Sevgilimin geçmişini aşamiyorum yardim edin ciddi olmasam sorun yok ama bakire olmamasini kafama takiyorum?

Aslinda evlilik dışı cinsel ilişkiyi yanlış bulmuyorum ama yine de rahatsız ediyor kendim de bakir değilim üniversitedeyken birlikteligim oldu ama kiz bakire degildi. Cok seviyorum şimdiye kadar hiç öyle birini tanımadım banko görevlisi iş yerinde tanıştım. Cok zeki ama saf biri ama bir yandan da çocuk gibi bir şey farkli birisi masum bir gülüşü var. Birlikte de oluyoruz düzenli olarak ama yine de geçmisi de olsa başka biriyle paylaşamiyorum ya sanki tamamen bana ait değilmiş gibi geliyor üniversite anisindan bahsedince alakasız da olsa o p*iç aklıma geliyor canim sikiliyor bir iki defa farketti ama sebebini anladi mi bilmiyorum iki defa hakkinda soru sordum anliyor galiba ama anlamazlıktan geliyor. Ilcelerine gidip annesiyke tanistim babasi vefat etmis artik bir yüzük falan bakıyorum ama bunu kafamdan çıkardiktan sonra düşünüyorum nasil yapacam ya evlendikten sonra da takarmiyim zamanla unuturmuyum hayat gailesinden falan

Sevgilimin geçmişini aşamiyorum yardim edin ciddi olmasam sorun yok ama bakire olmamasini kafama takiyorum?