Cinsellik Kaç dakika sürüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Boşalmanız kaç dk sürüyor? Güncellemeler+1 yıl Sevgilimin 5 dakika falan 😔 Kaç dakika sürüyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cajehon Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl ilk 2 posta çabuk geliyor 3 den sonrası geç oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl erkek arkadaşım 3-4 kez yapıp yanına gelicem demişti 😄 Cajehon +1 yıl haha evet öyle yaparsa uzun süre seninle seks yapabilir🤣 Soran +1 yıl tamamdır teşekkürler 😊 Cajehon +1 yıl rica ederim😉
Meredian Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok uzun süre yapmadıysam 15-20 dk. Düzenli ve yorgun değilsem 45 dk 1 saat. En fazla 1,5 saat oldu 0 5 Yorumla Meredian +1 yıl Siz hiç boşalmadınız o zaman Yorumla Soran +1 yıl evet ne yazık ki Yorumla Meredian +1 yıl Napıyorsun tatmin olmak için? Yorumla Soran +1 yıl onun boşalmasını beni mutlu ediyor şimdilik Yorumla Meredian +1 yıl Ama buraya yazdığına göre bir dert. Bir kaç soru sorsam? Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Mastürbasyon sırasında isteğime göre aralıklı yaparak uzatıyorum, ama ortalama 30-40 dk civarı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bedensel engelliyim tahrik olmuyorum ve kalkmıyor ama benimde o tür düşünceler aklıma geliyor bir tuhaf oluyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 30 dk rahat gidiyor ve sıkıntılı bir drum bu kadar uzun sürmesini istemiyorum 0 0 Yorumla
Haraklitos Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 5 dk mi oha ee sen yarım kaliyon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl evet🥺 Yorumla Haraklitos +1 yıl Eee yaşlar kaç.. Konya bosalmays yakin çıksın. Beklesin Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadına göre değişir 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı. 40 45 dk falan ilk posta 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,1b cevap paylaştı. 20-25 dakika. Oral yaptığım süreler hariç 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 1-1.5 saati buluyor 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dapoksetin kullanmasını söyle 3 katına çıkıyor Yorumla Soran +1 yıl tamam teşekkür ederim Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 660 cevap paylaştı. Cokmu merak ettinn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hıhı Yorumla suskunn33 +1 yıl Himm ne desek ne etsekk Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 4,3b cevap paylaştı. 45 yeter mi 0 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Görüntülü gor 0 2 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Sen kaç dakika sabrede bilirsin Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Sevgilini değiştir bana gel o zaman aklın beyninden uçar Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 7,2b cevap paylaştı. 5-10 dk 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
ilk 2 posta çabuk geliyor 3 den sonrası geç oluyor
erkek arkadaşım 3-4 kez yapıp yanına gelicem demişti 😄
haha evet öyle yaparsa uzun süre seninle seks yapabilir🤣
tamamdır teşekkürler 😊
rica ederim😉
Çok uzun süre yapmadıysam 15-20 dk. Düzenli ve yorgun değilsem 45 dk 1 saat. En fazla 1,5 saat oldu
Siz hiç boşalmadınız o zaman
evet ne yazık ki
Napıyorsun tatmin olmak için?
onun boşalmasını beni mutlu ediyor şimdilik
Ama buraya yazdığına göre bir dert. Bir kaç soru sorsam?
Mastürbasyon sırasında isteğime göre aralıklı yaparak uzatıyorum, ama ortalama 30-40 dk civarı
Ben bedensel engelliyim tahrik olmuyorum ve kalkmıyor ama benimde o tür düşünceler aklıma geliyor bir tuhaf oluyorum
bir dakika bile sürmüyor saniyeler içinde akıyor
30 dk rahat gidiyor ve sıkıntılı bir drum bu kadar uzun sürmesini istemiyorum
5 dk mi oha ee sen yarım kaliyon
evet🥺
Eee yaşlar kaç.. Konya bosalmays yakin çıksın. Beklesin
Kadına göre değişir
40 45 dk falan ilk posta
20-25 dakika. Oral yaptığım süreler hariç
Yani gelmiş makineler 😂
belli olmaz kisiye göre degisiyo
1-1.5 saati buluyor
dapoksetin kullanmasını söyle 3 katına çıkıyor