Karınızı seviyorsunuz cinsel anlamdada mutlusunuz buna rağmen karınızı aldatırmısınız cinsel yönden ben aldatılıyorum yoksa beni sevmiyormu seven erkek aldatmaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek aldatmaz hemfikiriz ama cinsel anlamda eksikliği varsa yeterli değilse o da sonuçta bir ihtiyaç ve bu ihtiyacını da gidermek sorunda
Bu yüzden erkeğin aldatmasını tek haklı çıkaracak sebep cinsel istekler ve yaşananlardır burada yapan kadar yapmasına fırsat veren de suçludur doğru değil ama aldatmaya bu konuda hakkı vardır
ama eğer herşeyi tam olduğu halde aldatıyorsa bu onun karaktesizliğidir
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKesinlikle aldatmam düşünmem bile sadık bir insanimdir.
16 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler
- +1 yıl
Cinselliğe düşkün bir insanım ama sevdiğim kadına bunu yapmam ne yapacaksam ne yaşayacaksam onunla yaşadım.
Soran+1 yılOlması gereken bu zaten seven aldatmaz hiç bir şekilde
- +1 yıl
Seven sevdiğine kıyamaz bile
Soran+1 yıl👏👏👏
- +1 yıl
😊💛😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani her anlamda mutlu olan bir erkek aldatmaz diye düşünüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede demekki seviyor rolü yapıyorlaki aldattıkları anlaşılmasın gerçekte sevmiyorlar
+1 yılSeven ve tatmin olan erkek ve kadın aldatmaz
10 YorumlaYa sevmiyor ya da iliskide eksik hissettigi birsey var ki disarda ariyor
10 Yorumla
+1 yılEn çok seven erkek aldatır. Bu erkeğin karakterine kalmış bir şeydir istersen ilişki konusunda en iyi çift olun ama erkeğin karakterinde varsa yapar.
05 Yorumla
Soran+1 yılBuna en çok seven erkek aldatır demeyelim de saçma olur bu karaktersiz erkek her türlü aldatır diyelim kişilik meselesi bu çünkü
- +1 yıl
Sen sevdiği halde aldatır mi demişsin oranlara göre en çok seven erkekler aldatıyor. Aynı şeyi söylüyoruz sen anlamıyorsun
Soran+1 yılDemekki sevmiyormuş seviyor gibi görünüyormuş genelde aldatanlar çiçek ve hediye alırlar ya eşlerine göz boyamak İçin ben safmışım yani anlayacağın
- +1 yıl
Tatlım seven insanda aldatıyor bu tamamen karakter meselesi. Sen saf değildin o şerefsiz
Soran+1 yılKişiliksiz diyelim evet
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılherkesin kendine göre nedenleri vardır elbette ama bazen her şey yolunda olsa bile olabiliyor.. bazı insanlar tek eşli yapıda olamayabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmesinler o zaman
- +1 yıl
haklısın tabiki.. demek istediğim illa bir soun olması gerekmiyor ya da seninle iligli olmayabilir yani.. yoksa elbette doğrusun
Gizli Üye(36-45)+1 yılFarklı bir heyecan bir şeyler yaşama arzusu bana yol açıyor, bende eşimi çok seviyorum ama onu aldattım ki uzun süreli olan bir ilişki oldu
00 YorumlaHerturlu doyuruyorsa neden aldatayim ki?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla. Aldatmanın her türlüsüne karşıyım.
10 Yorumla Doyumsuz veya sıkılmış kocan
020 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmesin öyle erkekler öyleyse ya
Soran+1 yılO gitsin önce kendine bakım yapsın
Soran+1 yılHaklısınız mutlu olan erkek neden kendini başkalarının kollarına atsınki ben safmışım
Soran+1 yılBir sıkıntı yoktu ya da maskeyle kapatıyordu bilemiyorum
Soran+1 yılİyi davranıyordu ama bazen dalıp gidiyordu bir şeyler düşünüyordu o kızı düşünüyordu demekki
Soran+1 yılLisede aynı sınıftalarmış yani benden çok önceleri platonik aşkıymış ama açılmamış hiç çıkmamışlar aradan yıllar geçmiş tekrar karşılaşmışlar bu kez görüşmeye başlamışlar yatıyorlarmış da
Soran+1 yılEvet çevresindekilerde biliyor tanıyorlamış evet buna ne dersin şimdi
Soran+1 yılHayır konuşmadım henüz
Soran+1 yılSosyal medyada o kızın profiline bakmış sürekli bunuda yakaladım
Soran+1 yılHayır tabikide önce eşimle konuşacağım eski defterler açılmış galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKaraktersiz olunca aldatmak icin sebep aranmiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaman zaman farklı tatlar heyecanlar olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok saçma bir düşünce bu seven insan sevdiğinden başkasının teninden tiksinir aksine
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla aldatmam
10 YorumlaAldatırım
02 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizlikten olsa gerek
Aldatırım
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki karaktersizsin o zaman
Soran+1 yılSevdiğin bir eşin var yataktada mutlusunuz buna rağmen aldatan insana ne denir başka
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmam
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır kesinlikle
10 YorumlaNerden biliyorsun
00 Yorumla
+1 yılVermezse aldatirim
01 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı yok dedim o anlamdada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi