Cinsel Yaşam Bir beraberlikte her şey seks mi demek? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Bir beraberlikte her şey seks mi demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Kartonhelva Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Sana tecavüz mü etti 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla RobertAdam +1 yıl Üsütüne atlamış o an hızlı davranmış birşeyler yaşanmış ama tecavüz değil sen dünden razıymışsısn 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @RobertAdam tecavüz etti demedim ki Yorumla RobertAdam +1 yıl Yaptığı ona geliyor Yorumla Soran +1 yıl @RobertAdam bi öyle diyon bi böyle Yorumla RobertAdam +1 yıl İyi ce oku derim Gerçi tecavüzün arkadına bir ünlem işareti ❗️ koysaydım anlaşılır olurdu Yorumla Kartonhelva +1 yıl Bacım sana tecavüz etmiş isteğin dışı bir şey yaptıysa o iş olması şart değil Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Klasik kanka nerden buluyonuz bunları anlamıyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her yerdeler. %99 öyle hep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl alakası yok bu arada, oraya kanka yazmadım oraya bar. zo yazmıştım Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sal gitsin onu boş ver 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Her sey seks içinmiş demek Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Yani öyle görünüyor oyuzden boş ver yazma Yorumla Soran +1 yıl Yazmam daha Yorumla Zevkli_adam +1 yıl 3 aylıkken senden bunu isteyen biri zaten seni sevmiyor demektir Yorumla
skcikrak46 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bakire idin gitti mi yani şimdi kızlık 0 21 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla skcikrak46 +1 yıl Ee birseyler yaşandı demiş sin oral anal gibimi oldu yani Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla skcikrak46 +1 yıl İkiside mi yaşandı yani yaşlar kac sizin Yorumla Soran +1 yıl 30 ben o 35 Yorumla skcikrak46 +1 yıl Cvn in Yorumla skcikrak46 +1 yıl Anal damı yaşandı Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamdım Yorumla skcikrak46 +1 yıl Anal ilişki olarak mi yaptı yani Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla skcikrak46 +1 yıl Alacak ini almış ondan soguk davranıyor ama yaşlarda olgun neden yaparki böyle Yorumla Soran +1 yıl O da ilk defa oldu. Yapmamştım hiç. Korktum da ya o an. Sormadı zaten. Komut verdi hep dön diyee. Çok sertti tek düşüncem saglam çıkmaktı Karaktersizmiş olgun olsa nolur Yorumla skcikrak46 +1 yıl İlk kez mi anal yaptın yani cok canın yandı mı nasıl dayandın Yorumla Soran +1 yıl İlk kezdi evet. Yanmadı aslında. Arada az acıdı Yorumla skcikrak46 +1 yıl Oznm küçük müydü penis i senin boy kilo kac Yorumla Soran +1 yıl Ben minyonum. Büyük sayılmazdı ondan mı Yorumla skcikrak46 +1 yıl Evet ondan milyon um derken gelir misin lütfen az biraz konuşalım Yorumla skcikrak46 +1 yıl Yazacak mısın Yorumla skcikrak46 +1 yıl Boy kilo kac minyon um dedin ama Yorumla Soran +1 yıl 159 53 Yorumla skcikrak46 +1 yıl Zevk aldın mı peki anal dan baya küçük olsa gerek canın yanmadı ise Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kullandi attı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu galiba Yorumla Barbarosakman +1 yıl Sağlık olsun Yorumla
Öylesinebiriiiiiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Girdi mi yani 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Önden olmadı izin vermedim Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Arkadan mı girdi Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl İlk miydi Yorumla Soran +1 yıl Evet ilk. Gözü dönmüş çok sertti ya. Engel olamadm korktum. Yorumla Öylesinebiriiiiiiiii +1 yıl Süpermiş canım çekti sjsjjsjs yazsana bana özelden Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Hammza0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yapsana kız nolacak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O hayvanla asla yapmm Yorumla Hammza0101 +1 yıl Hmm hayvan gibi mi davrandi Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yaşlar kaç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Evet her şey seks demek
neler yaşandı ki
Önden mı girdi arkadan mi
Sana tecavüz mü etti
Hayır
Üsütüne atlamış o an hızlı davranmış birşeyler yaşanmış ama tecavüz değil sen dünden razıymışsısn 😂😂😂
@RobertAdam tecavüz etti demedim ki
Yaptığı ona geliyor
@RobertAdam bi öyle diyon bi böyle
İyi ce oku derim
Gerçi tecavüzün arkadına bir ünlem işareti ❗️ koysaydım anlaşılır olurdu
Bacım sana tecavüz etmiş isteğin dışı bir şey yaptıysa o iş olması şart değil
Klasik kanka nerden buluyonuz bunları anlamıyorum.
Her yerdeler. %99 öyle hep
alakası yok bu arada, oraya kanka yazmadım oraya bar. zo yazmıştım
Saçma ilişkiler
Ne kadar ilerledi anal mi yapti
Hayır tabi ki de
Sal gitsin onu boş ver
Her sey seks içinmiş demek
Yani öyle görünüyor oyuzden boş ver yazma
Yazmam daha
3 aylıkken senden bunu isteyen biri zaten seni sevmiyor demektir
Seks olmadan Birliktelik olmaz
Bakire idin gitti mi yani şimdi kızlık
Hayır
Ee birseyler yaşandı demiş sin oral anal gibimi oldu yani
Evet
İkiside mi yaşandı yani yaşlar kac sizin
30 ben o 35
Cvn in
Anal damı yaşandı
Ne anlamdım
Anal ilişki olarak mi yaptı yani
Evett
Alacak ini almış ondan soguk davranıyor ama yaşlarda olgun neden yaparki böyle
O da ilk defa oldu. Yapmamştım hiç. Korktum da ya o an. Sormadı zaten. Komut verdi hep dön diyee. Çok sertti tek düşüncem saglam çıkmaktı
Karaktersizmiş olgun olsa nolur
İlk kez mi anal yaptın yani cok canın yandı mı nasıl dayandın
İlk kezdi evet. Yanmadı aslında. Arada az acıdı
Oznm küçük müydü penis i senin boy kilo kac
Ben minyonum. Büyük sayılmazdı ondan mı
Evet ondan milyon um derken gelir misin lütfen az biraz konuşalım
Yazacak mısın
Boy kilo kac minyon um dedin ama
159 53
Zevk aldın mı peki anal dan baya küçük olsa gerek canın yanmadı ise
Kullandi attı
Öyle oldu galiba
Sağlık olsun
Girdi mi yani
Önden olmadı izin vermedim
Arkadan mı girdi
Evt
İlk miydi
Evet ilk. Gözü dönmüş çok sertti ya. Engel olamadm korktum.
Süpermiş canım çekti sjsjjsjs yazsana bana özelden
Öyle sanıyorlar
seni zorlayamaz bir şeye, derdi o işmiş
Geçmiş olsun
Bu bildiğin tecavüz.
Yooo
Geçmiş olsun
Hayır...
onun amaç farklı..
hayır
Terbiyesiz 😐
Hayır