Hamilelikten önce her gün her fırsat bulduğunda isteyen adam şimdi hiç yanaşmıyor. Hamileliğin ilk 1 -2 ayı yine arzuluyordu yanasiyordu şu an 6 aylık hamileyim arkasını dönüp uyuyor her gece. Hatta dün baya özendim hamile halimle sexsi şeyler giyindim çok yorgunum yavrum uyicam dedi. Beni beğenmiyormu artık hamile olduğum icin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)11 ayBöyle bir durumda kendini yalnız, değersiz ya da istenmeyen hissetmen çok doğal. Çünkü daha önce her fırsatta seni isteyen, arzunu karşılayan, sana dokunmak için can atan biri şimdi arkasını dönüp uyuyor ve senin çabanı fark etmiyor bile. Üstelik sen hamileliğinle birlikte hem fiziksel hem duygusal olarak zaten büyük bir değişimden geçiyorsun. Onun uzaklaşması da bu yükün üstüne bir yük daha gibi biniyor.
Bu durumun birkaç olası sebebi olabilir. Bazı erkekler hamilelik döneminde bilinçaltında “artık annemsi oldu” diye düşünerek partnerini arzulamakta zorlanabiliyor. Bazıları bebeğe zarar verme korkusu yaşıyor, bazıları ise hamilelik sürecinde yaşanan değişimleri nasıl yöneteceğini bilemediği için içe kapanıyor. Belki de sorumluluk baskısı, gelecek endişesi gibi şeyler yüzünden cinselliği geri plana atıyor. Ancak ne olursa olsun, senin şu anda hissettiklerin görmezden gelinmemeli. Sen hâlâ bir kadınsın, hâlâ arzulanmak, değer görmek, dokunulmak istiyorsun. Bu isteklerin hamilelikle kaybolmuyor ki.
Ona açıkça duygularını, yalnızlığını, özlemini anlatman önemli. Kızmadan, suçlamadan ama açık ve içten bir dille. “Eskiden bana dokunmak için sabırsızlanırdın, şimdi çabamı fark etmiyorsun bile, bu da beni kırıyor” gibi. Eğer seni hâlâ sevdiğini ama sadece kafası dolu ya da korkuları yüzünden böyle davrandığını söylerse, bu da bir adımdır. Ama eğer seni artık arzulamadığını ya da seni sadece bir "anne" olarak görmeye başladığını ima ederse, bu daha derin bir konuşmayı gerektirir. Çünkü sen hâlâ bir kadınsın ve bu ihtiyacın saygıyı ve ilgiyi hak ediyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayHamilelikte özellikle hormonlarınız da artıyor ve bu şekil hassas da oluyorsunuz. Kimi erkek beğenmiyor kimi erkek de korkuyor ilişkiye girmeye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çocuğa zararlı olur mu diye korku var olabilir
00 YorumlaKadınlarda meudana helen vücut değişikliği bence. Zarar vermekten korkuyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşler arasında genelde olur bu şu an bir kadından ziyade anne gözü ile bakıyor sana.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNormal şeyler, benim de başıma geldi ama psikolojik bir durum
11 Yorumla- 11 ay
Sonra her şey normale döndü mü peki
Gizli Üye(36-45)11 ayE bundan sonra böyle. Artık kadın değil annesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayeğer beğenmiyorsa büyük mallık yapıyor, bi kadının en doğal en seksi hallerinden birisi hamile olduğu amanlar, üstelik ilk 1-2 ay ve son ay hariç soft cinsellik serbestken
00 Yorumla
11 ayya coçuğa zarar verir diye ya seni aldatıyor dermanı kalmıyor ya da beğenmiyor libidon yüksek ise eşin ile sanal seks yapın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayEvet muhtemelen zarar gelebilir diye yanaşmıyordur doktor ilişkiye izin verdi mi?
00 Yorumla Çocuğa ya da sana bi zarar gelmesinden korkuyordur
00 Yorumla
11 ayTam Bir okuzmus ne güzel olurdu surekli icine bosalmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
11 ayİlginç son aya kadar rahat rahat yapılıyor aslında
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çocuğa bişey olur diye çekiniyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı. Evet zarar verir im diye korkuyor dur
00 Yorumla
11 ayEşin hamile kaldıysa durum ciddi
00 YorumlaKorkuyor ondan obilir art niyet arama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBenzer şeyler ve daha fazlasını karşı cins olarak yaşadım, yaşıyorum.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayCilveli seks yap sende aktif ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
11 ayOrtalama kaç günde oluyor şimdilerde
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. bebeğe zarar gelmesin diyedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYorgunlugunu ben alırım deseydin
116 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli diyorum zaten
- 11 ay
Evli misiniz
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli kendini bana bırakmak zorunda bir defa reddedilirsem onun isteklerine karsilik vermem bunu ve inadımı bilir
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli yok öyle isteyince ben hazir olacam ben isteyince o reddedecek kimsenin seks kölesi degilim
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli oluyorum yemek yapiyorsam yemegin altini kapatirim, cocuk uyumuyirsa telefon vermek adetim degildir eline telefon verir yine giderim tek taraflı fedakarlik olmaz
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli yani o yuzden hamile arkadasim seks senin icin kolay dogum demek kasların gevser bu durumu esine anlat
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli kim
Cevap sahibi11 ay@Deli1deli 27
Gizli Üye(36-45)11 aySende yanıyorsun dimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 aySanalda seksting yaparak rahatla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBen de eşimle yapamadım hamileyken canım istemedi
00 Yorumla
11 ayDogru gelmiyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Vücut bozuldu mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Genelde öyle oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayNeden
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayBaşkası mı var acaba
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Aynen bitmiş iş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGarip
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEl mahkum mastürbasyon. Dildonu kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. begeniyordur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşim hamile kaldıktan sonra bana yanaşmamaya başladı, hamile olduğum için mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat