Ben bir erkek gibi rahat cinsellik yaşadım diye dolaşamıyorum. Muhtemelen p*rno yüzünden kadın cinselliğini sadece hayat kadını yapar gibi lanse etmişler. p*rno kadınlar şekilden şekle giriyor izleyici artsın diye bu da bizi objeleştiriyor. Bu algıyı nasıl kırıcaz? Benim gibi düşünen var mı? Lütfen olsun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değil vajinada bir çok sinir ucu var penise göre çok daha fazla kadınla çok daha fazla zevk alıyor aslında bunu gözününde bulundursak kadınların daha fazla düşkün olması seks yapması asla ayıp bir şey değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar için utanılacak bir şey değil. Utanmanıza neden olan, sizi yargılayan, ayıplayan insanları çevrenizde tutmayın. Erkekler kadar kadınlar için de ihtiyaç. Erkeklerin ve/vey toplumun size dayattığı kurallar çerçevesinde yaşamak zorunda değilsiniz. Bu ülkenin özgür kadınlarısınız ve nikahsız seksi yasaklayan bir kanun maddesi yok.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ortak yaşanan bir eylem eğer yanlış ise her iki taraf ta yanlıştadır. doğru ise yine her iki taraf için de doğrudur. insanlar aklını kullanmadıkça bazı şeyler değişmez.
00 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye, ortadoğunun batı tarafının bir parçası. Burada bu ve bunun gibi bir çok şey düzelmez, değişmez. Bu coğrafyanın insanı maalesef böyle.
01 Yorumla- +1 yıl
Cinsellikle alakalı değil ama sadece şöyle bir örnek vererek, bu ülkenin asla ama asla değişmeyeceğinin bir göstergesini yapabilirim. Zübük kitabını duydun mu veya filmini izledin mi hiç? 1961 yılında yayınlamış olduğu kitabında Türkiye'nin o dönemdeki sorunlarını trajikomik bir şekilde ele alıyor. 1980 yılında da kitabın film uyarlaması çekiliyor ve hatta başrolünde Kemal Sunal oynuyor. 1961-1980 bak bu tarihleri tekrar özellikle belirtiyorum çünkü, aradan 60 yıl ve 40 yıl gibi süreler geçmiş, ülkede bir b*k değişmemiş!!! Hala aynı tas aynı hamam, yok din elden gidiyor yok cami olsun yok enflasyonu ben şöyle yaparım yok Türkiye çağdaş medeniyetler seviyesine gelecek vs vs vs.. Dile kolay 60 yılda, bir arpa boy yol ilerlememiş ülke, sadece teknolojinin getirdiği yeniliklere ayak uydurmuş hepsi bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
+1 yılBende senin gibi düşünüyorum. Keşke erkeklerin cinsellik yaşaması kadar kadınların da yaşaması normalleşebilse. Erkek yapınca gayet normal olması gereken bir şey gibi görünürken kadının yapması hep "yollu" algısı oluşturuyor. Yazık diyorum içimden sonuçta kadınlarda insan erkeklerden bir farkımız yok.
21 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş bu olmalı
Kadınlar için Utanacagi bir şey değil toplum bunu yaptı kadınların üzerinde sanki ayıpmis gibi cinselik gayet normal bir şey olduğu için sanki cinayet işlemişin gibi bakıyorlar
20 Yorumla
+1 yılBen de senin gibi düşünüyorum. Bu algıyı kırmak için çok zaman gerekecek. Bu algı kırıldığında biz babaanne olacaz ya da dinozor.
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle erkekler olgunlaşıp bayanlar cinsellik yaşamak istediği zamanonlara yardim etmeli gizliliğini korumalı bu. sayede bu konular aşılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Utanılacak bir durum olup olmadığı içinde yaşadığın topluma göre değişir. Eğer, Türkiye'de yaşıyorsan durum tam da dediğin gibi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılİlk günden itibaren sana seks yapma demişler sanki kötü birşeymiş gibi.
00 Yorumla Ben katılıyorum ama bunu p*rno indirgemek yanlış olur bu düşünce tarzı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılp*rno kadınların şekilden şekle girmesi normal değil mi? Alâka ne ki
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca utanilacak bir şey yok. Erkek neyse kadın da o.
+1 yılBu algıyı kıramazsın çünkü kızlar hep mastürbasyon yaptığını istekli olduğunu saklar ve erkekler duyunca da çöküyor işte
01 Yorumla- +1 yıl
Yani kimse onlarda insan olabilir gözüyle bakmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet haklısın senin söylediğin bakış açısından kimse bakmıyor
00 Yorumla Bırak yaşamayı konuşamıyor kimse bilgi amaçlı bile olsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke her kız rahat cinsellik istese. Ama maalesef öpüşmek için bile bin takla atmak gerekiyor.
00 YorumlaÖyle bir şey yok djdjjj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ataerkil toplumda olduğumuzdan o.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler