı kadının ıslaklığı gibi, ben evliyim ve bir çok partnerim var yıllardır geri çekilme yöntemi ile korunurum, gerçekten kendini kaybetmiyen tecrübeli bir erkek için geri çekilme yöntemi kondomdan daha gatantili, ya kondom patlaksa bide öyle düşün
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 bu Allah'ın takdiri. Hem haplarla hem kondomla yani cidt koruma yapan kisilerinde cocuklari olabiliyor. Senin yıllardır boyle korunup bir sorun yaşamaman iyi bir korunma yontemi oldugu anlamina gelmiyor. Boyle bir yorum yazacagini da tahmin ettim. Beraber oldugun kadinlar dogurgan olarak düşük durumda da olabilir bunu bilemezsin. Yani kist vardir baska hormonel bozukluklari vardir. Zaten cocuk istese bile cocugu olmayabilir. Artik gunumuzde kadinlarin hamile kalma olasiligi zaten zor. Cogu tedaviyle hamile kalıyor. Hal boyleyken geri cekilme yöntemi mantikli bir yontem degil yine. Sen boyle korundun ve yanlis bir sey olmaması da dogru oldugunu göstermez. Dedigim gibi kadinlarin dogurganlik oranlar gunumuzde zaten düşük. Allah takdir ettigi surece korunan ciftlere bile cocuk nasip edebiliyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 kondom takip geri cekilme yapmak daha garantili. Patlak olma durumu varsa sans en aza indirilmis olur. Kondom yerine geri cekilmeye daha garanti demen de seninde bilmedigin konularda iddali oldugunu gosteriyor. Onca bilim insani bu islere yillarini vermisler ve korunun diyorlar. Sen geri cekilme kondomdan daha garanti diyorsun. Ilginc
- +1 yıl
Bilim var herşeyi allahın takdirine bırakmak olmaz, ben doktorum evliyim ve bir çocuğum var ben en garanti yol bu diyosam budur emin ol ama dediğim gibi her erkek o an kendine hakim olamaz bunun için gerçek anlamda tecrübe gerekiyo, ayrıca cinselliği bilen bir erkek zaten içe boşalmaz boşalacak daha güzel yerler var
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 bende doktorla evliyim ve bir kere bile kondomda itiraz etmedi. Dememe bile gerek kalmadi kendisi kullandi hep. Doktorsan kondomun sadece dogum kontrolde işe yaramadigini, cinsel hastaliklara karsi da koruyan tek yontem oldugunu bilirsin. Esim doktor olarak ilac, igne kullanmama benden daha cok karşı. Kendi hastalarina bile ilaclarin zararlarini bildigi icin cok gerekmedikce ilac yazmaz. Ilac sektörü bu sekilde işliyor cunku. Öldürmez, iyilestirmez ama süründürür. Surekli icmeye mahkum birakir ki ilac sektörü dönsün. Ilaclarda bir yeri iyilestirirken baska bir yere tahribat illaki veriyor. Sonra o tahrip ettigi yer icin baska ilac kullaniyorsun. Sonra tahrip edilen yer icin baska ilac daha. Kısır döngü yani. Biz korunmanin dışında cinsel hastalik icinde kullanıyoruz. Turkiyede cinsel yolla bulasan hastaliklar cok yaygin cunku. Duzenli partner olsa bile. Seninle de daha gorusmek istemiyorum. Evliyim ve bircok partnerim var demen bile ne kadar iğrenç biri oldugunu gosteriyor kusura bakma. Umarim karinın da bircok partneri vardır. Iyi gunler.
- +1 yıl
Namus bekçiliği yapıp haddini aşma sen soruyla ilgilen kocasıyla bile komdom takarak sevişen bir kadından çok şey beklemişim haklısın, gerekçeside cinsel hastalık tek eşliysen neden cinsel hastalık bulaşsınki bide doktorla evliyim diyo ilaç konusunda bana akıl veriyo neyse hadi bak işine beni kendinle ya da eşinle bir tutma kimse bana tek başına sahip olmaz 😉
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 bu profili iyi tanıyorum :( o kadar konustuğum olduki bu profile sahip erkeklerle cevap vermeden ayrılamazsın buradan, özellikle kadın olsaydım daha da bi ayrılamazdın ağzının payını vermeden fake hesaplarımla da denk geldim bu profildeki erkeklere fazla uctasınız onlarada söyledim.
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 çocukluk yapma git ötede kumda debelen
- +1 yıl
@walkerrr34 insanların baya zoruna gidiyomuşummm bir sazan daha😂😂
- +1 yıl
@Gecelerin_yargıcı_34 senin ahmak görüşlerin...
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle birisiyle birlikte olmayı miden nasıl kaldırdı acaba saygısız karaktersiz iğrenç biri. Aklını başına al saçma sapan işler yapıyorsunuz bu kadar uğraşmaya değmez gerçekten.
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılKendinize saygınız olmadığı için böyle insanlarla birliktesiniz ve hala bi beklenti içerisindesiniz hala ne yapabilirim diye sorabiliyorsunuz 😄 ne yapmalısın acaba? Seni düşünmeyeni sen mi düşüneceksin? Ayrılabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklısın yaptığı terbiyesizlik bence insan oral yapar rahatlatır. Saygı duymak gerekir kondom konusunda ama oda delik çıka bilir oda sakıncalı bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok aşırı bencil ilk önce bunu söylemem gerekiyor daha sonra geri çekilme yönteminin bir korunma yöntemi olmadığını bilmeyecek kadar da bilgisiz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam saygısızlık tekiymiş başlanan bir ilişki prezervatif yoksa oralla bosaltmaliydi, vada takmıyorsun o daha kötü şerefsizin teki hamile kalırsa onca riski kadın alacak haklısın birdaha onun semtine ugrama
10 Yorumla
+1 yılSen bu adamla gidip tekrar sevişirsen afedersin de aptal sensin.
Kondom en sağlıklı korunma yöntemi. Haplar vs senin hormonlarını bozuyor.
Ayrıca kondomda da yine gayet zevk alınabiliyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKondomla zevk alamaz zaten dogru soyluyor baktigin zaman kondom seni %100 korumaz asla tabi geri cekilmeden iyidir yapiyorsan korkmayacaksin korkuyorsan da yapmayacaksin zaten
10 Yorumla Yani gerçekten kondum zevki öldürüyor temas olmayınca iki tarafta doğru düzgün zevk almıyor o yüzden demiştir sana
03 Yorumla
Soran+1 yılAma sevişiyorduk o sıra ve ben çok istiyordum en azından benim için takabilirdi ve geri çekilme çok riskli niye hamilelik riskini göze alayım
Soran+1 yılNasıl davranmalıyım ona peki. Sevgili degiliz bu arada. Ama aynı ortamda çalışıyoruz. Numarasını silsem mi
+1 yılKorunma gayet normal çocuk fazla alıngan galiba üstünü giyip gitmekte nedir ya
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyoruz kondom, plastikle sevişiyormuş gibi oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sevişiyorduk o sıra ve ben çok istiyordum en azından benim için takabilirdi ve geri çekilme çok riskli niye hamilelik riskini göze alayım
- +1 yıl
Başka yöntem bulun o zaman.
Soran+1 yılBen bu davranışından sonra bir daha onunla görüşeceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
O senin bileceğin iş, geçmiş olsun ne diyim
+1 yılBöyle cahillerle bencillerle olmayın arkadaşım kondom da gayet zevkli oluyor yeterki ince ve durex alsın.
00 Yorumla
+1 yılGeri çekilme konusunda kendine güveniyosa sorun yok diye düşünüyorum mesela bende içe boşalmayı sevmem mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılYani kondomun zevk vermediği doğru ama sana değer verse bu seferlik kondom ile yapar ve bırakıp gitmezdi
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkeklere vermeyin. Kondom ike kabul eden binler var hem risk alma hem zevk al hem kendine değer veren erkeklerin olun
00 Yorumla
+1 yılAdam haklı, kondom kadın için farketmiyor ama erkeğin zevk almasını engelliyor
013 Yorumla- +1 yıl
Mavi hesap kılığında aslında çok pembeli hesap var hep kondomu savunmuşlar, bunlar ya pembeli ya da kalıcı bağa istemeyen nonoş meriçlerdir
Soran+1 yılE nasıl korunacam tek başına geri çekilme çok riskli
- +1 yıl
Hiçbir yöntem %100 korumaz. Depo provera iğnesini kullan rahat rahat girin çıkın boşalın
Soran+1 yılAdamın bu davranışından sonra onu bir daha görmek isteyeceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Adam haklı bencillik yapıp sadece kendini düşünmüşsün adama vibratör muamelesi yapmışsın
Soran+1 yılNe bencilliği ya hamilelik riskini göze mi almalıydım
- +1 yıl
Tabi kendi zevkine bak sadece adamda boş yere pompalasın, o zaman git kendine hidrolik seks makinesi al, madem tek taraflı bencil düşünüyorsun
- +1 yıl
Dedi sahte polis ajsjsjs
- +1 yıl
Geldi yine çakma alman aslen yozgatlı çakma sarışın. Daha seni kaç kere red edecem
- +1 yıl
Daha kaç hesabını kapattıracam
- +1 yıl
Yozgatlimi hahahahahah yozgat ne alaka mk yobaz yozgatli seni ahshsj
- +1 yıl
Birde bu sefer bira xper kasmış spam hesap gibi gözükmesin diye. Dünyada kalan son kadında olsan seninle ilişkiye gireceğime heykel yontar onu beceririm daha iyi
- +1 yıl
Şunun 10 dan fazla hesabını kapattırdım karı peşimi bırakmadı. Bu nasıl hırstır
+1 yılNasıl insanlarla nasıl ilişkiler yaşıyorsunuz siz ya?😅 ayrıl gitsin erkek mi yok?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunda zoruna gitmiştir kalkıp istediğini alsaydın ondan pes etmeyi sevmem istediğimi alırım
43 Yorumla- +1 yıl
Niye riske girsin ki? Hamile kalsa bütün psikolojik yük kadının üstünde oluyor. Aldırsa bir dert aldırmasa ayrı.
Cevap sahibi+1 yılBen riske girsin demedim zoruna gitmiştir dedim kondom tak dediği için yani istediği şekilde seks olmadığı için. Ama bence kadının öyle de böyle de yapıp kondomu taktırıp kendini becertmeliydi
- +1 yıl
Adamın rızası yok ki? İstese zaten yapardı adam. Bu adam içindeyken bile çıkartır çünkü kadının tercihine ve isteğine rızası yok. Gayet ince bir kondom kullanıp bu işi engelleyebilirdi istese. Ama işte adamın niyeti kadının isteğine saygı duymak yok ki
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah başka dert vermesin derdinize dert olsaydı bari
00 Yorumla
+1 yılAh bebegim bana denk gelsen olgunlukla karşılarım çünkü bu önemli bişey cocuk akıllı biriymiş demek
00 YorumlaSenin endişelerine saygı duymayı geçtim yarıda bırakıp gitmesi ayıp olmuş baya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen haklısın. Kondomsuz hiç bir zaman garantisi yok
00 Yorumla
+1 yılhaklisinn yani takiversin nolcakk ki hem daha iyi korunulur
00 YorumlaHemen yol ver hemen. Böylelerini nerden buluyosunuz ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevismenin raconunu bile bilmeyen biriyle sevismek gerçekten kotu bi durumdur
00 Yorumla 0nu yapan adama resti çekip göndercektin açık ve net😘
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı ben.. bir kere kondom kullandim. S@kisi yarim bırakıp çıkmıştım.. s@kmem dedim s@, kmedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bi dahaki seferede vermezsin o kalır öylece böyle öküzlerle birlikte olmakda büyük başarı gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuna kadar haklısın ama bu şey tek kişilik değil iki kişiliktir yani düşünmesi gerekirdi bencilmiş o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik ilişki harici bende kullanmayı sevmem belki ondan olabilir,
01 Yorumla
Soran+1 yılSevişmenin ortasında kadın ısrarla yapalım dediği halde sırf kondomla zevk almıyorsun diye o şekilde bırakırsın yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kişi ile duygusal bağ var mıydı sadece f*ck body mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUzaklas ondan ne yapacaksın sadece kendi zevkini dusunen birisi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk alıngan birisi sanırım onuru kırılmış olabilir. Bende sevmem kondom.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunda onuru kırılacak ne var hamilelik riski beni korkuttuğu için takmasını istedim
Cevap sahibi+1 yılUygun bir lisanla söylememişsin demek ki kırılmış.
Gizli Üye(36-45)+1 yılRezillik daha nasi asagilayabilir acaaba seni?
Sevgilin olmadigi da cok belli
Kullaniyor seni01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCidden bunu yasadin mi trol falan degilsin dimi?
+1 yılBence haklısın ama hamilelik ihtimali için analdan denesin kondomsuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin bencil adam bi onu var canının çektiği gibi istesen bisürü adam var
00 Yorumla Böyle kendini düşünen insanlardan kaç kızım fikrinin değeri bile yok böyle bisey yaşamışsın. En kısa zamanda hiç göremezsin umarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış, kondomun var mı diye sormalıydın. Hayır dediğinde direk yol vermeliydin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunca kullanan nasıl kullaniyor
10 Yorumla
+1 yılOna bakarsan o da yarım kaldı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bende condom sevmiyorum. Bende yapmazdım.
00 Yorumla
+1 yılGorusune sayginduymuyorsa sende onu birakmalisin
00 YorumlaYarı da birakilmak kötü
00 YorumlaHaklisin. Tam bir öküzmus.
00 YorumlaBir daha muhattap olma bence def olsun gitsin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bence mantıklı geri çekilme güvenli degill
00 YorumlaNe olur sa olsun sevişme yarım bırakılmaz.
00 YorumlaSenin için bunu bile yapmayan biri işte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana değer vermiyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam haklı falan değil.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir daha vermeyi düşünmüyorsun herhalde.
00 Yorumla Bence bı daha görüşme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kondom alıp gelebilirim
00 Yorumla
+1 yılyedirememiş kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKullanmak lazım yaptığı terbiyesizlik olmuş
00 Yorumla
+1 yılSzife ayrılın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bencil
00 Yorumla
+1 yılSen onu hayatta tek basina bırakmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Pipisini kes
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. terk et onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAy kıyamam
00 Yorumla
+1 yılEzik
00 Yorumla
+1 yılYazık olmuş
00 YorumlaŞöyle adamlara prim veriyonuzya yazık
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kondom kullan dediğim için beni sevişmenin ortasında yarım bıraktı, sizce nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler