arkadaşlar cidden çok utanıyorum. Eşimle 7 aydır evliyiz. Görümcem telefonumda trendyoldan kıyafet bakıyordu. Eşim mesaj attı wpden akşama bir şey lazım mı gelirken alayım diye ben de boş bulunup ekmek alsın yaz sen ben çamaşır katlıyorum dedim girdi mesajlara. Sonra benzi attı noldu falan dedim. Son mesajlarda eşimin beni çok arzuladığı mesajlar vardı, çok aç olduğunu söylediği mesajlar ve benim göğüslerimi gönderdiğim mesajlar.. Yenge sen yaz en iyisi diyip mutfağa kaçtı. Daha önce de fantezi iç çamaşırıma denk gelmişti yüzüne bakamıyorum artık basıl geçer bu utanç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlimi görümcen
Kocana yazmışsın sorun olmaz ne olacak herkes biliyor evlenince neler yaptığını oda birşeymi çok yakın komşum bana karısının telefonunu verdi bunu sıfırla diye bende işe gidecem sonra sıfırlarım dedim al git dedi aldım elime kadına hattı çıkar dedim gerek yok kimse aramaz dedi gece aradı beni abi sıfırladınmı hayır gelen giden var gece sıfırlayacam iyi gece sıfırla kimse yokken rahat rahat sıfırlarsın dedi fotolar vardı ama eşime attım onun telefınundan alırım dedi güldü kapadı bende baktım ne fotolar ne resimler ne cinsel oyuncaklar neler neler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük bir problem yok bence. Normal durumlar bunlar. Ben özel şeyler konuştuğumuzu unuttum, ondan sana yaz dedim kusura bakma de. Evli çift böyle şeyler konuşur görümcende anlar yani
02 Yorumla
Soran+1 yılçok doğal tabi görümcem de anlayışlı biri. En azından abisinin nudesine denk gelmedi diye avutuyorum kendimi
- +1 yıl
Telefonunda böyle fotolar tutma bence. Yani bunun çalınma durumu falan olabilir. Bambaşka birisine galeriden bir şey gösterirken o fotolara denk gelebilir. Sohbetiniz bitince fotoları sil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Bunları görmese bile mantıken aranızda cinselliğin olduğunu bilecek yaştadır herhalde. Ayrıca telefonunu birinin eline vermemeyi öğrenmiş oldun.
00 Yorumla
+1 yılutancak bisey yok kendisi yapmıyosada yakında sevgilisiyle ya da kocasıyla yapğıcak
00 Yorumla
+1 yılTelefon kişiye özeldir. Verdiysen sonuçlarına katlanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada Utanç duyulayacak bir şey yok O senin Kocan elbette bunları konuşacaksınız sen ona o sana Bunda anormal birsey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver ya hiç takılma olur öyle kocanla senin yaş kaç görümcenin yaşı kaç
09 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında
Cevap sahibi+1 yılsizin yaşlar kaç
Soran+1 yıl23 ben eşim 26
Cevap sahibi+1 yılGörümcen küçük daha işte bilmediğinden yavaş yavaş anlar sen hiç takma
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılbende öyle şey yaşadım ama görümce değildi gören kişi
Soran+1 yılkimdi
Cevap sahibi+1 yılSevgilimin annesiydi ama hiç görülmeyeek birşeyi gördü ya sonradan neler demiş
Cevap sahibi+1 yılBana yazarmısın rica etsem
+1 yılGörümcene söyle kendi telefonundan baksın ne bakacaksa sen rahat ol o utansın manitan degil eşin mesaj atıyor sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo değil de mesajların geçmişini silmek lazım onu görmüş olduk.. başkası görse daha sıkıntıymış
00 Yorumla
+1 yılGiguskerini mi atmistin
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Kışkırtmak için mi önceki günden kalan m
bu gayet doğal evlisin ne var bunda
02 Yorumla
Soran+1 yılyeni evliyim utanıyorum doğal olarak. Arkadaşım görse neyse ne abisiyle evliyim sonuçta utandım
+1 yılNormal normal utanma
00 Yorumla
+1 yılNormal yani ne alaka simdi
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede normal
+1 yılNiye bu kadar kafaya takiyon
00 Yorumlaeyvah şimdi sıçtınız ya :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bu gayet normal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgöğüslerini merak ettim doğrusu😅😅
10 YorumlaSonuçta kocan bişey olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılDogal. bisey bu niye utaniyosun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Takma kafana
00 Yorumla
+1 yılKızı hayata küstürdünüz a qq
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO evli mi peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBisey olmaz ya
00 Yorumla Dikkat et bidakine
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Görümcem cinsel içerikli mesajlarımızı gördü, utandım ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat