Sevgilimin geçmişte yaptığı kızlar olmuş ve zoruma gidiyor çünkü ben bakireyim bunu takmam normal mi canım acıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgili yapman hata zaten sevgili diye bir sey yoktur seks iliskisi vardir siz türk kızlarını bir yere toplayip o beyninizin icine zorlaa bunu sokmak gerekiyor yoksa olmayacak senin yaptığın güzel bir şey ama bunu bozuyorsun sevgili yaparak uzak duracaksin kendini koruyacaksin senden isteyecek zaten bakirelik de vajinama dokundu kızlığım gitti bakire degilim artik vajinama dokundu ama kızlıgim gitmedi bakireyim ben demek degildir bekaret demek bir kızın eline erkek eli degmemesi demektir zaten sen simdi sevgili yaptın bunu bozdun tabi kendini koruyorsan tamamen koruyacaksin zoruna gitmesi normal zaten kabul etmeyeceksin evlenmeyeceksin de evlenmesen bile kabul etmeyeceksin uzak duracaksin ben de daha sevgili ayagina seks yapmadim kizlarla olmadim hic bir sekilde birisi bana gelse senin sevgilin oldu mu dese simdi bu kız ne olmus oluyor onun bunun altina gezmiş oluyor artik kimse yapmadim etmedim temizim namusluyum bakireyim diyemez zaten ona diyecek tek laf kimlerin altinda gezdiysen onlara gideceksin olacak senin kendini koruyup sevgili yapman da böyle kendi degerini düşürmüş oldun hic bir sey yapma elini dahi tutma sevgili lafı senin degerini düşürdü artık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumun zor gelmesi oldukça doğal ve normal bir tepki olabilir. Herkesin duyguları ve değerleri farklı olduğu için, bir ilişkide bu tür durumlarla karşılaşılması durumunda rahatsızlık hissetmek yaygın bir durumdur.
İlişkinizde sevgilinizin önceki ilişkileriyle ilgili düşünceler ve duygular yaşamanız anlaşılabilir bir durumdur. Bu duygularınızı ve endişelerinizi partnerinizle açık bir şekilde paylaşmanız önemlidir. Açık ve sağlıklı bir iletişim, bu tür konularda anlayış ve empati geliştirmenize yardımcı olabilir.
İlişkinizin temelinde sevgi, saygı ve anlayış önemlidir. Partnerinizin önceki ilişkileri sizinle olan ilişkinizi etkilememelidir. Onun geçmişi, onun bugünü veya geleceği üzerinde doğrudan bir etkiye sahip olmamalıdır. Ancak, eğer bu durum size rahatsızlık veriyorsa ve bu konuda partnerinizle konuşmak istiyorsanız, duygularınızı açıkça ifade etmek önemlidir.
İlişkinizin geleceği ve sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için duygularınızı paylaşmanız ve partnerinizle birlikte bu konuda nasıl ilerleyeceğinizi konuşmanız önemlidir. Açık ve sağlıklı bir iletişim, bu tür durumların üstesinden gelmek için en iyi yoldur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
40Cevap
+1 yılSevgilinizin , bakir olmaması , yani biriyle ilişki yaşamış olmasının zorunuza gitmesi ve bundan rahatsız olmanız gayet normal ve tabii bir durum. Mütemadiyen bunu kafanıza takabilirsiniz. Nitekim sevgilisi bakir/bakire olmayan herkes bu tür duygular yaşar.
"Ben kendimi koruduysam karşımdaki de kendini korumalı" ; ideolojisi ile de hareket edebilirsiniz.
"Geçmişi beni ilgilendirmez." mantığıyla bu durumu unutabilirsiniz.
Ama "Ben buna müsaade edemem." diyorsanız ya muayyen ya da vuzuhsuz bir biçimde sevgilinizden ayrılabilirsiniz. Orası size kalmış.10 YorumlaBurada konu "bekaret" değil bence. Asıl can sıkan tarafı, daha önce başka biriyle en özel anı yaşamış olması. Çok sevdiğin birini paylaşmış olmak düşüncesi..
Herkesin merak ettiği, bilmek istediği ama öğrenince huzursuz, öfkeli hissettiği bir konu bu..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla sana açık açık yazayım yavrum benim de ilkim di eşimin yemediği halt yoktu ilk başta geçmişi beni ilgilendirmez diyodum sonuçta geçmiş gitmiş. Allah var eşim de hiç geçmişimi sorgulamadi sormadı bile. Tabi sonraki zamanlar da evlenince felan beraber olunca. O kızları da böyle öpüyordu böyle mi yapiyodu böyle mi söylüyordu demeden kendini alamıyosun valla. Bence temizler temizlere kirliler de kirliye gitsin abi. Şimdi ki aklım olsa kesinlikle temiz birini isterdim. Bırak beraber tecrübe sahibi olurdunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum bizim ilişkide de aynıydı o benim ilkimdi ama yaş farkımız da olduğu için onun öncelerden illaki olduğunu bilmek düşününce canımı sıkıyodu. Ben nasıl bu duruma üzülmüyorum şöyle anlatayım diğer kızlardan farklı bi boyutta ilişkimiz olduğunu biliyorum 5 yıldır beraberiz nasip olursa da yakında evlencez. Geçmişini düşünmek beni üzmekten başka bi şey yapmaz o yüzden sen de sana özel bi ilişkide olduğunu unutma. Kimsenin geçmişini değiştiremeyiz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNoluyor mesela senden önce biri olduysa? Ne değişiyor senin için? Sevgin mı azalıyor?
Kadın ve erkek için farketmez bence bunun altında yatan en temel sebeplerden birisi seni senden öncekilerle kıyaslamasından korkuyorsun35 Yorumla
Soran+1 yılVeya onlardan birini unutamadı mı hala aklında mı falan..
- +1 yıl
Evet. Ama neden? Hiç kimse ilişki yaşamasın o zaman? Herkes ilk denk geldiği ile evlensin o zaman?
Saçma bir düşünce bence. Bir insanın sevgisini senden öncekilerden bağımsız bir şekilde anlayabilirsin bence
Soran+1 yılEn çok beni sevsin sadece ben olayım isterdim 😏
- +1 yıl
Yine olabilirsin... Hayatında hiç bir insan olmamış kişi olunca bunun garantisi yok sonuçta
Soran+1 yılDoğru diyorsun
+1 yılTakıyorsan ileride sorun olucağını düşünüyorsan ayrıl, ama unutmaki o sevgilin senden önce de yaşıyordu ve bir hayatı vardı, kendisini sana saklayamazdıya. Bunun için o nu suçluyamazsın, seninleyken yapıp yapmayacağına önem ver dikkat et
10 Yorumla
+1 yılÇoğu erkek kadının bekaretine bakıyorsa senin de takılman çok doğal.
10 Yorumla
+1 yılÇok normal temiz insan iradesine sahip insan araman kadar doğal bir şey yok bu halde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdi erkek arkadaşın bakir değil diye, geçmişteki kızlarla aklına pozisyondan pozisyona girdiğini mi hayal ediyorsun? Bu çok saçma değil mi?
018 Yorumla
Soran+1 yılAma sevdiğim adamın başka kızlarla öyle şeyler yapması beni rahatsiz ediyor tamam önceden olmuş bir şey ama yine de kendime engel olamıyorum
- +1 yıl
Hayatına kadınlar girmiş olması normal değil mi? Elbette ki senden önce bir şeyler yaşamış olacak. Sürekli bunu düşünürsen bu ilişkiyi kaldıramazsın. Ben kaldırırım da, sen kaldıramazsın. Seninleyken gidip başka bir kadınla birlikte olmuyor. Kaldıramıyorsan ayrıl o zaman.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ sen bakir değilsin. Bir kez bir yorumda komik bir seks anını anlatmıştın hayvan saldırdı gibisinden.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ aklımda kalmış. Neden bakir numarası yaptın ki? Tecrübeli erkek daha iyidir.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ fazlasıyla oyun oynarım ve ruhun duymaz diyorsun yani?
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ güvenmeyelim o zaman sana.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ böyle konuşunca kendimi 1900lerin başında gibi hissettim mösyö.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ savaşlar acı verici. Tecavüze uğruyorsun. Sevdiklerini kaybediyorsun. Yaşamak istemezdim. Savaş döneminde verdiğimiz mücadeleden gurur duyuyorum tabiî.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ komando olarak görev yapmışsın zaten.
- +1 yıl
@вуηαяcσѕ havamızı da atarız diyorsun. Etkileyici.
+1 yılBöyle hissetmen normal ve geçici. Ama erkeğin deneyimli olması çok avantajlı zaten o yüzden güzel bişey belki daha sonra anlarsın
10 YorumlaSenin gibi tecrübesizi kabul etmesine şükredeceğin yerde
11 Yorumla
Soran+1 yılAsıl o öpsün başına koysun
+1 yılBu senin kişiliğin başkasına göre bir sorun değildir ama sana göre sorun belli ki. O halde de devam etmemen daha iyi olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Evet zoruna gitmesi normal. Ikiniz aynı değilsiniz bence sen kendi yoluna bakın. Bu çocuk sana uygun değil o kendine göre birini bakar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılTakıyorsan ya yol ver ya da sayıyı eşitle :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunla birlikteyken aldatamam
- +1 yıl
Ayrıl sayıyı eşitle sonra dön, olmaz mı :) Bunu sorun ediyorsan baştan sormalıydın bu takıntılar ile devam edersen onunla mutlu olamazsın haberin olsun
+1 yılEşim ilkim benden önce yemediği nane kalmamış ama benden önce olan bir şey takmıyorum
10 Yorumla
+1 yılGayet normal şimdi nice hastalıkları vardır tekmeyi bas kendin gibi birisini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNormal. Bende bakirim, sevgilim önceden bişeler yaşamış olmasını takardım herhalde emin olamadım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Keser döndü sap döndü devran döndü
Bence ayrıl çok sevsen umrunda bile olmaz zaten
00 YorumlaAyril bence.. bende senin gibiyim biraz istemezdim yol verirdim
00 YorumlaBence gereksiz düşünce ama
Kendin bakire olduğun için bakir
Bir erkek istemende doğal..00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSalla takma. Önemli olan şu anda sana bağımlı olması. Öyle bi bağla ki kendine geçmişi boş ver etsin 🙂😁
10 Yorumla
+1 yılSanki adam evlenip ayrılmış çocuğu var da sen de bekarsın onunla evlenmek istiyorsun gibi bir cümle 😂 tatlım önemli olan sana verdiği önem eskiyi geç böyle ilerleyemezsin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir erkeğin ilk kadını olmak çok önemli değildir aslında... asıl önemli olan son kadını olabilmek.
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılburada yargılanıcam farkındayım ama benim elime kız eli değmedi fırsatım da oldu ana ben kendimi bozmadım cünkü karsındaki iyi birisi olacaksa sende öyle olmalısın bunun kızı erkeği yoktur diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaptığı kızlar furyasına sen de katılacaksın korkunun ecele faydası yok
04 Yorumla
Soran+1 yılHayda
Cevap sahibi+1 yıltabii ne sandın senin de ayrıcalığın var
Soran+1 yılEvlenmeden yapmam öyle kolay değil yapacaksa nikahına alsın önce
Cevap sahibi+1 yılorasını bilemem zaten sen de biliyorsundur ki sevgilinse, şansını her fırsatta zorluyordur
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormak takman.. kendin gibi birine nasip olsan mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri bulmakta zor
Cevap sahibi+1 yılo zaman verceksin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kişiyi bırak sana tavsiyem. temizler temizlerle, kirliler kirlilerle beraber olmalı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet sen sıfır km sin o artık yağ yakıyor öyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim ama takılmıyorum aşabilirsin bebis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTakman normal tabi, bende bakirim ve bakire istiyom. Dogal bir sey bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Niye açıyor olabilir geçmişi için kimseyi sucluyamazain ve seni ilgilendirmez seninle olan zamana ve geleceğe bakarsin
08 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıyorum
Soran+1 yılYok başka kızı s. kti diye
Soran+1 yılSadece beni yapsaymis 😂
Soran+1 yılEvet baya yüksek
+1 yılCanın mı acıyor? Msndjfkfk
Uff abartma ya
12 Yorumla
Soran+1 yılKıskancım
- +1 yıl
Aman bırak olmuş bitmiş bişey kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılNormal.
20 Yorumla Birçok kişiyle yaşadıysa sıkıntı bence hani önceden bir kişi olmuştur falan neyse ama önüne gelenle yattıysa tekrar düşün derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılhemen ayrıl olmaz öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
bunu aşabilmenin yolları var anlatayım istersen
Soran+1 yılLütfen anlatt
- +1 yıl
yaz hoca
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çoğu erkek yapar zaten
Takma02 Yorumla
Soran+1 yılNiye yapıyorsunuz yapmayın Allahin cezaları sonra bakir erkek bulamıyoruz işte
- +1 yıl
Özelden yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal ama asabilirsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. o zaman sende ver zoruna gitmez artik
00 Yorumlatercih meselesi kimisi hiç sorun etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Sevgilin bakire değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYani bile bile olmuşsan takilmaman lazım
00 Yorumla
+1 yılSen de yaşasaydın o zaman.
00 YorumlaBitir bu ilişkiyi
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi ben asla böyle birini istemem
00 Yorumla
+1 yılİçinde sindiremiyorsan ayrıl
00 YorumlaO zaman ayrıl. Yapacak bir şey yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadar özgüvensiz olma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de benimle yap skoru eşitleyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden öncesi seni bağlamamalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNormal seni haketmiyo
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal degil
00 YorumlaNormal durym
00 Yorumla
+1 yılEvet normal ayrıl
00 YorumlaOzmn baskasini bulacaksin
00 Yorumlayani sonuçta birine yapacaktı
00 Yorumla
+1 yılnrmal ne üzülcen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yapcak birsey yokk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Normal
00 YorumlaSrnde tecrübe edinebilirsin
06 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ben bakireyim ama sevgilim daha önce yaşamış. Zoruma gitmesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat