antidepresan kullanarak gerçekten kullanmaya devam ettiğim sürece yenermiyim bu rahatsızlığı resmen seksten kaçıyorum ya
alkol kullanmak da istemiyorum alkol de baya geciktiri etkisi var
antidepresan kullanarak gerçekten kullanmaya devam ettiğim sürece yenermiyim bu rahatsızlığı resmen seksten kaçıyorum ya
alkol kullanmak da istemiyorum alkol de baya geciktiri etkisi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alkolle filan çözülmez bu işler. Bence terapi alın.
terapi ile de zannetmiyorum benim bunu öğrenmem lazım başkasının bana öğretmesi ile olacak iş değil ki kendim bunu başarabiliyorsam yenerim
Ne kadar sürüyor süre olarak ayrıca partner değişikliği söz konusu mu yoksa sürekli aynı partner mi
sürekli partner değiştirsem de farketmiyor sorun aynı sorun antidepresanla kullandığım süre boyunca yenebilir miyim onu merak ettim erken boşalma 1 dk yı geçmiyor isteğim testestoronum yüksek ondan da kaynaklı düzenli ilişkim yok işte evlenince de aynı problemleri yaşayacağımı düşünüyorum insan kendini iyi tanır
Sürekli partner değiştirmek ten kaynaklı olabilir. bence bir Dr gitmen. ne kadar sürüyor ilişki ve sertlik ne durumda.
sertlik mükemmel ama boşalma erken olunca sertlik de kayboluyor zaten boşalma ile otomatikmen boşalınca penis süreye ihtiyaç duyuyor
Geciktirici diye bir şey icat edildi
kardeşim geciktiri kaç para haberin var mı ayrıca her gün kullanmak zorunda olmak onu da hesaba katıyorsun değil mi
Alkol ucuz mu? Her gün seks mi yapıyorsun?
diyelim ki eşim atladı seks yapalım dedi evli değilim ama evlenicem o zaman napıcam peki dur bir dk ben hapı atayım 1 saat sonra yapalım mı diyicem alkol bir kere alınıyor uzun süre gidiyor hap 200 lira aylık 6 bin lira hapa mı vericem
Haptan bahsetmiyorum ben, ayrıca tek seferlik çözüm sundum. Kalıcı çözüm için buraya değil doktora danışmalisin
dayayacaklar antidepresanı yani ben aslında antidepresan kullandığımız sürece çözüm oluyor mu diye sordum
Abicim burada herkes farklı telden çalar, sana faydasi degik zararı olur, ayrıca antidepresanla erken bosalma tedavisi uyguladiklarini ilk defa duyuyorum, emin misin bundan?
yanlış anlama yaşın 17 18 sanırım doğru henüz o safalara gelmedin ya da bilgin yok antidepresan serotonin salgılıyor beyini uyuşturuyor yani alkol gibi
Antidepresan ise yaramıyor demedim, öyle bir tedavi uyguladiklarini duymadım dedim. Doğru söylüyorsun yaşım 18 bu konulara uzağım biraz, sana verebileceğim tek tavsiye, ilişki sırasında odaklanma kafan başka yerlerde olsun biraz, kendini sıkma, zevk almak için de zorlama dikkatlk olma
bu kadar kolay olsaydı zaten insanlar sorun etmezdi bunu dediğin kadar basit bir şey değil yaşamak lazım kafayı sağa sola odaklamayla borç düşünmekle falan olmuyor yani ya kafayı ucurucaz ya bunu öğrenicez ya da basacaz ilacı başka yolu yok su anda görünen bu
Cinsellikten önce mastürbasyon yap
2 posta da erken geliyorum seks yapmam için 3. posta dan devam etmem lazım boşalınca sertlikte azalıyor
Takviye al usta
Doktora git