Hayatınızda kadın varken evli veya sevgili evliyken çocuğunuzda olmasına rağmen eşinizi sevmenize rağmen başkasıyla birlikte olmak nasıl bir his ve neden yapıyosunuz kârı nedir zararı nedir? Samimi cevaplar bekliyorum. Neden yapıyorsunuz asıl sebebniz nedir.
Cevabın nedir?
Aldatıyor ise SEVMİYORDUR. Önce o konuda bir anlaşalım. Sevdiğini zannediyorsunuzdur. Eş olarak sorumluluklarını yerine getirmek ( erkek için konuşuyorum) önemlidir. Sevmese de yapmak zorunda hisseder. Yapıyorsa da elalem baskısından, çocuk olduğundan, ayrılamadığından yapıyordur.
Sebep konusuna girersek karakter yetmez. Düşünmeden yapılan evlilikler, birbirini tam tanımadan alınan evlilik kararları, görücü usulü evlilikler, kadınların evlendikten önce ve sonra nedense 360 derece değişmeleri, adamı kafaladım, çocukta yaptık artık sekse romantizme ÇİFT olmaya gerek mantığına bürünmesi en büyük etkenler. Erkekler bir kaç kere reddedilirse ne yapar biliyor musunuz? Denemekten vazgeçer. Çünkü vajina sahibi tek kadın sen değilsindir. Sana EŞ olarak saygısından belki dayanır bir noktaya kadar ama bakar ki hayat geçiyor, e nikahlı eşi kardeşi gibi olmuş. Aldatır. Bu meşru kılar mı? Elbette kılmaz, savunulacak bir tarafı da yoktur.
Ama belki de adamları suçlamadan önce ( sadece aldatma konusu için ) biraz anlamaya çalışmanın KADIN olarak zamanı gelmedi mi?
Evlilik bir şeylerin garantisi değildir. O adamın sana ömür boyu bağlı kalacağını garantilemez. Flört aynen devam etmelidir. Erkeğin aklını kadınında tutmak bizim işimiz:) Feministler bozulacak ama öyle. İş, çocuk, yorgunluk, maddi zorluklar herkesin yaşadığı şeyler ve bunlar NORMAL. Bunları bahane ederek adamlara ayda bir yatakta baştan savma bir zevk verip sonra da NEDEN demek?22 Yorumla
Soran+1 yılDediklerininin tersini yapıyorum emin ol😉 Önce burda anlaşalım. Yorgunluk flan onları yaşıyorm ama asla sorun etmem her zmaan eşime yakınım samimiym tersine kendi yetersiz ama bunu sorun etmiyorm erkek olarak ona güç veriyorm yerine göre samimi oluyorm her zmaan. Kendi uzak duruyor ve evlenince salan biri asla olmadım ondan daha bakımlıyım. Ve o beni seviyordu ben değil o şeklde evlendik.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşine gönül bağıyla düğümlenmiş hiçbir erkek aldatmaz. Aldatma sebebine gelirsek eşin cinsel isteksizliği, “ıyy ben oral yapamam midem kalkar, ışıkları kapat, hadi hadi bitir artık” gibi komutlarla erkeğe seksi sadece bir kadınlık göreviymiş gibi hissettiren tavırları zamanla erkeği uzaklaştırır. Arada iletişim kopukluğu fantezileri, arzuları özgür bir şekilde iki tarafında dile getirmeyişi ve kadının kocasına erkekliğini hissettirmemesi (aşağılaması vs.) erkeğin kendini ispatlamak istemesine sebep olur. Mesela adama gidip “sen adam mısın” dediğin an tamam bitti tüm olay o adam erkekliğini tekrar hissetmek için ya gidecek sanaldan bir kadınla tanışacak deney yapacak, ya gidecek sekreterini falan deney tahtası yapacaktır.
Arada aileler ve çocuklar gibi faktörler olduğu için de erkek boşanmaz. Ayrıca nafaka vermek, malı mülkü paylaşmak, düzenini bozmakta çoğu erkeğin işine gelmiyor.
Aldatma bir çözüm değil sadece korkakların kendini aldattığı bir kaçış yoludur, sonuçta akşam gene o beğenmedikleri eşlerinin yanlarına gidecekler ve adım adım hesap verecekler.45 Yorumla
Soran+1 yılO dediklerini asla yapmıyorm ona. Ve o bana aşıktı ben değil.
- +1 yıl
Heyecan arayışı olabilir ama aşkı bitmiş o kesin.
Soran+1 yılAma seviyorm diyor
- +1 yıl
Elbette seviyorum diyecek çünkü cesaretsiz...
Soran+1 yılNasıl yani
+1 yılÇok değişik sebepleri olsada arkadaşlar yazmış bir çoğuna katılıyorum. Bizim ki genelde fiziksel olarak aldatma diyebiliriz adına. Eşin hiçbir zaman dışarda birlikte olduğu bir kadını asla senin yerine koymaz dışardaki onun anlık ya da kısa süreli geçici bir zevktir. Erkekler gözleriyle çok etkilenirler gördükleriyle yani o yüzden dışarısı buna çok müsait evden çıkıyorsun dışarı bir bakıyorsun makyajlı bakımlı güzel kadınlar kıyafetler de o biçim aslında evdeki de giyiyor aynı kıyafetleri belki makyaj yapıyor ama işte biz etkileniyoruz görmekle davetkar bakışlar olduğu zamanda geri çevirmesi bizim için çok zor başarabilen arkadaşlara da imreniyorum Ayrıca irade lerinden dolayı Bravo diyorum ama hiçbir zaman dışarıdaki bir kadını eşimizin yerine koymayız dışarıdaki bizim için sadece geçici bir zevktir 😉
014 Yorumla
Soran+1 yılKeşke olmasa öyle..
Soran+1 yılAma güzel yazı olmuş 👍🏻
- +1 yıl
Her seferinde de pişman oluruz siz kadınlar buna inanmasanızda evli ya da sevgili si olanlar için bu dediğim 😁
Soran+1 yılAynen öyle diyor pişman oluyorum her seferinde diyor. Yaparken bişey yok yaptıktan sonra pişmanlk oluyor diyor
- +1 yıl
Vicdan azabı oluyor insana yüzüne bakarken kendine yer yarılsada içine girsem diyorsun😵
Soran+1 yılNeden sonra yine yapıyor. Bide sen onlardan daha güzelsin yataktada onalrdan iyisin diyor
- +1 yıl
Merak oluyo bu nasıl acaba diyorsun bunun ki şöyle midir ya da bununla nasıl olur acaba diyorsun bir merakla gidiyorsun Bazen hayal kırıklığı oluyor bazen de muhteşem çıkıyor zevk için 🤪
Soran+1 yılMuhteşem olanlarla tekrar yaşamak istemez misiniz
- +1 yıl
Burada şu da var sevgili ya da eşinizle problemler ya da ekonomik sıkıntılar falan bu yataktaki durumada olumsuz yansır sonra sında ben bu değilim deyip kendini ispatlamaya gidersin bu defa öteki de derki adam evli ya çok azgın dı hiç beni böyle beceren olmadı der halbuki herif psikolojini düzeltmek için hunharca yapar... Stresini atar ve rahatlar😂
Soran+1 yılUzun süredir yapmıyorm 1 seneyi geçti dedi neden dedim oda sen varsın gerek yok aramıyorm uğraşmıyorm gerek duymuyorm dedi. Ne alaka dedim en son yaptığı kişiden sonra karar vermiş benden güzeli olursa ki oda olmayacağı için yapmam artk dedi bana
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
Soran+1 yılEkonomik zaten sıkıntıları var
- +1 yıl
Evet isteriz ama sırf o muhteşem i yaşamak için ona aşık olmak tutulmak için değil 😁
Soran+1 yılNe için?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kadınlar evlenmeden önceki gibi olmuyorlar evlendiklierinde. Herşeyin kendi etrafında dönmesini bekliyorlar eşlerini ihmal etmelerine rağmen çok rahatlar. daha bugün sordu Bir kız. neymiş ben 7:30 da işe giriyorum eşim 8:30 neden ben kahvaltı hazırlıyorum diyorum bir kerede eşim hazırlasın diyor. kendi rahatınız için erkeğin evin tüm yükü altında edilmesine razı oluyorsunuz. Tüm yükü at başından erkek evin hamalı durumuna gelsin üstüne üstlük bir de sürekli şikayet Edip eleştir sonra bu adam niye gitti de. O Adam girer. çocuğu varsa ayrı kalmadığı için gitmez belki Kendi girmezse gönlü gider. Tüm evlilikler böyle maalesef
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ama inan bunun farkndaym ben. Çabam bu yönde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
45Cevap
+1 yılşimdi şu kadınları suçlayıcı erkeğini memnun edemiyor, yok evlendikten sonra çok değişti kendine bakmıyor, laflarını bir kere geçelim. Çünkü alakası yok bunlar genelde erkeklerin kendinisi savunmak için uydurduğu komik cümleler. Erkek eşini neden mi aldatır ya cidden aşkla sevmiyordur, ya da içindeki evrimsel dürtülere karşı koyamıyordur. Çünkü erkek son yüzyıllarda tek eşliliğe geçmiştir onda öncesinde hep çok eşli yaşam sürmüş ve bu genetik bir alışkanlık haline gelmiştir. Erkek dölleyebildiği kadar kadını dölleyip neslini devam etttirme içgüdüsüyle doğar ve bunla yaşar. bu bütün hayvanların erkek cinsi içinde geçerlidir, işte bu dürtü tüm erkeklerde mevcut hepimizde bulunmakta. ancak bunu baskılar ve dışa vurmayız kimisi ise başaramaz ve dışa vurur. baskada sebebi yoktur.
20 Yorumla
+1 yılRahatlıktan olduğunu düşünüyorum. Yani kadınlarda bazı erkekleri beğeniyor olabilir ama normal bir kadın aldatıyor durduk yerde. Ama biz rahat geliyoruz cinsel anlamda serbestiz. Ne anlımıza leke sürülür ne adımız çıkar üstelik arkadaş ortamlarında erkekler bunlarla övünür. Sizin en sevdiğiniz yakıştıramayacağınız erkeklerde.
010 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 👍🏻
- +1 yıl
24 yaşındayım biraz gezdim yurt dışı tecrübemde oldu ilişki anlamında 28 lerden önce erkekler yeterince olgun olamıyor. Genel anlamdada insanlar aynı güvenme üzülürsün
Soran+1 yılAnladım ne yapmam lazım
- +1 yıl
Normal mesaj at
Soran+1 yılKime
- +1 yıl
Yardım istiyorsan bana
Soran+1 yılBurdan ver
- +1 yıl
Vermiyorum ne haliniz varsa görün
Soran+1 yılSen gör
- +1 yıl
Peki
+1 yılheycanın kaybolması, eşin sürekli bahane üretmesi, eşe karşı açık açık konuşacak cesareti hissedememe, eşin fantezilere kapalı olması, eşin duygusal değilde erkek gibi davranması, eşin kendine özenmemesi kişisel bakımlarını eksik etmesi daha çooook sayarım
çocuk varsa çocuğun yaşına göre işler değişir014 Yorumla
Soran+1 yılFantaziye ben açığım oda uyar. Heycanı var die düşünyrm ben daha dominant karakterim oda sessiz yapıda senin gibi ince düşünemiyrm der sürekli
- +1 yıl
yani genelde aktif olan senmisin buna rağmen mi aldattı
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
fiziksel olarak sizi beğenmemesinden kaynaklanmış olabilir mi kilo durumları falan cevap vermeyebilirsiniz
Soran+1 yılHayır ben güzel biriym ona göre asla kilomu sorun etmez zaten kilomda yok çocktan snra ladım biraz amahep dikkat ederim ediyorm ama o hiç takmıyor bunları daha bir kez bile kilo ver demedi bana
- +1 yıl
anlattıkların hiç normal değil vardır mutlaka bir nedeni kimse durup dururken eşini aldatmaz, hele birde çocuk varsa asla aldatmaz
çevresi çalıştığı ortam mı onu buna yapmaya zorladı acaba
Soran+1 yılAynen başta öyle başladı girişti yoksa ilk ilişkiye gireceği kişi benmişim onunda
- +1 yıl
anlamadım dediğini
peki senin bildiğini o biliyormu ona sordunmu neden yaptın diye
Soran+1 yılEvet sordum ben zaten yargılamam kızmam önce anlayışla sebebini soruyorum her defasında. Ben tahmin yürütüyorum oda anlatıyor flan onaylıyor evet hayır der
- +1 yıl
ama sende yanlış yapmışsın anlayışla karşılanacak bir urum değil ki bu
yani bir kere cesaret almış senden artık her imkan bulduğunda başkasıyla olmak isteyecek
erkeklerin hepsinin ama hepsinin içinde gördükleri bütün güzel kadınlarla birlikte olmak geçer
ama düşünmekle yapmak aynı şey değildir. onu frenleyen bir şey olmalı busenden korkması olabilir çocuk olabilir.
bence sen en baştan göz yumarak alıştırmışsın artık nasıl olsa bir kere yaptım bidaha yaparım diye diye bu hale geldi
Soran+1 yılYoo anlayşla karşıladık derken sorunun var mı die sordum. Ama beni kaybetmek ister misin başkasıyla olmama hazır mısın çocğundan uzak flan dedim. Senle hayatıma devam etmek isteiyorm sende istiyorsan ona göre davran yoksa biter dedim zaten.
- +1 yıl
sürekli sürekli aynı şeyleri yapıyorsa evli kalmanın bir anlamı yok
şimdi ama çocuk var diyeceksin. o çocukta ilerde bir gün babasının yaptıklarımı farkedecek belkide çocukta etkilenip aile içinde böyle şeylerin olmasını normal karşılayacak
o çocuğun geleceği için son bir şans daha ver ya da ayrıl derim ben
Soran+1 yılHaklısın dedim zaten.
- +1 yıl
o zaman harekete geçme zamanı
Sadakatsizlik. Aldatmaya kabul edilebilir, iyi bir neden bulamayız.
Cok bahane bulabiliriz, cinsellik bilgisi az veya çok olan biriyle meraktan, maddi durumu iyise eşinin kendisine yetemediği, disarilarda arar,
Tabi sebeplerini senin bulmam lazım, bizimki tahmin..
Her iki cins içinde aldatmak ve aldatılmak kötü bir durum.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini cinsel olarak sana karşı yetersiz görüyor ve seni kendin den üstün görüp daha çok kasıntı bir hal alıyor seks yaparken ve bu durum onu mutlu etmiyor seni de huzursuz ettiğini düşünerek erkekliğini farklı şekillerde farklı kişilerle kanıtlamak istior desem👍
05 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olabilir. Ama bunu nasıl o düşünceden arındırmalıyım
Cevap sahibi+1 yılAyrıca doğru olabilir değil doğru zaten bu tek sorun bu başlangıcı bu👍
Soran+1 yılAdın yok
Cevap sahibi+1 yılŞimdi arkadaşım pardon
Cevap sahibi+1 yılŞimdi görünüyor açtım bekliyorum
Kendim için demiyorum ama aldatanlar şunu düşünüyor sonuçta farklı kadın gözüyle bakıyor yaşlarınız kaç kaç yoldur evlisiniz şöyle örnek vereyim bir tanıdığımın karısı gerçekten çok güzel ama adam kaç kişi ile aldattı ve çoğu karısının tırnağı olamaz işte ne diyeceksin
020 Yorumla
Soran+1 yılEşimde aynısını yaşıyor kendide diyor farknda ama nedenyapıyorlar sebep nedir
Soran+1 yıl7 sene o 28 ben 26
Soran+1 yılÖğrendim tahminlerimle zekamla sonra yem attım düştü hep
Soran+1 yılBaşak. bir kaç kez işte hep paralı diye biliyorm duygusal değil sanrm. Ama yaşayana kadar iyi sonrası pişmanlk yaşıyormuş hep. Ama tekrar yapabiliyormuş zamanla ama neden yaptığını kendide bilmiyor. Ben öğrenirim küçük bir ipucu bulsam yeter gerisini anlıyorm flan
Soran+1 yılNe aklı? Sor buyur
Soran+1 yılBaşta sorun vardı evlenince. Zaten ozmaan ilk yaptıböyle bişeyi ve sevmediğimi düşünüyordu
Soran+1 yılSonrasıda alışkanlk sanırım
Soran+1 yılHayır onun için diyorm
Soran+1 yılEvet çok ama maddi açıdan bişeym yok ve delilim yok Bunlar için
Soran+1 yılAllah a havale ettim herşeyi ne diyimki.
+1 yılSeverken aldatmak diye bir şey yoktur bence, seven aldatmaz...
00 Yorumla
+1 yılBen bunu bir tür alışkanlık olarak gördüm. Sizi sevdiğini düşünüyorum. Ama paralı gitmesi bir alışkanlık sanırım.
Siz ne olursanız olun düzeleceğini sanmıyorum. Ancak bir şekilde yaptığının yanlış olduğuna ikna olursa.03 Yorumla
Soran+1 yılİçsel sıkıntısı var biliyorum. Ama nolcak bende bilmiyorum üzülüyorm
- +1 yıl
Sigara içenin yaptığının yanlış olduğunu düşünmeyip alışkanlığını terk edememesi gibi birşey bence. Sizden önce de aynı işi yapıyordu değil mi?
Soran+1 yılHayır. Benden snra başladı.
- Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılcınsel tatmınsılzık cok basıt.. sımdı dıceksın kı ee esınle yasana.. anladıgınız sey su turkıyede erkekelr karılarıyla heseyı yasamaz bıle.. anası bacısı gıb ınamusu gorurr ama dısardkaılerle hersyeı yasmaayı mubah gorur
015 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne yaşar dışardakiyle? Anal mı veya ne? Söyle
- +1 yıl
heheh fantezı deyınce aklın ao mu gelıyorr... bır suru sey var artık esının fantezı dunyası ben ne bıleım :)
Soran+1 yılSöyle belkide yapmışımdır 😉
- +1 yıl
sen onları yapsaydın esın dısarıda aramzdı.. cok zor bır turk kızı zor
Soran+1 yılSöyle dedim
- +1 yıl
guzel gecelıkler seksı kıayfetler le cıkıyomusun heop karsısına mesela oral seks yaoıyomusun? ona fanezıelrını anlatıyosumun?
Soran+1 yılBunlar neki ya pardonda 😄
Soran+1 yılYapıyorum tabikide hatta çok iyisin diyor oralda.
- +1 yıl
hdı yaaa... sasırıtyosun.. turkıyede cogu kadın yaopmıyor bee... agzını yıkla bakalım sneınkın fantezılerı nelermıs? sordunmu hıc?=
Soran+1 yılSordum hepsini fazlasyla sen yaptın zaten. Senle herşeyi yapıyorm diyor
- +1 yıl
e ebız bosa konsuyorouz o zman sen odnan dah aılerıdesın o sen ınaısl doyurcak o dusunsun :)
Soran+1 yılAynen öyle.
- +1 yıl
ee valla sen cok dısı cıktın... sende onun yapamayacıgı fantezı varmuı?
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
ozelden yazarmısın?
+1 yılSadece erkekler değil kadınlarda aldatiyor hemde oyle bir aldatiyorki ruhumuz bile duymuyor. Ama biz erkekler salak gibi belli ediyoruz. Burda bir ton namus bekcileri cikacak emin ol hepside yapmistir
00 YorumlaCinsel açlık tahmin olamamak olabilir.. erkek zaten bu konusa şerefsiz ama kadını da sorgulamak lazım..
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde tandığım gül gibi kadın var aldatılan. Kocası sabahtan akşama kadar içer her gece pavyona gider. Eve gelmez arada kaza yapar karısı sürekli peşini toplar. Seni kıskanıyor mu hiç peki
310 Yorumla
Soran+1 yılEvet özellikle eski çıktığm çocktan kıskanıyor amaaynı ortmada olunca pektebelli etmez dile getirmez kolay kolay. Ama geneldede sesini çıkarmaz
Cevap sahibi+1 yılBu devirde çok aldatan var bazı erkekler farklılık arıyor. S-alaklar işte güzelim kadinlari neylerine yetmiyorsa. Ama sen yapsan sana yapmadığını birakmaz.
- +1 yıl
ee herhalde kadın aldatırsa o kesın bıter. erkegede bıraz goz yumcaksın bıraz dızgınelrını cekceksın
Soran+1 yılGöz yumucaksın derken?
Cevap sahibi+1 yıl@İzmirgeceleri35 oldu. Göz yumacakmisiz. Kadının duygularıyla oynanıyor sonra bu kadın alttan mi alacak. Zaten böyle şeyler olduğu için hep üste çıkmayı başarıyorsunuz
Soran+1 yılAynen öyle katılıyorm. Bu erkeklere yüz vermemek lazım.
- +1 yıl
Yok ya
- +1 yıl
Arkadaşlar adam evin düzeni bozmuyor başkasıyla sürekli bir ilişki kurmuyorsa.. dışarıda tek gecelik bir şey yasamissa bunun için yuva yıkılmaz. sakin haa
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Erkekleri tanımıyorsunuz işte daha.. erkek kafası böyle çalışır tek eşliliğe çok yatkın değiliz biz evrim böyle.. ama önemli olan aile düzenidir. hic bir erkek kolay kolay disaradiki kadın için eşini incitmez onun yerine koymaz.. ama sizde evde biraz özen gosterceksiniz erkeğe aç bırakmayın adami
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmanın bir bahanesi yoktur. İstediği kadar tatmin olmuyor olsun, tatmin olmayan insan ayrılır. Aldatmak karaktersizlikten başka bir şey değildir. Ayrıca hangi sebep ile olursa olsun aldatan bir kişi, asla sevmiyordur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi değil, aşk varsa aldatma olmaz. Sevgi monotonluk demektir sırf bu yüzden bile aldatırlar. Kaybetme korkusu olmaması, eşin sadakati ve baglılıgı da aldatmada etkilidir. Eş ne kadar baglıysa diğer tarafın aldatma şansı o kadar yüksek oluyor :)
10 Yorumla
+1 yılbir erkek evliyken başka biriyle olmadı normal değil ama 1 kere bile olsa bunun devamı geliyor çünkü sevgi saygı farklı başka bir tenle birliktelik farklı erkekler kendisine hoş çekici gelen kişilerle seks yapmak isterler ve malesefte yapıyoruz
00 YorumlaSebebi karakterlerinin, ahlaklarının ve namuslarının olmayışıdır
11 Yorumla
Soran+1 yılSüpersin 👍🏻
Inan bende anlamış değilim bir tanıdığım var benden ev istedi bu iş icin. abi niye yapıyorsun evlisin yetmiyormu dedim. Bana her gün pılav yenmez dedi. Esin aynısını derse ne yapacaksın dedim başladı yakarım yıkarım falan filan
09 Yorumla
Soran+1 yılSebebi ne acaba yazık gerçekten
Soran+1 yılEşimdeaynısını diyor sebebini bilmiyor
Soran+1 yılÇok düşündüm onada dedim sen nasl istersen öyle olsun deyip sinirlendi.
Soran+1 yılÖyle mi dersin nasıl yani
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevmek ve skmek çok farklı şeyler... Bunu neden anlamıyorsunuz ki? Başka bir kadını skmek eşe zarar vermez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılO an cazip geliyor pek aldatma taraftarı değilim ama daha önce yaptım
01 Yorumla
Soran+1 yılBide bunu sorguladığmsa öğrenip uzatma diyor sonrada al ev herşey sorunun ne die bağırıyor bana
+1 yılCinsel açlık olabilir cinsel yaşamınız sorunluysa, sadece sendede olmayabilir tabiki kendini sana yetersiz hissedip isbatlama çabasında olabilir
013 Yorumla
Soran+1 yılAynen sebebi bu sanırım. Ama neden aldatıyor ki sebebi buysa eğer yetersiz die
- +1 yıl
Kendini iyi hissetmek için olabilir ben buyum lan işte demek için kendine, ama o mudur sence sen yeterlimisin sen elinden geleni yapıyor yinede öyleyse dediğimiz gibi olabilir durum
Soran+1 yılAynen ilişkide ben iyiym gerçekten oda farknda zaten.
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz
Soran+1 yılolcak 7
- +1 yıl
Azda değil mis erken boşalma gibi sorunları varsa doktora görünmesi iyi olur kendini daha iyi hisseder
Soran+1 yılYok öyle bişeyi. Ama kendini kasıyor. Turuyor gerek yok diyorm ona ben bunu sorun etmiyorm diyorm
- +1 yıl
Anladım aslında sorunu yok kendi kendine yapiyor o zaman neyse iyiki profilin gizli özel konulara girdik burdan :)
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Cinsel hayatınızın detaylarıni komusuyoruzya o yüzden diyorum
- +1 yıl
Aldatma tekrarlanıyor sa evlilige zarar verir zamanla ama çocuk yoksa iyi düşün
Soran+1 yılÇocuk var
- +1 yıl
Bazen engel ama evlikde sorunlu yürümüyor malesef bendede vardı bosandik
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven hicbir erkek aldatmaz emin ol bu konuda tecrübem var yani aldatıyorsa eşini gerçekten sevmiyordur ya da eşi de onu sevmiyor ve sevgi göstermiyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Gercekten seven biri aldatmaz. sevmiyor demekki dedigide lafta yani.
07 Yorumla
Soran+1 yılNe lafta
Soran+1 yılPeki sevmiyorsa neden hala hayatında tutuyor beni
Soran+1 yılHer istediğimi yapar alır.
Soran+1 yılNasıl yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeven insan aldatmaz. Mecburiyet vardır, alışkanlık vardır, ama sevgi yoktur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum diyor sevmesem senle ne işim var diyor
Seven kisi aldatmaz. Aldatmanin masum bir yani ve bahanesi yoktur.
00 Yorumla
+1 yılCinsel doyumsuzluk olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yılO değil
- +1 yıl
Ne peki
Soran+1 yılBaşka ne olabilir size soruyorm ama o hariç
- +1 yıl
Keyfine yapıyor o zaman, aklı hâlâ elde edemediklerinde kalmış olabilir
Soran+1 yılE nolcak böyle bunu nasıl vazgeçircem
- +1 yıl
Vazgeceğini pek zannetmiyorum çünkü bu açlık değil bildiğin keyfine yapıyorsa, ancak yataktaki performansı düşerse belki biraz da olsa uzak kalır diğer kadınlardan..
Soran+1 yılOnun hep düşük zaten ben yapıyorm
- +1 yıl
O zaman neden ayrılmıyorsun
Soran+1 yılBundan dolayımı ayrılayım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşırı derecede cinsel yönden isteksiz sabır sabır sabır sonunda mecbur kaldım 🙄
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlatır mısınz
Cevap sahibi+1 yılBen istekli ama eşim tam tersi sadece çocuk sahibi olmak İçin yapılsa yeterli diyor yapısı böyle kabullendim senden çok farklı yani
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSen gibi olsaydı keşke 🙄
Soran+1 yılNolursa olsun bunu eşine yansıt konuş. Aldatmak yerine
Cevap sahibi+1 yılBöyleyim diyor ama ben de çok mutlu değilim bu durumdan 🙄
Cinsellikte yetmiyorsa olabilir bütün alışkanlıkları değiştir yatakda kıyafette ic giyimde
00 Yorumla
+1 yılErkek de suçlu kadın da kimse kendini haklı görmesin kişisel tercih birşey diyemem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbende samimi cevap bekliyorum insan aldatan erkeğe capkın erkeğe nasıl aşık?
01 Yorumla- +1 yıl
aynını yapınca olmaz haklısın diyorsa sana. demekki adam aldatıyor ama sen hala sevgilisin. sonra neden aldayıyor diye soruyoprsun. hayatıundan çıkarmıyorsun acizsin aldatıyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın da sevdiği halde yapıyor ama kadin her yerde anlatamadığı icin toplumda gizli kalıyor. Sen önce kadınlar neden aldattığını soyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılAslında herşey cinsel açlıkla alakalı
314 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorm
- +1 yıl
Sanma zaten emin ol.
Soran+1 yılNe olabilir ki
- +1 yıl
Kimseyi kimseyi kendinden daha çok sevmez. Eşlerinize bu denli güvenmeyin, ben ona yetiyorum beni seviyor diye asla düşünme.
Soran+1 yılNapaym peki
- +1 yıl
bir defa yapan yine yapacak bu gerçekle ne yapabiliyorsan onu yap. Ben olsam yol yakınken geri dönerdim.
Soran+1 yılÇockvar
- +1 yıl
O halde ilk söylediğimi tekrar edeyim, yine yapacak sen ne yaparsan yap bunu değiştiremezsin.
Soran+1 yılPeki bunun sevmekle alakası var mı
- +1 yıl
Kesinlikle yok, sevmek bambaşka bir şey. Sevse yapmaz gibi laflar da boş. Bal gibi de yaparlar, kadına bir tür cinsel fantazi aracı olarak bakıyorlar çünkü.
Ancak eşini sen tanıyorsun genel durumdan bahsediyorum.
Soran+1 yılYatakta ben daha iyiym eşim değil. Ama yapıyor bakımlı flanda değil ben çok bakmlıym ona göre güzel biriym oda farknda karakter olarakta çok mantklı harektederim fikirlerim iyidir doninant karakterim var o sessiz yapıdabenim kadar ince düşünemez flan
- +1 yıl
Sorun belli, gereksiz bir özgüven ve ben herşeyin fazlasını yapıyorum zaten edası.
İşiniz gücünüz rast gitsin.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Aynen
Kadın erkeğini tatmin etmiyor sa başka tat arar insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin seni mi aldatıyor yoksa sen mi onu aldatmak üzeresin?
07 Yorumla
Soran+1 yılO aldattı
Cevap sahibi+1 yılÖnce neden diye kendine sordun mu?
Soran+1 yılÇook sordum. Onada sordum konuşuyorm sürekli senle alakası yok neden yaptığımı bende bilmiyorm diyor sürekli
Cevap sahibi+1 yılSorun cinsellik mi yoksa duygusallık mı acaba?
Soran+1 yılCinsel değil. Duygusal soruyorm seviyorm ama aşık değilm diyor benim için
Cevap sahibi+1 yılIlginç gerçekten...
Soran+1 yılAynen.
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu olan biri yapmaz sevdiği insana ama mutsuz sa benim gibi olabilir
017 Yorumla
Soran+1 yılMutsuz derken? Neyden mutsuz mesela
Cevap sahibi+1 yılAnlaşıyorsan sorun olmaz zaten başkasına bakmazsın ama geçimsizlik varsa sorun olur
Soran+1 yılMesela örnek
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi örnek benden daha iyisi olamaz
Soran+1 yılSen nesin ki ne yaşıyon
Cevap sahibi+1 yılÖzel konuşma şansımız var mı dertleşmek istersen yanlış anlama lütfen
Soran+1 yılDertleşmek istemiyrm sorduğuma cevap verin yeterli
Cevap sahibi+1 yılBende yaşadığın şeyleri yaşıyorum daha kötüsünü hatta
Soran+1 yılNe yaşıyorsun söylesene
Cevap sahibi+1 yılBaşımda seninkinden daha beter bela var
Soran+1 yılNasıl yani ne varki
Cevap sahibi+1 yılBurdan anlatamam
Soran+1 yılAdını göster ekleyim anlat madem
Cevap sahibi+1 yılAdımı nasıl göstericem bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılİnstagram var mı
Soran+1 yılVar ver adını
Cevap sahibi+1 yılKemal_262626
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. cinsel açlık olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Öyle birisiyle birliktemi oldun
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim yaptı
+1 yılhem sevgi hem aldatma aynı anda olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
- +1 yıl
gel nedenını soyleyeım sana bura uygun değil istersen
Soran+1 yılSöyle uygun
- +1 yıl
korkma yemem senı
+1 yılYasak olan şeyler daha cazip gelir her zaman
00 Yorumla
+1 yılErkekler farklılık ister
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklymş gibi bide rahat söylüyorsunuz o çocukları !
+1 yılistedıgın bırını bulmalısın
00 Yorumla
+1 yılHiç kimseyi aldatmadım aldatmam
00 YorumlaO zaman aynısı ben yapsam ne düşünürsün de
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyorm olmaz diyor hep. kötü diyor haklısın diyor
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun be
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmadım hiç
00 Yorumla
+1 yılKim yapıyor ki
51 Yorumla- +1 yıl
Kocası yapıyor Muş kocası 🤣
Dedikodu sorusu gibi olmuş senin ki ☺️
Samimi isen neden gizlisin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen cok esliyim, asla bir kadinla yapamam.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hamit95 esim yok olursada ne dusundugu beni ilgilendirir
Cevap sahibi+1 yıl@Hamit95 hos olup olmamasi da benj ilgilendirir yine ayni noktaya geliyoruz
Cevap sahibi+1 yıl@Hamit95 seninkide olsun
+1 yılo seni aldatıyorsa sende onu aldat
00 Yorumla
+1 yılSen neden gizli sordun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
+1 yılEksik kaliyordur
23 Yorumla- +1 yıl
aynen oyl eeksık kalmak
Soran+1 yılNasl eksik?
- +1 yıl
Yatakta tatmin olmuyordur