Bana karşı duygusu yoktu. Sadece buluşup sevişmek için sözleştik. Birbirimizi çok beğeniyorduk işte. Benle dışarda buluşmak istemediği için beni sürekli ekiyordu ben resti çektim ve artik birbirimizi çağırmayalım biryerlere dedim. Bu 2. rest çekişimdi. O da sinirlendi kafana göre gidip gelme dedi ağır konuştu baya. Ben de ona ağır konuştum engelledim. Hala numaramı silmediyse geri döner mi yani sizce
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılZaten olaya cinsellik olarak bakıyor seni amacları için kullanıyomuş senin gibi birini bulup arzularını doyuruyorsa aramaz ama kimseyi bulamadıys şeyi kalktımı seni bulur inene kadar tabi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılwahadsjhdsh yaşadığını yaşadım. ona kapı bırakırsan elbette döner. senden çekinmiyor zaten buluşma amacınız belli
111 Yorumla
Soran+1 yılGeri dondumu sana
Cevap sahibi+1 yıldefalarca. reddettiğimde etmediği laf kalmamıştı sonra eşek gibi yazıyodu hep.
hayır gelmez bu tiplerden fakbadiciliğin de adabı var
başka bul
Cevap sahibi+1 yıl@Kanekii zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Kanekii çok istememiş. isteyen her türlü yolunu bulur ben 19 yaşında erkek arkadaşımı eve atıyordum
Cevap sahibi+1 yıl@Kanekii kıymet bilmiyorlar :D
Cevap sahibi+1 yıl@Kanekii inşallah o da unutmamıştır ergenliğimin en güzel aşkıydı :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek kıtlığı mı var neden eskileri klozate atıp sifonu çekmiyorsunuz. geri dönmesine bile izin verme.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Duygusal bir iliski degil yani
Adam senden iyisini bulamacagini dusunurse geri doner029 Yorumla
Soran+1 yılValla güzel kızim cekiciyim ki istiyodu baya ev bos olunca hemen beni aramıştı falan
Soran+1 yılPeki bise soracm
Soran+1 yılBen yazsam ters tepermi acaba beni
Soran+1 yılHemen anlatıyorum
Soran+1 yılCidden egoistlik olsun diye demiyorum baya beğenen var da kendisi de yakışıklı işte. Neyse simdi bizim ilk sohbetimiz seksting gibi oldu birden o konuya girdik. Sonra ben dedim bak duzgun iliski istiyorum dedim boyle olmaz dedim. Nude at diye yalvarmisti resmen. atmam dedim. Neyse beni eve çağırdı bende yok gelmem disarda bulusalim dedim. Beni 1 hafta boyunca ekti hep buluşacak gibi yaptı gelmedi. Disarda bulusmak istemiyo direkt eve çağırıyor. Bende resti çektim heryerden çıkarttım bunu. Sonra dayanamadim vazgeçtim tamam gelecem evine dedim. Anlaştık falan işte. Sonra yine dışarı çağırdım belki fikri değişmiştir diye. O kadar ayarladık yine bahane uydurdu gelmedi ekti. Bende dellendim benim kimseye eyvallahim olmaz zaten ciddi bişe düşünmüyorduk birbirimizi çagirmayalaim artik dedim. Bu da saydirdi işte seni insan yerine koydum da sen sorunlusun da senin sorunun çözülecek gibi degil falan dedi. Kafana gore gidip gelme dedi. Yik karsimdan bana bidaha yazma dedi. Bende sen cok ucuz bir insansın dedim. Engelledim. Hala numarami silmemiş. Olay bu
Soran+1 yılYok hayır vazgeçip evine gelmek istiyorum dedim falan ayarlamıştık. Ama hiç görüşmedik. Evi müsait olmamıştı daha. O yuzden disarda bulusalim demiştim. Ondada beni ekince böyle kavga ettik
Soran+1 yılDaha hiç buluşamadik yani
- +1 yıl
Guzel kizsin ama ona bir begenin oldugunu dusunuyor belli ki hos eve gitmeyi kabul ettiginde begensende begenmesende begenio imaji cizmissin yani
Adam seni evine cagiriyor cunku hani baskalarina da mesaj atio denk gelmek istemio olabilir ya da baska ihtimallerin onunu kesmek istemio olabilir sonucta yakisikliliginin farkinda
Ve o didişme durumuna gelince kiz tam kabul etmisim sorun cikti kacirdim yine basa donduk disaro cagirio diye sana patlamis hala icinde seni eve atma hevesi var cunku daha hic yatmadiniz eger yatsaydiniz umrunda bile olmayabilirdi
Restlesmenin karsilikli olmasinin nedeniyse evine gitmeyi kabul edip ilk tavizi vermen su an seni engellemio cunku senin yine taviz verip gelmek istiorum demeni beklio haaa sen yazmadan sana yazar mi seninle yatmayi cok isticek kadar guzelsen dayanamaz yazar ama o aralikta baska bi kiz bulma ihtimalide var cunku disarda bulusmak istememesinin nedeni eve gel dedigi tek kiz olmama ihtimalinden dolayidir
Ama belli ki sende sadece hoslanti var sevgi yok su an bile yazismayi istemenin nedeni sana diretmesi karsi koymasi ilgi duydugum biri nasil boyle davranir psikolojisindesin gibi
Ama dedigim gibi sana yazip yazmamasi senin guzelligine sana olan istegine ve de baska birilerine yazmis olup olmamasiyla orantili
Soran+1 yılAnladim diyelim ki ben yazdım kabul etmeme ihtimaili varmidır çünkü ağir konuştu bana sen sorunlusun dedi bana bidaha yazma dedi. Bende ona sen ucuz bir insansin dedim. Engelledim ve hala numarami silmemiş işte.
- +1 yıl
Cevap vericem ama sunlara cevap ver once hem bana hem kendine
1) ciddi iliski sozunu gecirmissin yani ona karsi ciddi begenin mi var ya da yakisikli cocuk ciddi bisiler olsa hos olurdu gibi olesine bisi mi
2) hala istemenin nedeni seni terslemesi olmadigina emin misin hani kacan kovalanir hissi olmasin
3) disarda bulusmama isteme nedeni baska kizlarsa bunu kaldirabilir misin cunku cocuk vicdan yapmicak en bastan beri eve yataga cagirdim ne bekliyordun benden diyebilir - +1 yıl
Anlasilan zor sordum. Neyse,
Yazdigin andan itibaren 3 seyden biri olcak
Ya kabul edicek hemen eve atmak isticek
Ya surundurup snra eve atmak isticek
ya da baska birileriyle konusup buldugu varsa seni oyalicak istiorum veya istemiorum demicek gecistirip zaman kazancak ardindan bosta oldugu bir zamanda seni eve atmak isticek
Yani her secimin sonunda o yataga aticak seni o kesin ama seninle ciddi bi iliski ihtimaline yuzde versem bu %5 olurdu
Senin neye benzedigini bilsem daha isabetli yorumlar yapabilirdim ama su an ki bakis acim bu
Soran+1 yılYani fiziksel olarak cok beğeniyorum sürekli onu arzuluyorum işte hoşlanıyorum galiba ama evine değilde arabasıyla bir gezintiye çikabilirdik. Peki senin cevabın nedir?
- +1 yıl
Evine veya arabasina farketmicek amaci belli olan sey degismicek soylesen arabayla mi olsa desen arabada giderken goren olur bile deme ihtimali var
En azindan ask degil de arzulama oldugunu bilmen guzel
Peki diyelim ki oldu bulusutunuz yattiniz ve ayrildi ciddi iliski istemiorum dedi
Sevismeye devam mi ediceksin ayrilcak misin
Soran+1 yılYa en bastam beri dedi zaten ciddi bise düşünmüyorum dedi konuştugumuz şeyler belli zaten dedi
Soran+1 yılYani bana güven verirse sevismeye devam ederim
Soran+1 yılHoşuma giderse zevkli olursa
Soran+1 yılIste sorun su ki gurur yapip sgit derse rezil olurum yani
- +1 yıl
Ciddi iliski olmadan seks uzerine bir iliskiden rahatsiz olmam diyorsun guven olursa
Merak etme gizli kalcagi kesin cunku disaridan gizli tutmaya extra caba gosteriyor
Ama ona yazma ya da onun yazmasini bekleme konusunda seni gorsem iyi olurdu cunku sonucta ilk tavizi veren hep taviz vermek zorunda kalcak bu iliskide
Seni gormem sorun olur mu
Soran+1 yılAnladim cevaplarin için çok teşekkürler fakat resim atamam profilimde bile yok koymadım o yüzden malesef
- +1 yıl
Gizlisin zaten goremezdim profilinden 😅
Simdi sana hep senin acindan cevap verdim ama benim sahsi fikrimi veriyim mi sana
Oglan sadece seks dusunuo muhtemelen sadece kalkan seyini indirmek icin buluscak hep seninle ve yazan sen oldugun icin hep basin egik kalicak ha o yazsada umrunda olmucak ilk terslikte gidicek cunku istedigini almis olcak
Iliskide zevk alcaksin belki yatakta iyi zaman gecirceksin ama yatak disinda bir aktiviteniz olmucak zaman geciremiceksiniz cunku disari bile cikmiyor seninle
Not: ev ev demesi killandirdi evde tek olcaginizdan emin ol farkli niyeti olmasin
Soran+1 yılEvet bana işte ya evde buluşalım ya arabayla çıkalım dedi
- +1 yıl
Yani bak etraftan duyuyoruz falan arabayi bosver bence bi eve gecip yap ama evde kimse olmadigina emin ol cunku oglan sana pek sevgili gozuyle bakmiyor. Hani disarda senle gozukmek istememesi dusundurucu. Eve gittiginde birileri daha cikmasin siz o isi yaparken snra yapmaya utancagin seyler yaparken bulabilirsin kendini
+1 yılyazacak. demin de söyledim
15 Yorumla
Soran+1 yılBana yazma dedi ama
- +1 yıl
o sana yazacak
Soran+1 yılNasıl emin siniz ya
- +1 yıl
sadece beklemede kal. ciğerlerini bilirim.
Soran+1 yılSenle uğraşılmaz sorunlusun dedi bana yıkıl karsimdan hala yaziyosun yazma dedi. Ben de ona ucuzsun dedim. Bu olanlardan sonra ben yazsam peki ne olur sktiri çeker mi sence
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre artık basitsin. Bitmiş gitmiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik. konustuk zaten basiti mi olur bu işin o zaman kendisi de basit
- +1 yıl
Cinsellik konuşmanız basitlik değil. Hakaretler etmişsiniz. Bu sebebiyet. Cinsellik konuşmak basitlik değil.
Soran+1 yılEvet aslında şöyle ben düzgün bir şekilde asla hakaret etmeden bitirmek istedim çağırmayalım birbirimizi dedim bu yazdı hakaret etti seni insan yerine koydum sorunlusun dedi basitliğe bak işte ben de buna nazaran dedim ki sen çok ucuzsund dedim.
- +1 yıl
Saldırgan tavırlar sergilemişsiniz.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yeni adaylar degerlendirmezmisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Bence sen de birazcık saflık var
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye ki ya
Soran+1 yılSafım tamam da konuyla ne alaka ki
Soran+1 yılHic buluşmadık daha
dönerse yatmak için döner
07 Yorumla
Soran+1 yılSohbetimiz cinsellikti zaten baska amaç yok iste. Ağır konustuk bana sorunlusun dedi bende ona sen ucuz bir insansın dedim. Bunları yutarmı cidden bilmiyorum. Numaramı da silmemiş hala şaka gibi
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum kendimden taviz verecek kadar
Soran+1 yılHiç buluşmadık. Birbirimizi beğeniyoruz iste sohbet ettik instadan bel altı böyle. O da evine çağırdı. Bende hayir dedim disarda bulusalim dedim. Yanaşmadi. Hep ekti beni. Bende heryerden sildim bunu. Sonra dayanamadım geri ekledim gelecem evine buluşalim dedim. Anlaştık falan. Sonra dışarda buluşmaya cağırdım yine belki fikri degisir diye. Yine ekti beni ben çok sinirlendim resti çektim artık. sonra da olanlar bu
Soran+1 yıl@1999-O ya ama beni aptl yerine koyuyor hep ekiyor cidden bunu haketmişti
Gizli Üye(36-45)+1 yılDönse ne olacak bu kadar saf olmasak keşke
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞapşal 😊 @axish2s
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDönse de cinsellik için döner bırakır
04 Yorumla
Soran+1 yılSohbetimiz cinsellikti zaten baska amaç yok iste. Ağır konustuk bana sorunlusun dedi bende ona sen ucuz bir insansın dedim. Bunları yutarmı cidden bilmiyorum. Numaramı da silmemiş hala şaka gibu
- +1 yıl
Yani sen de onu bekliyor sun o da seni ama bence eğer sende istiyor san engeli kaldır belkide sizin ilişkiniz bambaşka bir şekilde yön değiştirdi
Soran+1 yılEngeli kaldırdım zaten ama bana en son dediki yıkıl karşımdan rica ediyorum yazma bana dedi ben de sen cok ucuz bir insansın dedim. Yazma dedi ama bekliyormudur yani yazarsam hadi sktiri çekerse yani
- +1 yıl
Durum Lara bak oda aynı şekilde seninkine bakar belkide bir yerden belkide açılır konu
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDönse de vur kaç olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılElde birsin döner
02 Yorumla
Soran+1 yılSenle uğraşılmaz sorunlusun dedi bana yıkıl karsimdan hala yaziyosun yazma dedi. Ben de ona ucuzsun dedim. Bu olanlardan sonra ben yazsam peki ne olur sktiri çeker mi sence
- +1 yıl
Açılkcası sevecek birini bulamadıysa yazar seks ilişkinize geri dönersiniz bulduysada bi ihtimal yazar erkekler kadınlar kadar kinci değillerdir
Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım