Eşimin başka kadınlarla fotoğraflarını buldum, nasıl davranmalıyım?

hanımlar sabahtan beri ağliyorum kimseye anlatamam bunlari kimseye... beni tanimadiğinizi bilsem bile utaniyorum bunlari yazarken. bayanlar ben uzun süredir eşimden şüpheleniyordum ama bunu kendime bile itiraf edememiştim açıkçasi gizli gizli yaptiği telefon görüşmeleri... bir anda artan iş seyehatleri... gece geç saatlere kadar çalismasi... gece telefonuyla tuvalete gidip uzun süre orda kalması... bir mesaj geldiğinden değisen hal ve hareketleri... hepsini hepsini farketmiştim ama benim kocam yapmaz utan kendinden dedim hep içten içe... konduramadim... kendimi suçladim onu itham ettiğim için... ona sadık olmadığım güvenmediğim için... bugün telefonunu evde unutmuş beni de şeytan dürttü içimi rahatlatmak için telefonu açtım yüz kilidi vardı fakat fotoğrafını gösterimce 1 2 denemede açildi... mesajlarina girdim... aramalarina... hiç birsey yoktu... içim ferah ferah telefonu kapayacakken galeriye de gireyim dedim... ve acar acmaz eaimin bir or******la BOY BOY FOTOGRAFLARI CIKTI... kadin kocami operken. el ele. bir suru fotograf... bunun sokunu atlatamadan kocam aradi. sofore telefonunu almasi icin yolladigini BU GECE GEC KALACAGINI soyledi. HANIMLAR BEN NE YAPACAGIM BANA YARDIM EDIN NASIL DAVRANMALIYIM NE YAPMAYALIM TELEFONUNU ONA VERDIM HIC BIRSEY BELLI ETMEDIM BANA AKIL VERIN LUTFEN!!!
Eşimin başka kadınlarla fotoğraflarını buldum, nasıl davranmalıyım?