AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
İşi olmaz dönecek olan 3-5 yapar. tadi çıksın diye 😂😂😂😂
Tadı çıksın bile istemedi sence neden
Bilemedim kütür kütür izi birakkkk
Bunu diyen erkek geri dönmez.
NET.
cut.
Hissetmiyorum diyen mi ne alaka aylardır hiasediyor yeni mi aklına gelmiş
Bu işin bir sonu yok.
Vazgeç.
Eski sevgilisiyle takiplestigi günden beri uzak bana ve engelledi
Eski sevgilisi olmasa da seninle bir geleceği yok.
Sevmiyorsa yapmasaydi o zaman
Bunu söylesen de bir anlamı yok artık.
Şimdi sen ona yğz verme kesinlikşe dönecektir tadı damanda kalmıştır çünki
Sana karşı bir şey hissedemiyorum üç dört sene önceki gibi değil dedi ve gitti
Ciddimisin geri gelecek emin ol. Buna
Biz ikimiz sınava hazırlanırken beni aradı birbirimize destek olalım dedi o esnada eski sevgilisi ile ayrıldığını farkettim , ben sevdiğim için kabul ettim ve biz o esnada konustuk aylarca plan yaptık o da seni özledim felsn dedi ben yanına gittim gidiş geliş on altı saat yol çektim onda kaldım doğum gününü bile pasta alıp kutladım ona yük olmamak için hep dışarıdan yemek aldım yiyelim dedim bildiğin ssks te yaptık sonrasında hissetmiyorum dedi ben de sinirlendim senin olmayan adamlığına yazıklar olsun dedim eski sevgilin sen kpss den yüksek alınca mi seni eklemek aklına gelmiş yazıklar olsun sana dedim o da engelledi, bir bütün olarak düşünemiyorum senle beni dedi neymiş yolda hep farklı yerlere gidiyormuşum halbuki elimi tutmayan o , ben koluna giriyordum sumdi de engelle di beni , yapınca bırakmaz sandım sevdiğim için ama
Ama işte maalesef olabiliyor üzülme oda yaşayacsk aynısı ve sana gelecek üzülme
Amin inşallah ben zevk için değil sevdiğim için yaşadım onunla bunu
Evet farkındayım ama dönecektir emin oö
Bana yardım et ilişkiden sonra istenilmemek benim için çok kötü bir durum iyi değilim ben bu süreçten çıkmama yardım et dedim, sana ne yardım edicem Bi git bir daha da yazma dedi , ben de haklı olarak bunlardan önce senin olmayan adamlığına yazıklar olsun demiştim
Haklısın adam değilmiş hemde hiç
Sevmediği için mi böyle yaptı sevmeyen insan neden aylarca özledim der
İnsanlar iki yüzlü anlıyamıyorsun anlam veremiyorsun ama kesinlikle geri dönecektir
Ona senin için Bir milyar beş yüz harcadım dedim o da harcamasaydin at lan ibanini yüzsüz dedi , ama amacım para değildi amacım beni o kadar özlemiş gibi yapıp yarı yolda birakmasiydi , o da sonra bana seni nasıl ücretli öğretmen bile yaptılar ülkede sifir kalkali baya oldu dedi kesin torpillisin dedi ve çekti gitti sence ağır mi konuşmuşum para meselesine girerek
Hayır aksine o sana çok ağır bir şekilde konuşmuş yani öyle kelimeler konuşur mu seven adam o ağır konuşmuş
Sence whatsapimda ekli kalsın mı o beni engellese bile profilimi görür sence?
Görebilir kalsın elleme hiç. wahatsabı ama girip girip bakmıcaksın orya hiç
Umarım döner pişman olur ne kadar çok emek verdim ama gözü görmüyor
Kafsına koyduyss görmez ama gelecek emin ol buna
Amin inşallah, hissetmiyorum dediyse dinmez demiş biri
Hisetmiyorum diyor ama yarın ötekinden ayrılıncs geri dönecek bu seferde sen istemeyeceksşn
Umarım döner iyi bir şekilde. Ben ona bu Koz sen yüksek puan alınca mi aklına geldin dedim o da bana bağırdı askerdeyken yanımda miydin neredeydin dedi halbuki o askerdeyken beni bu kız için birskmisti
Kendi suçlarını bastırmaya çalışıyor bağırarak yükselerek artık önüne bakmalısın geldiğindede onu süründüreceksin bence barışmada bir daha
Bazen bakıyorum beni beğenmiyor mu diyorum halbuki ilk zamanlar sınamaya gitmek için bile bana yazardi ama sonrası yok
İlla gelecek üzülme düşünme bunları artık önüne bakmalısın artık gelse bile yüz vermiceksin kolay olmuvak tabiki ama önüne bakmalısın
Tamam peki , öyle yapicam pişman olur inşallah ya
Olacak tek diyeceğin şey allah danads aynı açıları yaşatsın diceksin
Bir de instagrsmdan yazdım engelledi whatsaptan tartistik engelledi ama telegramdan engellemedi ben sevmediğim birisini her yerden engellerim ya da ben mi detay düşünüyorum
Sen detay düşünüyorsun düşünme şimdi bunu detaylara takılma düşünmememeye çalış çık dışarıya gezmeye git
Tamam düşünmeyim en iyisi
En iyisi o ama kafanı dağıtmak için çıkıp gezebilirsin kafan dağılır biraz hava alırsın ailen ile mi oturuyorsun
Evet ailemleyim , whatsaptan ben de sildim onu
İyi yapmışsın en azından gip bakmazsın
Yok girip bakmaktan değil o beni kolayca silip engelliyor yazma demesini biliyor
Aynen hiç birşeyolmamış gibi davrana biliyorsa sende davranırsın
Niye dönsün
Sende istedin yaptın
Yaparken bu ihtimalleri düşünmedin mi
Amicida oymus demek ki seks yapip bozmakmis. İstegi oldukca geri sana doner. İliskiye girdikten sonra tekrar gider
Uzak sehirlerdeyiz
Uzak sehirdeyseniz ilk iliskinizi nasıl yasadiniz peki
Hevesini almış Dönmez artık. Sende merak ettiği bişey kalmamış. aaa bunun kide ettenmiş demiştir.
daha sonra pişman olur sen başkasını bulunca
Bunu bende yaşadım, hayatımın en kötü dönemiydi. Bir daha dönmez önüne bak derim.
Peki siz neden ayrıldınız, ya ben şok oldum aylardır isteyen kendisiydi o da istiyordu sonra arkasına bile bakmadı
Aynı sebepten. Kullandı attı işte. Bende saf canım gibi seviyor zannediyorum. Bazı insanlar böyle işte. Bi amacı vardır bunun için tezgah hazırlar, bizde bu tezgaha çok güzel düşüyoruz. Kimseye güvenemiyorum artık. Sende kalbini emanet edecek kadar güvenme.
Eski sevgilisi ile takiplestigi zaman başka kızlarla böyle oluyor sorun sevmemesi mi
Boşlukta olduğunda seni kullanıp atıyor işte
Üzgünüm belki sert konuşuyorum ama aynılarını yaşadığım için başkalarının da yaşamasını istemiyorum. Devamı gelmeden umarım bağlarını koparırsın.
O kızı mı seviyor sence
Bilemiyorum
Onunla takiplesiyorlar bana kötü davrandigi gundenn beri. Ya benim yanımda mutluydu rol muydu bu yaptigi
Olaya ayrıntısıyla hakim olmadığım için bilemiyorum ama asıl sorun bu değil. Seni kullanmış ve bir kenara atmış. Sevip sevmemesi mi sorun sence? Bu çocuğa takılı kalma, önüne bak derim. Kendine daha fazla zarar verdirtme.
Demeyeceginin ne garantisini aldin acaba...
Anlamadım
boş ver anlatirlar...
Bozmak ne demek ya🤣🤣sen tv misin radyomusun, adam seninle beraber olmuş ve gitmiş olay bu
Bosvr malın teki hadi ordan et böylelerinden hayır gelmez gitsin
İcine girince ne gördü acaba kacti senden🤭
Tam giremedi ama sonuç olarak girdi
boş ver sen onu zamanini öldürme onunla amaci buymus icine girmek sira baska kizlarda
vur kaç yapmış istese devam ederdi
Neden istemedi
belki h0şuna gitmedi belki k0rktu b0zduğu için başına bela 0lursun diye
Niye istemedi kötü olan neydi
Adını koyalim dedim ciddi olması için ki aylardır konuşuyorduk , hissedemiyorum eskisi gibi dedi
İyide amacı seksse seni sırf bunun için kandırıp devam edebilirdi biketden sonra istemiyom demesi ilginç
Biz aylardır konuşuyoruz dört senedir de tanışıyoruz bulusmamiza üç gün kala bileti iptal et istersen gelme dedi bir tartışma esnasında ve bir baktım meğer eski sevgilisi ile takiplesmeye başlamış, ama ben çoktan biletimi almıştım o da istiyordu bulusmamizi , yanına gittim çok özlediğim için iki gün önce kaldım o esnada bir şeyler yaşadık ve ona adını koyalım dedim ciddi ilişki istemiyorum dedi , eve geldim yine adını koyalim dedim o ise hissetmiyorum dedi halbuki kendisi de istiyordu beni , sonradan da işte engelledi ben ona olmayan adamlığın felan deyince
Sonuç olarak yattınız demi
Evet
O amacına ulaşmış yani sen pişmanlık hissediyonmu peki
Benim hislerim hiç mi önemli değil aylarca beni aradı eski sevgilisi buna dönünce ortadan kayboldu
İyide aylarca sen tanıyamadınmı onuda yattın onunla
İstemez günlük düşünmüş
Dönmez alacagini almış
Dönmez alacağını aldı adam
İşl kez mi vermiştin? Nereden?
İstediğini almış geçmiş olsun
Tek gece attı yatağa bitti gitti
Bir bardak su iç knka üstüne
Donmez. Miss givi daracik vajina s. kti gitti
geri döner ama yine becermek icin
Kizlari kandirmak bu kadar kolay mk
Peçete gibi atılmışsın