Bazen değişkenlik yaşanabiliyor. Film izlerken çok uzun sürebiliyor bu süre. Sadece mast yaparken o ana kilitlendiği için zihin çok hızlı boşalabiliyorsun. Tabi kadınlarda değişkenlik olabilir.
boşalmak 3 dakika sürmez ama önemli olan işin zevkini çıkartmak. zevki verende geç boşalmaya çalışmaktır. yoksa 2 dakıkdada bosalırsın ama zevk almazsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir şeyler izleyerek yaparsam da en az 15 dakika sürüyor
şartlara göre değişir ama şu an senin için aldığın zevk kısa sürüyor, ben jigoloyum bi çok bakire kızın problemi tam tatmin olamamak, doymamak sürekli canının istemesi, hep aklında olması özellikle adet dönemlerinin öncesi ve sonrasında kontrolü kaybedersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bazen değişkenlik yaşanabiliyor. Film izlerken çok uzun sürebiliyor bu süre. Sadece mast yaparken o ana kilitlendiği için zihin çok hızlı boşalabiliyorsun. Tabi kadınlarda değişkenlik olabilir.
boşalmak 3 dakika sürmez ama önemli olan işin zevkini çıkartmak. zevki verende geç boşalmaya çalışmaktır. yoksa 2 dakıkdada bosalırsın ama zevk almazsın
Bir şeyler izleyerek yaparsam da en az 15 dakika sürüyor
Kadınlar üst üste beş altı defa orgazm olabilir. Normal yani bu istediğin
Bazen 5 bazen 3 saat video izliyorum çok değişken. Ama anlık en güzeli. Anlık foto ve video gizlilik içinde atabiliriz
Nasıl yaptığıma bağlı sanal ya da bişeyler izleyerek değişir ama 5 10 dk yetmez
Biriyle sanal yaparak dene biraz daha uzat ve keyif alırsın.
Sanal istiyorsan bana yaz nude atayım ben mast yaparken oyalanmayı severim
anladığım kadarıyla kolay orgazm oluyorsun kaç yaşındasın bakireysen çok sık mast yapıyorsan doyurmaz birde bekaret azgınlığı varsa işin zor,
22 yaşındayım bakireyim
tam tahmin ettiğim gibi, yetmiyor doymuyorsun değil mi? ne sıklıkla mast yapıyorsun mesela her gün yapıyor musun
Hafta 2 3 kere sürekli müsait olsam hergün yaparım. Erken boşalmam kötü mü
şartlara göre değişir ama şu an senin için aldığın zevk kısa sürüyor, ben jigoloyum bi çok bakire kızın problemi tam tatmin olamamak, doymamak sürekli canının istemesi, hep aklında olması özellikle adet dönemlerinin öncesi ve sonrasında kontrolü kaybedersin
Birşeyler izleyerek 15 dakikka sürüyor sanalda yarım saat
Eskiden keyif alarak yapıyordum. Yeri geliyordu 1.5 2 saat kadar uzatabiliyordum. Şimdi 10 dk falan anca sürüyor.
Değişiyo bazen 10dk bazen yarim saat Uzun süre yapmadıysam baya yükseldiysem 10 dk da ama çok sık yapıyorsam uzun sürüyor baya
Uzun sürüyor bi yarim saat en az, kimi zaman boşalmadan bırakıyorum temizlems islemiyle ugrasmamak için 😅
Çok hızlısın. Hadi bi daha yap peki. Sonra bi daha...
Neden
İşte daha uzun sürene kadar.
Kısa sürmesi kötü mü
Kötü anlamında değil. Uzun sürsün ki aldığın hazza değsin.
Art arda yapacak kadar müsait olamıyorum biri gelebilir
Demek ki o yüzden acele ediyorsun ve çabucak bitiriyorsun. Kukun da çok hassas ve seni uğraştırmıyor. O zaman sorun yok...
Çok doğru aceleden bu kadar hızlı ev boş olduğunda yarım saatten fazla sürdüğü oluyor
Bak şimdi benim de yapasım geldi. Azdırdın.
Hep bi'şeyler izleyerek mi yapıyorsun?
Ne kadar istekli ve ne kadar haz aldigima bağlı ama ortalama 30-40 dakika sürüyor
10dk. duruma bağlı. A. Yalamayı üxerine bağırtmayı hayal ediyorum off
Kısa sürüyor senin yeniden istersin
Kaç ideali
@Can____069 10 dakika olmalı en az
Çok fazla yara olur ya
@Can____069 bastırmadan hafifçe yapilabilir
😂 peki yara olmasın incinmesin de
sikma kendinii sadecee bosalirkenn hayalini biraz daha genislett bak gorr nasill zevvkee gelicen
Ne izliyorsunuz ki? Dikkat edin ilerde aktif seks hayatınız da orgazm olamayabilirsiniz
Çok dolu olduğun için kısa sürüyor ufaklık
Ben ne kadar istersem 5dk da sürer 2 saat de
Hiç yapmazsam birgün 5 dakika
Günde 5.6 kez yaptığım oluyor. 3 ten sonrası 10 dakikayı buluyor
25-30dk. Senin kısaymış
30 ile 45 dakika sürer.
Doymamışsın ki 😂 saat sürüyor benim ve yetmiyor
yine yapmalısın o zaman , fırsatın varsa
oyunculara bahlı 58 dakıka bıle olabılıyor
hızlısı da gerekiyor bazen
50-70 dakika maalesef.
Kendim yapınca 5 dakika falan Ilski de daga fazla
Yavaş yavaş yap. Sexting yaptın mı
Gel sanal yapalım. Gercekte istersen yapariz
E Devam... Tekrar tekrar
5 dk izleyincd izlemeyince 15 20 dakika
ne kadar uzatirsak o kadar iyi
yetmemiş demekki. rahatlayamamışsın. devam et ;)
5 dj. sanalda biriyle yapınca da erken
20 vs
45 dkk sürer
30 - 35 dak sürüyor
Doyumsuz kadın ☺️
Seksting dene
Bana bağlı
20 dk falan sürüyor
5 dakika iyi bence
Sanal yap
7. 10 dakika
bazen saatler