Önceden 3-4 günde bir yaparken hamile kaldığımdan beri hafta da bir anca yapıyoruz ve seks yaparken sert olmasını söylüyorum olmuyor bebeğe bir şey olursa diye korkuyor olmaz diyorum ama yumuşak yapmaya devam ediyor hissetmiyorum bile. 1 aylık hamileyim 8 ay boyunca böyle mi devam edecek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşimde hamileyken aşırı istekli olmuştu. Sert ol acım hafifliyor ağrım olmuyor diyordu. Eşiniz belki çekiniyır belkide istemiyor. Hamilelik boyunca deli olursunuz. Bazıları bu dönemllerde mastürbasyon yapmaya çok alışıyor, sonrasında eşlerinden doyum alamıyorlar. Kaç yıldır evlisiniz?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hamileliğin belli bir dönemine kadar çiftler arasında seks ertelenmez ya da iptal edilmez. Seks esnasında dikkat edilmesi gereken durumları doktorunuzdan öğrenebilirsiniz ama 1 ay çok erken bir süre. Eşinizin bu konuda korkması yersiz. Eğer özel tedavilerle hamile kalmadıysanız bu aylarda korkusuzca sevişebilirsiniz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir soru. Bence bu konuda erkeklerin ne düşündüklerini anlamaya çalışmak lazım. Bazı erkekler böyle hassas. Bu korkusunu yenmesi gerek. Sende uygun bir dille anlat. Senin kontrolunde olan pozisyonları seç. Mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani Evet belki çok iyi niyetli düşünüyor ama tam aksi Yani hamileyken hamile bir kadınla seks çok daha azdırıcı ve çok daha güzel Ah ah onun yerinde olmak isterdim
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
29Cevap
+1 yılfarklı pozisyonlarda sen yönet istediğin gibi yaparsın bence yanlış yapıyor kadının isteği hiç geri çevirilir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 1 aylık hamilelikte bisey olmaz sertlikten kastın nedir ki? cogu erkek de bu var aman cocuga bisey olur mu diye seks den biraz uzak duruyorlar
00 Yorumla
+1 yılDoktor risk yok dedi ise mantıklı değil. Yani seks bir ihtiyaç herkes için bence konuşup çözüm yolu bulun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle olmasi normal ve hatta olması gereken çünkü hamileligin ilk 3 ayı ve son 2 ayı risklidir. Bence sende kendine dur deyip dikkat etmelisin fazla sette gerek yok riske girme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çocuğa zarar vermemek adına dikkatli davranıyor iyide ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler hassaslasiyor ilk 3 ay dikkat etmeni oneririm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBiraz senin kontrolu aldigin pozisyonlar dene ama sende abartma adam neticede korkuyor hakli olarak...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen biraz fazla isteklisin galiba ne kadar suredir evlisiniz peki
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır
Cevap sahibi+1 yılHamiligin ilk zamanlarıda biraz dikkat etmen lazım sert olmasi kanama vs yapabilir
+1 yılSeni düşünerek azaltmış olabilir konuş onunla bu konuyu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bir şey olursa diye korkuyor sonunda içinde bi can taşıyorsun bu normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bi doktora birlikte gidin ondan izin alın sonra düzelebilir adam
00 YorumlaSen çok mu istiyorsun Sen ne yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılevet eskisi gibi daha sık ve sert yapalım istiyorum ama yok
Soran+1 yılhayır
Mantıklı adamın yaptığı ne olur ne olmas
04 Yorumla
Soran+1 yılhamileyken hiçbir sakınca yok ki
Soran+1 yılbirinci ayı dolmak üzere
Çocuğa yazık diyordur
00 Yorumla
+1 yılBebekle ne alakası var onun yaa
00 Yorumlaİlk hamilelikse normaldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sert seven kadınlara bayılıyorum
00 YorumlaBu korkuyu terapi alarak çözün
00 Yorumla
+1 yılEee haklı normal bir durum bebiş için biraz sabır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sert yaparım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış yapıyor hamile kadın daha istekli oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılBana gel istersen
00 Yorumla zarar vermekten korkuyordur belki
00 Yorumla
+1 yılSizi düşünüyorudr
10 Yorumlaayıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılHiç yapmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks yapmanın bir sakıncası yok bunu bilmiyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen dogdumdan beri yaomiom
04 Yorumla
Soran+1 yılne zaman doğum yaptı
Cevap sahibi+1 yılBen dogdumdan beri yapmıyom onu diom abla snkdkskskskks
Soran+1 yılhaaa pardon çok yanlış okumuşum
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı değil skksksksksk
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korkuyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyordur knka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYüksek ihtimal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem