Eşim başkalarının resimlerine bakıp benimle olmak istiyor. Normal mi bu?

Merhaba arkadaşlar. Eşimle cinsel ilişkide hiç zevk almıyorum zaten bir dakika içinde boşalıyor. Ben asla tatmin olmuyorum. Boyle yapa yapa soğudum istemiyorum birlikte olmayı görev icabı yapıyorum. Hem bir dakika sürüyor hem de üstüne trip yiyorum neden daha sık cinsel ilişki yaşamıyoruz diye. Yüzüne vurmadım gururu incinsin istemedim. Fakat şöyle bir şey oldu geçen sabah uyandim balkonda kahve içiyorum mesaj attı seni özledim gibisinden bende kahvem bitsin geliyorum dedim işte bir dakika da boşaldı yine. O duştayken telefonunu kurcaladım bana mesaj atmadan bir kaç dakika önce kadın resimlerine bakmış sanırım p*rno kadınları. Ardindan mesaj atıp seni özledim demiş:(Kendimi çok kötü hissediyorum. Bir şey de diyemedim iğrenç resimlere bakıp tahrik olup seni özledim yazması... Ne zaman patlama yaşarım bilmiyorum şu an sadece sessiz kalmayı psikolojik olarak tercih ettim. Sizce normal mi? Akıl verin lütfen

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar tatmin olmamayı geçtim o resimlere bakıp bana mesaj atması beni rahatsız ediyor
Eşim başkalarının resimlerine bakıp benimle olmak istiyor. Normal mi bu?