Cinsel Yaşam Seks partneriniz size aşık olsa ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yılladır sadece sevişmek için görüştüğünüz kişi. Güncellemeler+1 yıl Ben değilim arkadaşlar. merak ettim genel sordum. Normal cevap verin Güncellemeler+1 yıl Güncel Seks partneriniz size aşık olsa ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 80% +1 yıl Seks seks tir aşk nedir 1 11 Yorumla Soran +1 yıl Devam mı yani Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Seks ten zevk alıp tatmin oluyorsan keyfine şahsen sevgilim çok memnun asla evlilik düşünmüyor çünkü olmayacak biliyor zevkine bakıyor Yorumla Soran +1 yıl Nezamandır birliktesiniz. Ve neden evlilik düşünmüyorsunuz Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Ben evliyim bir buçuk yıldır Yorumla Soran +1 yıl Ama başka biriyle yatıyorsun doğrı mu anladım Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hep aynı kişiyle mi Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl Sevgilim bir tane ama araca bazen farklı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Nezamandır var o sevgili Yorumla Soran +1 yıl Uzun süreli sels için buluşulur mu merak ettim Yorumla ƁЄƝƊЄƛƘƦЄƤ +1 yıl 1.5 yıldır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seks seks tir aşk nedir
Devam mı yani
Seks ten zevk alıp tatmin oluyorsan keyfine şahsen sevgilim çok memnun asla evlilik düşünmüyor çünkü olmayacak biliyor zevkine bakıyor
Nezamandır birliktesiniz. Ve neden evlilik düşünmüyorsunuz
Ben evliyim bir buçuk yıldır
Ama başka biriyle yatıyorsun doğrı mu anladım
Evet
Hep aynı kişiyle mi
Sevgilim bir tane ama araca bazen farklı oluyor
Nezamandır var o sevgili
Uzun süreli sels için buluşulur mu merak ettim
1.5 yıldır