uzak mesafe iliskimiz var ve bulusucagimiz zaman benden boyle bi beklentin olur mu tarzinda birsey sordu. bende ben isterim ama eger sen istemezsen saygi duyarim tabiki dedim. oda bu konuda arada kaldigini soyledi, evlendikten sonrasina saklayabiliriz dedi. derayli konusamadik sonra uyudu zaten. daha oncesindeki iliskilerde yasadi hep boyle seyleri, ama bende neden boyle anlamadim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılhiç kimse benim aklımdaki yorumu yapmamış bu ne saçma soru erkekde bekaret mi var da evlendikden sonraya saklayacak biz erkeklerin klasik cümlesi ben seninle sevişmek istemiyorum ben seni kalpden seviyorum bi düşün bakalım neden böyle söyler eğer bulamadıysan senin hakkındaki düşüncemi söyleyemem site sahibi izin vermez sebebi erkekler bi kıza seninle yatmak istiyorum diyemez sapık deyip terk eder diye düşünür malum sevişmek isteyince sen beni cinsellik için seviyorsun diyorsunuz biz de sevişmek istediğimizi gizliyoruz hem kendisi adım atmış sen kararsızım deyince geri tepmesinden korkup vazgeçmiş bu arada ilk buluşmanız mı eğer ilk buluşmada sana bu soruyu soruyorsa %100 cinsellik istiyo
04 Yorumla
Soran+1 yılyok sen birazcik yanlis anlamissin galiba, biz sevgiliyiz Şu an ve iliskimizin 4 uncu ayinda bu konular gecti. kararsiz olan insan o, ben bu konuda kararliyim. tabikide saygi duyuyorum istemezse bunu onada soyledim kendisini hazir hissetmiyo olabilir veya baska bi sebebi olabilir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğim kadını şahsen geçmişte cinsellik yaşamış ya da yaşamamış gibi ayrıma koymuyorum. Evliliği zaten istemiyorum da, evlenecek olsaydım bile bence karşımızdakini bakire ya da bakire değil, geçmişte cinsellik yaşamış ya da yaşamamış gibisinden değerlendirmek yerine ele alınacak çok daha güzel şeyler var. Mesela onun güvenilirliği ve sağlam karakterliliği, dar görüşlü olmaması gibi. Bir diğer konu ise cinselliğin olmadığı ilişki bence ilişki olamaz.
Bence fazlaca git gellerin içerisinde ve birazda belli etmemeye çalışsada toplumsal kalıplardann ve normlardan kendisini alı koyamıyor ve hep ucundan kıyısından köşesinden kafasını tırmalıyor. Sonunun gönlünden geçtiği gibi olmasını diliyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu cok guzel bi yorum cok tesekkur ederim guzel gorusunuz icin :)
+1 yılSevgiliniz sizin cinsel ilişki hakkındaki görüşünüzü öğrenmek istemiş, sizinde bir erkeğin karşısında isterim ama sen istemiyorsan saygı duyarım demeniz hiç uygun olmamış, benimle düşünüyorsa herkesle düşünmüştür yapmıştır demezmi, evlenilecek kız var eğlenilecek kız var, demekki sizden önce yaşadığı ilişkilerde sadece eğlenmiş ve evlenmeye uygun görmemiş ve bundan sonraki ilişkimi saf temiz, menfaatsiz duygular sürdürüp evleneceğim kızla evlenince birlikte olucam hayatıma yeni bir sayfa açıcam diyemezmi, hala böyle gençler varsa ne mutlu sizin gibi genç kızlara, birlikteliklere cinsel ilişki olarak bakanlardan dolayı cinsel ilişkiden soğuyor insan
01 Yorumla
Soran+1 yılsevgilime acik olmam sencede en dogrusu degil mi? benim nasil biri oldugumu biliyor benimle dusunuyorsa herkesle dusunmustur diye birsey yok, insan sevdigini arzular ve bunu dile getirmek bence yanlis degil
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKlasik Türk erkeği ben her şeyi yaparım iyice tecrübe kazanırım ama evlenince bakire birisini ararım oda benim olur onunla evlenirim saçma kendine güvenmemekten geliyor bu ilişkideki beceriksizliği ortaya çıkmasın diye evlenirken bekaret diyen bir adamdan uzak durmak lazım ağzından böyle bir kelime çıkarsa cahildir çünkü ve onunla hayat geçmez.
71 Yorumla
Soran+1 yılcok haklisin ben boyle seylere asiri karsi bi insanim hep bu dusuncelere sahip insanlardan uzak durdum. bu cocuk asla oyle dusunen biri degil fikirlerini her konuda tarttim oyle soyliyim 😂
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
76Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden tam tersi olurdu kızlar kendimi evliliğe kocama saklıyorum derdi işler çok değişti tabii ki ben günümüzde bakire kız kaldığına bile inanmıyorum. Senin olaya gelince bence zaten sen ben yaşamak isterim diyerek kapıyı aralamışsın o da bir sabreder iki sabreder ve sonunda illaki yaşarsınız. Haa ama sonrası için bir şey diyemem seninle birlikte olduktan sonra evlenmekten vazgeçip kaçma ihtimali var ki bu yüksek ihtimal veya nasıl olsa ben ilkim şimdi bir daha ilişki yaşamamış kızı nerden bulayım deyip evlenme ihtimalinizde var. Bir de günahını almayım ama seni aldatma ihtimali de var yani senle yaşamadığı cinselliği başkasıyla yaşıyor olabilir. Evleneceğim kız bakire ona dokunmayım evlenene kadarda dilediğimi yapayım. Şimdiden sana geçmiş olsun belli ki sen evlenmeden bu olayı yaşayacaksın umarım pişman olmazsın. Bir de küçük bir tavsiye diyelim ki evlenmeden önce başka bir insanla böyle bir şey yaşadın evleneceğin insandan bunu saklama sevecekse öyle sevsin kabullenemeyip sevmeyecekse gitsin yeter ki canım yerine koyma.
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Tuğçe0806 yanlış anlaşılmakta istemem kimseyi yargılamıyorum kimsenin hayatına karışmakta haddim değil ama böyle şeylerin artması ile sadakatsizlikte arttı boşanmalar arttı güven kalmadı kimin altından ne çıkar belli değil o açıdan üzücü. %1 falandır böyle şeyleri yaşamamış evlenmeyi bekleyen Allah korkusu olan sadık vesaire. Azınlıkta olan grupta aman herkes yapıyor ben bekledim ne oldu falan kimseye güvenilmiyor gibi düşüncelerle çoğunluğa katılmaya başladı. En geç 10 yıla evlilik aile cinsiyet gibi şeyler hiç kalmayacak zaten şu an çok az yakında tamamen ortadan kalkacak.
Cevap sahibi+1 yıl@Tuğçe0806 :D :D :D
+1 yılŞöyle genel erkeklerin yorumlarını okudum da sahiden bu kadar aciz misiniz beyler anlayamadım? Yok işte bakire bulmak zor kime güveneceğiz vs vs arkadaşlar öncelikle kendinize güveneceksiniz birlikte olduğunuz insanın size ne kadar dürüst olabileceği sizin ona karşı nasıl davrandığınız ile alakalıdır bunu asla unutmayın. Konu bakir veya bakirelik olmamalı cinsellik isteyen, karşısındakine güvenen ve emin olan kişi istediğini yaşar bu hiç kimseyi ilgilendirmez bakire yapıştırması yaptığınız her gün daha mutsuz yaşamlara mecbur kalacaksınız çünkü namus iki bacak arasında değil kalpte başlar zihinde biter. Ve asıl sorunun cevabına gelecek olursam da buradaki hiç kimsenin cevabı seni asla tatmin etmeyecek sadece acabalarla yaşamaya itecek bu kadar kararlı ve istekliysen bu soruyu direk net bir şekilde kendisine sormalısın yoksa düşünmekten ve arada kalmaktan ötürü ilişkiniz kötü etkilenecektir.
12 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim guzel degerli yorumlarin icin, kesinlikle seninle ayni fikirdeyim
- +1 yıl
Rica ediyorum umarım mutlu olacağın sonuçla karşılaşırsın 🤞🏻
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. İlk olarak sevgilinizi tebrik ediyorum. Aslında sevgiliniz sizin özel olmanızdan dolayı size bu yaklaşımda olduğunu bilmenizi isterim. Ola ki evlilik dönemi gelmeden bir ayrılık olursa siz kendinizi kullanılmış hissetmeyin diye böyle davranmış. Bu çok asil bir davranış.
10 Yorumla
+1 yılBakire değilim de , ilk buluşmadan sonra..
yüksek ihtimal sadece ‘ bakiresin ‘ diye evlenmedik gözüyle bakıyor.
Bakireysen , değilim de.
İçinde nasıl bir irin sakladığını gör diyorum.
O kadar açık görüşlü insan ise , sana niye dokunmuyor?
Evliliğe saklamak nedir?
Turşu mu bu? Komik.
Evlenince de seks yapmayın o zaman.
Seksin kendisi kadını kirletmek oluyor ise.
Tutarlı olsun adam.
Bana iğrenç birisi gibi geldi12 Yorumla
Soran+1 yılboyle dusunen insanlardan bende tiksiniyorum ve inan hayatimda asla bu sekilde dusunen insanlari tutmam, daha oncesinde cinsellik yuzunden kullanilmis, belkide bu konulardan uzak durmasi bu yuzdendir bilemiyorum. ama tesekkur ederim yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim.
Bakire olup olmaman sadece seni ilgilendirmeli , karşındaki erkeğe hiç bir bilgi verme.
Se pazarda satılan 1 kg soğan değilsin ki ‘ zar ‘ parçası ile evlenme hayali kursun. Hadsizlik bu.
Sevgilini arzuluyorsun adam elini sürmek istemiyor, bi de açık görüşlü sözde. Yersen 😊
Bakire olduğun için evlilik düşünüyor ve evlenmeden yaşamak istemiyor kaldı ki kendisi bakir değil ve bekaret takıntısı olan biri bakire olmasaydın aynı şeyleri düşünmezdi emin olabilirsin bunu düşünüp ona göre devam et derim
12 Yorumla
Soran+1 yıloyle bi insanla asla isim olmaz onun dusuncelerini daha once tarttim bu konularsa
- +1 yıl
Seni kaybetmemek için düşüncelerini gizlemiş olabilir de
+1 yılMadonna kompleksi var. Güya seks yapan kadını kafasında şeytanlaştırıp kötü görüyor. Sen bakire olduğun için onun gözünde masumsun. Kirletmek istemiyor güya. Tedavilik olmuş.
70 YorumlaŞöyle soruları görünce aşka olan inancım yıpranıyo. Ben sana söyliyim bence çok saçma bu tavrı. Git nedenini burada bize sorduğun gibi sor. Eğer burdaki canım gibi (geneli) bakirelik takıntılı , cinsellik yaşayanlara (özellikle kadınlara) kirli gözüyle bakan kitle gibiyse ayrıl gitsin. Çünkü bu seni sevmediğini gösterir. Bakire olmayan kadınlara kullanılmış mal gibi bakan pisliklerden nefret ediyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
Zamanında birçok kişiyle cinsel ilişki yaşayıp evleneceği kişinin bakire olmasını isteyen çok erkek var günümüzde. Teknoloji gelişti çağ değişti ama düşüncelere değişmedi maalesef.
Ayrıca bakireliğini koruyup erkek arkadaşıyla cinsellik yapanlar nude atanlar var ama bakire bu sadece gerçekten seven kişiyi kandırmaktır.
Evleneceğin günü bekle ve o gece en özel ve en güzel geceniz olsun ve evlenene kadar cinsellik hakkında konuşmayın bile
00 YorumlaSenin yerinde olsam ayrılırım daha önceden cinselliğe girmiş erkekten ne hayır bekliyorsun için rahat edermi evlenince o zevki başkasında tatmış yapacağını yapmış yaşamış ihale sana kalıyo çok utanç ve sinir durum bende bir erkeğim bende yapardım neden yapmadım çünkü günah zina hayat boyu aklından çıkmaz direkt ayrıl derim temiz birini bul bundan hayır gelmez sana
410 Yorumla
Soran+1 yılben hayatima aldigim insani gecmisi ile yargilamak istemiyorum sonucta bende yasayabilirdim bunlari gecmiste
Soran+1 yıldemek istedigini cok iyi anladim ve kabul ederdi bundan eminim
Soran+1 yılerkek kadin esitlige her konuda cok asiri onem verir kendisi bi feminist diyebilirim
Soran+1 yılher insan ayni dusunceye sahip degil, kendisi bakir olan birinin bakire birini istemesini anlayabiliyorum
Soran+1 yılseninle ayni dusuncede degilim diye boyle bi hakareti kabul edemem. ben kendimde yasayabilirdim evlilik oncesi seyler sonucta, benim icin gecmisten daha onemli seyler var
Bence geçmişi unutmamış ya da ciddi düşündüğü bir konuda hayal kırıklığı yaşamış gene yaşamak istemiyordur evliliği beklemek istemesi güzel bir şey en azından sanada çok zarar etmez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBelki cinsel ilişki yaşadığında sizden soguyacagi korkusu taşıyor.
Daha önce böyle bir şey yasadıysa aynı durumla karşılaşmak istemiyor olabilir.
ya da sizi deniyor da olabilir.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz insanlar genelde kendi hayatlarını ve kararlarını değil de toplumun ve ebeveynlerinin uygun gördüğü hayatları yaşayan insanlar çıkıyor büyük bir oranla
10 Yorumla Tövbe etmiştir, tekrar aynı b. ku yemek istemiyordur normal
40 Yorumla
+1 yılSeni sevdiği ve önemsediği için. Sonradan pişman olmam için... Çok güzel bi hareket sevgilin sana değer veriyor işte.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen asla inanmam karşı cinse çünkü devir öyle değişti ki her b*ku yiyen temiz birini asla hak etmez.
Üstelik şu sağlık sektöründe çalışan erkek hemşire arkadaşlarım var. Dikim bile oluyormuş. Yeni yeni şeyler öğreniyorum.
Safız baya başımıza gelir.
Ben güvenilen bir adamım, ama güvenenin güvenilir olduğuna inanmayan da bir insanım.00 Yorumla
+1 yılSeni evleneceği kadın olarak görüyor bu yüzden ilişki yaşamak istememistir
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yani sana dokunamayacak cinselligi nikahla başlayacak anlamı çıkıyor evlilik yakınsa olur el ele tutuşup gezin sonrasında perhizi bozabilir.
10 Yorumlakanka olmasi gereken evlenince olmasi oda osekilde ozel olsun istoyodur bence yapmis diye yapmak istemiyodur
10 YorumlaBenim şu an ki sevgilimde böyle düşünüyor, kızız sonuçta kendimizi evliliğe saklamak istiyoruz ve bunu anlayışla karşılıyorlar
10 Yorumlabu işte bi tuhaflık var adam daha önce yaşamış senlede yaşamak isterdi hem üstelik sende isterken kendiyle ilgili çekindiği bi s0runu 0labilir
10 YorumlaBizde şu dakikadan sonra tekrar karşı cinse güvenecez öyle mi?
İşinize bakın hadi kardeşim bizde kimseye güven yok, çünkü piyasada bakire kız yok, hepsi piyasa malı olmuş…01 Yorumla
Soran+1 yılsen kendin bakirsen, bakire birini isteyebilirsin, ama cinsellik yasamis olan birini kucumseyemezsin herkesin kendi hayati bu kadar tabu olmamali bu konu
+1 yılBizede böyle adam denk gelmez gider s.. fzi denk gelir. Adami bize yolla sjdksjsjdhd
10 Yorumla
+1 yılİstemem yan cebime koy diyor. 😂 Teklif eden kendisi sonra R ve U dönüşleri yapıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebeğim üç seçeneğimiz var birincisi ya kendini ağırdan satıyor yoklukta gibi görünmemek için ya da yalan söyledi hiç cinsellik yaşamadı totosu yemiyor ya da ona bağlanma diye yaşamak istemiyor ha bir de yaşadığı birileri var seni kullanmak istemiyor hal ve hareketlerinden anlatacaksın neden olduğunu
10 Yorumla
+1 yılBende hiç cinsel ilişki yaşamadım. Evlendiği kişiye saklamayı düşünüyorum ama zor biraz
10 Yorumla
+1 yılBazı erkekler bilerek ağırdan alıyor çaktırmamak için, amacı sen pişman olma diyede olabilir, seninle birlikte olmak için yol yapıyorda olabilir, onun tadını alan insan rahat durmaz diyorlar. Tedbirli ol. Keşke senin gibi biriyle evlilik düşünsen tecrübeli olmasa sende tecrübe sahibi olsa daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayırlısı olsun senin hakkında belki sen pişman olursun diye düşünüyordur belkide kendini ağırdan satıyordur bazı erkeklerin taktiği bu yani dikkat etmelisin
10 YorumlaSizinle bir şeyler yaşayınca, kopma ihtimali göz önünde bulunduruyor olabilir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Sende evlilik için saklıyordur yani ciddi ilişkinin kanıtı olarak gör.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe güzel işte kendini sana saklıyor. Özgüven eksikliği değil bu dürüstlük.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAltta Kezban'ın biri yazmış ''penisi küçüktür sana göstermiyordur'' :) ondan özgüveni olmasa eskiden de yapmazdı seninle de sevgili olmazdı dimi yani?
Soran+1 yılcok haklisin bencede kucuk veya buyuklukle hic bir alakasi yok boyle birseyin konu disi seyler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdam şunu düşünüyor beni kullanıyor musun diye düşünmeni istemiyor çünkü seni seviyot
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana değer veriyor gibi görünüyor bakire olduğun için
10 Yorumla
+1 yılSeninle evlilik düşünüyor ve herseyi oraya bırakıyor işte. Daha ne istiyorsun bebeğem 😏
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelki eskorta falan gitmiştir daha önceden bakire kızın hakkına girmek istemiyordur
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek istedin anlayamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılTövbe etmiş olamaz mı. Ya da küçüktür ay kararsız kaldım şu an zaman değişik herkes bi tuhaf
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Bir erkek, kadın isterim dediği halde arada kalıp bekleyelim diyor , iyiymiş ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen bu kişinin bir şey yaşadığına emin misin ya? Bu kişinin özgüven problemi olabilir gibime geldi bana. Ne bileyim penisi felan küçük olmasın sana göstermeye çekiniyor olabilir mi?
25 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki gercekten ama birseyler yasamasi konusunda durusttu inaniyorum ona, ama sebebini anlayamadim iste bende
Cevap sahibi+1 yılCinsel birliktelik yaşamasa bile sevişir yani dimi. Ne alaka. Çok saçma bu. Bence sen bunu eve at bi şekilde penisine ulaş bunda bi şey var gibime geldi
Soran+1 yıltamam EVVEVBDJDKD
Cevap sahibi+1 yılHsowjowjwpejwo bol şans
+1 yılSen hiç yaşamadığın içindir kesin. Normal yani yaşamamak istememesi seninle helal olsun çocuğa
04 Yorumla
Soran+1 yılhmmmmmmmmm ya bu ama kotu birsey degil mi eger oyleyse? mesela ben bakire olmasaydim daha mi ‘degersiz’ olucaktim. ben onun boyle bi fikirde oldugunu dusunmuyorum asla cunku onun umrunda degil gecmis gecmiste kalir cok acik goruslu bi insan
- +1 yıl
Pişman olursun diye istemiyorda olabilir
- +1 yıl
Değer verdiği için bu, çok seven kaybetme ihtimalini bile düşünerek hareket eder. Pişman olma diye istemiyor her türlü. Birde insan çok sevince cinsellik daha geri planda kalır
Gizli Üye(18-24)+1 yılHelal olsun diyenler neyin kafasında? Kimsenin günahına girmek istemem ama o adamın evlenmeyeceği kızları s! kip soruyu soranla da bakire olduğu için evlenip iyi ev babası rolüne girecek bir pislik olma ihtimali var...
10 YorumlaGidince zaten yaşarsınız maksat avı urkutmemek djsjsj
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence helal olsun seni onemsiyor ve ciddi dusunuyor daha ne olsun
20 Yorumla
+1 yılayak yapiyor ya firsatni buldugu an iligini kurutur senin Türk erkegi diyorsun sen cinselligin afrikasi Türkiye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü bir şey yaşamış olabilir. Seni gerçekten seviyor olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sana değer verir ya da senle cinsellik isterse ondan soğursun senle sırf cinsellik için beraber sanma diye böyle konuşur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel konuşmuş ama öncesinde olur benden sana söylemesi
22 Yorumla
Soran+1 yılhadi bakalim dnkekekoz
Cevap sahibi+1 yılSende az değilsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVi kere yaptinmi hep istersin rahat okursun adam ciddi senle evliliğe bırakıyor yoksa yâpar
10 Yorumla Belki ilişkisi soğur hissediyor olabilir ilişkiden soğumak isteiyor olabilir yanib s. x yaptıktan sonra soğuma ihtimali olabilir
10 Yorumlabelki daha çok değer veriyordur. bağlanmak da istemiyor olabilir hemen çünkü bu tarz şeyler duygu da varsa baglayabilir
10 YorumlaHer erkek kadını olacak kişiyi gerdekte açmak ister gönlünü kaptırmış sana evlenmeden önce yapmak istemiyor
10 Yorumlasen daha önce baska erkekle ilsikiye girsesdin seni kabuledermisdi sor bnve hatta yalandan yaptim de bklm erkekelr onca kizla yatio bakire istiyor böyle yobaz birinden uzak dur derim
11 Yorumla
Soran+1 yılbunlari konustuk bile, gecmisim ile asla ilgilenmiyor bakire degilim deseydim bile umrunda olmazdi oyle soyliyim
Şimdiki kadınlar bir tuhaf olmuş kendilerine değer verilince garipsiyorlar enteresan gerçekten ve üzücü..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkalarıyla yaptığı yalan : 1
gelince seni züker bu dediğine göre -2
Evleneceğiniz yalan -3019 Yorumla
Soran+1 yılhu
Soran+1 yıle niye ozaman benle madem bu sekilde
- +1 yıl
Vurupta başına bela olma diye
- +1 yıl
Herkesin namusu kendine ben kızım diye hiç kimse benim namusuma sahip değil. En yakın tarihi olaydan örnek vereyim hayvan katliamları namuslu bir iş değil ama evlenmeden cinsellik yaşamak ne kötü bir şey ne de kimseye zarar veriyor. Ama sen birazdan dersin ya banane ya banane ya namus kadının cinselliğidir işte diye ortalıkta gezersin. Yazık.
- +1 yıl
Hanfendinin yorumuna katılıyorum. Bu bekaret olayı cidden kadınların sırtında yük keşke hiç olmasaydı.
- +1 yıl
Kendine bile saygın yok farkındamısın; bana bi cevap verdin ardına bi söz ettim buna bile tahammül gösteremeden benim yerime benim ağzımmış gibi laflar ettin.. öncelikle zina Allah ın kebair günahlarından olup yani büyük, bunu yapacana tevbe etmediği sürece azabını buyuruyor. İkinci olarak iki tane yanlış olması bi tarafı doğru çıkarmaz.. evet kebair günahlarında birisi o hayvanlara zülüm edenler.. ben şahsi fikirlerimi konuşmuyorum kul olanın vazifesine dair olanı söylüyorum.. yaşım 38 şu an evlenecek olsam muhtemelende dengin olan birinin illa geçmişi olacak, belki çocugu bile olacak, bırak bekareti.. ben namussuz ile hayat kurmuş olmayacağım.. onun için önce bi düşünmeyi başar.. daha şimdi dinliyordum bir alimden; bir yakın tanıdık vesile oldu evliligi kötü giden çift için aracı olmam istendindi diyor.. neyse gittim konuştum ikisiylede diyor; ortada bi şey yok ama sorun var.. neyse adama demiş bize biraz müsade et; kadına sordum diyor ama cevabını ben verecegim diye; kızım sen bu adamı sevmiyorsun demi demiş sevmiyorum demiş kadında.. tipini mi beğenmiyorsun demiş; yok severek evlendim demiş, kötülükmü yapıyor yok, içki içiyor dedim diyor; yok kocam takva adamdır, bilmiyorum ama sevmiyorum dedi diyor.. e kızım o zaman sen delisin dedim diyor; ardına ne zaman başladı diyor bu durum.. çocuk olduk sonra. Konuşurken konuşurken çözdük diyor.. kadın 7 aylık hamile ike, eşi hafız.. Ramazan günü birlikte kılalım teravih diyor.. iki cüz kur’an okur.. kadın durumu izah etsede; yok diyor çocugumuz kur’an dinlesin, yok diyor namaz terk edilmez.. belki 1 saati geçkin namaz kılınacak kadın 10 rekatta bayılıyor.. o günden sonra kadın eşinden soğumuş merhametsizliğinin sebebi.. yani burada belirtecegim şey namaz bile zulüm olabiliyor yerine göre.. peygamber buyruğu ile hemde.. yanlış yanlıştır.. bek hak olanı konuştum.. senin iffetin benim meselem değil, benimle birde hesap vermeyeceksin
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn aynen sırtımızda büyük bi yük. Bakire olsan sorun olmasan sorun. İki farklı yobaz kitle var ve ikisi tarafından da ezikleniyosun. Bıktım artık bu bakirelik mevzusundan.
- +1 yıl
Bir erkek olarak bende bıktım bi insan bir insana güvenince birşeyler yaşaması normal bunun üzerinden baskı yapıp insanları yargılamak büyük yanlış. Ayrıca tutkuların doya doya yaşanması taraftarıyım
- +1 yıl
Bir kadın kendi namusunu sahibidir. Gerisinde kimseye bir şey demek düşmez.
- +1 yıl
@Tafo21 benim kendime saygım var senin kadınlara saygın yok. Kadınlara cinsel obje gözüyle bakıyorsun. Ve evet senin ağzından konuştum çünkü senin düşünce yapını gayet iyi biliyorum ülke senin gibi yobazlarla dolu. Bi de İslami açıdan olaya yorum katmışsın. İlk olarak herkes Müslüman değil , ikincisi kadının kendi bedeni kendi hayatı seni hiç ilgilendirmez.
- +1 yıl
@Tam4gunolmusdunn bi de bana göre yanlış olan şeyler de var burada örnek vermicem ama herhangi bir insan özel hayatında bunları yaşıyorsa beni ne kadar ilgilendirir? Benim karışma hakkım var mıdır? Ben bunların kafasını gerçekten anlamıyorum. Muhattap olmazsın olur biter. Herkese kendi doğrularını dayatmaya çalışıyorlar ama kendi yaptıkları yanlış başkalarının özel hayatını didikliyolar.
- +1 yıl
Yani kesinlikle bu had nerden geliyor onu bende merak ediyorum. Kadın ilişki yaşamıştır karışırlar, oruç tutmazsın karışırlar, biriyle ciddi bir şey düşünürsün yok bu olmaz erken derler bıktım bu ülkeden
- +1 yıl
Onada şükür ama daha iyileri var bütün İslami ülkeler cahil ve yobaz
- +1 yıl
Ben araştırdım yok :)
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki sana oncekiler gibi bakmıyor.
Bu iyi bir sey bence senin acından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormali evlendikten sonra olması zaten.. eskiden zinayı erkekler isterdi şimdi kadınlar istiyor
00 Yorumla
+1 yılAdamın kızlığı bozulmuş ama evlilikten sonra söylemek istemiş...
00 Yorumla
+1 yıltamam işte pişman olmuş adam. Günaha girmiş bir kere. Artık yok diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven kazanıp sonra skip add yapacak olabilir mi?
00 YorumlaHelal olsun enişteye 😇
10 Yorumla
+1 yılTövbe etmiş olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen seni seviyor adam
10 Yorumla - Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim daha öncesinde cinsel ilişki yaşamış ama bizim ilişkimizde evliliğe saklamaktan bahsetti. Neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler