Erkekler Evlenmeden önce de birlikte oluyorlar mi mesela baska Kizlarla sadece tek Gecelik de olsa yani Sevmedikleri Kadinla sonra birden Karsilarina istedigi gibi Kiz cikiyor mesela ve onunla Ciddi düsünüyorlar falan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılseks yapmak için evliliği beklemek çok saçma evlilik demek kızın haklarını korumak demek yani evlilik olmasaydı çocuk doğduğu gün kızı bebekle birlikde kapının önüne getirip kızın popon tekme atardı evlilik kızların haklarını korumak demek erkek boşanmak istetse kıza her ay nafaka verecek tabi sen bu yazdıklarıma inanmayacaksın o zaman şöyle söyliyim sen dünyaya yeni geldiğinde hiç kimse evlenmiyor olsaydı evlenmek icad edilmeseydi bütün kızlar istedikleri erkeklerle yatsaydı sen ne diyecekdin ben bi erkeği seçip ev yapacam onun içinde ömür boyu oturup beraber yaşayacaz sadece onunla yatacam mı diyecekdin farz edelim öyle dedin kızlar aşık olmadan seks yapmazmış öyle duydum kızlar sadece sevgilisine verirmiş yani kızlarla erkekler farklı erkekler orta kilo orta güzellikdeki bütün kızlarla yatabilir çatlayın da patlayın erkekler asla tek eşli değildir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılHer erkek oluyor mudur sanmam. Çoğu oluyor. Kadın erkek fark etmez çoğu insan evlenmeden bir şeyler yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır ben 30 yaşında evlendim ilkim karımdı tabii buna inandıgını zannetmiyorum ama gerçekti hatta ona bunu söyleyemedim bile inanmaz diye zor söyledim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsakın bir daha bu ifadeyi bırakmayın evliligi bitireceksinniz amg
Bütün erkekler değil iclerinde namuslu olanlarda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün erkekler yapıp bütün kadınlarin hepsi yapmadıysa erkekler de birbirini gondikliyor o zaman bu nasıl bir hesap yöntemi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer iki taraf için de olabilir böyle durumlar. Yapmayan da vardır bilemeyiz.
11 Yorumla
+1 yılHepsi için geçerli olamaz bu durum
01 Yorumla
+1 yılErkeğin evlenmeden önce hayatı yok mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bütün erkekler yapmıştır gibi geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende öyle düsünüyorum
+1 yılBen olmadım
00 Yorumla
+1 yılYaomayanda var
00 YorumlaOlmultur
00 Yorumla
+1 yılEwet olmuştur olmayan erkek 100de5
00 Yorumla
+1 yılBen oldum
00 Yorumla
+1 yılYüzde 90 ı evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn Degilim
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn Oylesiniz cunku, goruyoruz, yasamaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn Ben istisnayim biraz. Cirkin oldugum icin kimse beni hicbir anlamda istemedi. O yuzden yapmadim hicbir sey. Guzel olsaydim nasil olurdu bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn Disariya kapali degilim, olmasi gerektigi gibiyim. Neyse, onemli degil, bu hayatta birileri de yalniz kalmali
Cevap sahibi+1 yıl@Burayhn Gereksiz
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle öyle
00 Yorumla
+1 yıl%99 diyelim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem