Fb olduğum kişinin hijyenine ve kişisel bakımına özen göstermesini istiyorum. Ve benim dışımda başka biriyle seks yapmamasını istiyorum. Tutup başkalarından hastalık kapıp bana bulaştırmaması için. Bu beklentiler fazla mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılFb ilişkisinde sahiplenme, sadakat, bağlılık kavramlarına yer yoktur. Erkek de kadın da birden fazla db ilişkisi kurabilir, buna engel olamazsın. Hayatındaki tek kadın ben olacağım diyorsan fb değil sevgili olmal istiyorsun demektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo onunla alakası yok. Güvenli bir seks hayatı için bu şart diyorum. Şimdi ben haftada gidip farklı 5 adamla yatıp ona hastalık bulaştırsam hiç hoş olmaz bence
- +1 yıl
Bu bir zorunluluk olarak dayatılamaz diyorum. Ama kabul ediyorsa sorun yok
En İyi Cevaplar
+1 yılFb olan kişiden beklentilerinden ziyade partnerinden bunları beklersin yani önemli şey cinsel ilişkide temizlik vs fakat başkası olayı biraz sıkıntı karışmayaccaksın görmeyeceksin kimsede kolay kolay hastalık kapmaz mrak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım senin şu anki HIV salgınından haberin yok 😅 aç bir bak istersen istatistiklere
- +1 yıl
Her önüne gelenlede ilişkye girmicen reizzz yani
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tek amacın cinsellik olan birisinden temiz, hijyenik bir ilişki beklemen ve istemen kadar doğal bir şey yok. Ama fb sonuçta sevgilin değil, başkası ile birlikte olmasına takılmamak lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel yolla bulaşan hastalıklar ciddi ama 😂
Soran+1 yılKorunmak da hiçbir yöntem de yüzde 100 korumuyor
Soran+1 yılErkekleri anlamak zor 😂
Hayır normal bunlar da anlamadıgım bir şey var bu adamın zaten kişisel bakımına hijyenine dikkat etmesi gerekmez mi bunları söylemene dahi gerek yok aslında?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
47Cevap
+1 yılYani bakım ve hijyen olayında haklısın ama bu zaten insanı bir durum sadece fb olayında değil kadın erkek farketmez bakım önemli, ama başkasıyla ilşki istememe konusunda senin nekadar tatmin edici olduğuna bağlı ya da yeteneğinemi demeliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılaslında gayet mantıklı.. zaten bakım olmazsa olmazdır.. kendine olan saygısı bir kere bu..
diğerine gelince.. korunması da önemli elbette.. doğru düşünüyorsun00 Yorumla
+1 yılFazla tabi FB ilişkisi baglanma kıskanma kısıtlama olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma kısıtlama yok ki
- +1 yıl
Dediğini anlıyorum her iki taraf için hijyen önemli ama gel gör ki kurallara uyulmuyor keşke senin gibi birini bende bulabilseydim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet katılıyorum ama o tip insanlar neredeyse profesyonel olanlar var 3 -4 kişiyle yapanlar oluyor hijyen şart olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılGayet normal. Benim içinde aşağı yukari kriterler bunlar. . bide performans da var tabi gider başkası ile yaparsa bana % 100 ile gekmez
00 Yorumla
+1 yılVar mı böyle biri yoksa hayali mi konuşuyosun. Bence hayali 😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılŞimdilik var ama uzun süre uyacak mı bu kriterlere onu merak ediyorum
- +1 yıl
Uyar ya sanki seks makinesi bütün kızlar sıraya girdi onu mu bekliyo benimle yatsın diye😀 geriye de hijyen kalıyo zaten bunu da bi zahmet sen demeden yapsın yani senin demenle yapacaksa zaten bi anlamı yok.
Soran+1 yılAdamda para olunca peşindeki hanımlar da biraz fazla oluyor 😂
- +1 yıl
Heee sen para alıyosun yani anladımmmm. Ozaman olay başka adam leş gibi olsa yine de siraya girerler işin içinde para var çünkü 😂
fb dilerse başkalarıyla olur ancak aranızdaki seks onun için tatmin ediciyse sadece seninle yapmaya devam edebilir
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Bildiğin sen bir erkeği eve kapatmak istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim birkaç fb var. Hepsi biliyor, başkalarıyla da olduğumu, birisi başka diğeri başka memlekette, olduğum yerde. Beni bildiklerinden dolayı sıkıntı yaşamıyoruz. Istediğin de normal tabii
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılYoo gayet mantıklı. En sevdiğim model sen nerdasın?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yerinde bi beklenti kimse hastalık kapmak istemez durduk yere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHijyen konusunda haklı olabilirsin ama başkasıyla yapması kısmında kısmen haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok çok normal isteğin bende öyle istedim hep dedim öyle olmayınca bıraktım bende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden duş alıp gelmiş olsa bile birlikte duş alıp sonra birlikte olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet doğru tercihler istiyorsun, ben lazere gidiyorum istersen düşünebilirsin beni temizim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 saat gözlem altında tutmalısın aksi halde Mart kedisi gibi önüne gelenle yatabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de bunları istiyorum gayet normal tabi ki
hatta fb sinden kan testi isteyen arkadaslarım bile var
ciddiye alınması lazım00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı konuşulması gereken konular bunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 686 cevap paylaştı. normal istek o da senden isterse bazı şeyler ne tepki verirsin
00 Yorumla
+1 yılOlması gerekenler. Merakımı bagislarsa. Şırnak istiyorum. Realden mi net tenmi buldunuz?
03 Yorumla
Soran+1 yılReal
- +1 yıl
Yaşlar kacti
Soran+1 yıl30-32
+1 yılbence normal istekler ama ne sıklıkla seks yaptığın önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 3-4
- +1 yıl
ideal ama ben fazlasını isterdim bide sekste sınırın va rmı
+1 yılKorunursanız hastalık açısından bir sıkıntı olacağını sanmam ancak hijyen önemli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Uymuyorsa bitir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır fazla falan değill👍🏻
00 Yorumla
+1 yılTatmim ediyorsan fazla degil
00 YorumlaSana yalan söyleyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet gayet normal ama benim bu konu hakkında merak ettiğim başka konuda var ulaşırsan sorayım
00 Yorumla
+1 yılTemizlik hakkın ama diğeri için kondom kullandir
00 Yorumla
+1 yılben de aynı şeyleri istiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Öncesinde olmuşsa nasıl guveniyonuz yahu
00 Yorumla
+1 yılBence gayet kabul edilebilir 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç? Hâlâ devam ediyor musun onla?
012 Yorumla
Soran+1 yıl30. Evet
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşüncen yok mu? Neden böyle bir yaşam biçimi tercih ediyorsun?
Soran+1 yılHayır yok. Evlilik ciddi bir sorumluluk. Böyle bir yükün altına girmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılEv kadını mısın yoksa çalışan biri misin? Ailemle mi yaşıyorsun
Soran+1 yılÇalışıyorum. Kendi evimde yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılGüzel. Hiç mi duygusal bağ kurduğun erkek olmuyor. Hayatındaki tek erkek fb mi
Soran+1 yılEvet bu dönemde o sadece
Cevap sahibi+1 yılNe kadar zamandır sadece o
Soran+1 yıl3 aydır
Cevap sahibi+1 yılÇok yeniyms ilişkin. Tavsiyem ayrıl. Cinsel dürtülerin karşılandığı için erkeklere bakış açın olmaz ilişki babında
Soran+1 yılBen halimden memnunum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. Rica ederim
+1 yılHayır zaten olması gerekenler bunlar
00 Yorumla
+1 yılBence normal düşüncen saygı öncelikli
21 Yorumla- +1 yıl
Kadına yönelik şiddetle ilgili birşeyler söylicem özelden
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklentilerin yerinde ve mormal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayret güzel olması gerekeni bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaram sister haram yanacam cehennemde
03 Yorumla- +1 yıl
Yanalım beraber
Cevap sahibi+1 yılSenin atesini seytan*lar söndürsn
- +1 yıl
Onlar közümü harlarlar
Bence gayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo hayır gayet basit canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Bu gayet normal ve olması gereken zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliş arkadaşın falan mı? nasıl tanıştınız
034 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş ortamında tanıştık
Cevap sahibi+1 yılkamu mu özel mi arkadaş ortamı
Soran+1 yılÖzel
Cevap sahibi+1 yılilk seviştiğiniz gün mü karar verdiniz fb olmaya
Soran+1 yılFb olmaya karar verip seviştik
Cevap sahibi+1 yılişte tam da onu sordum.. baş başa sohbette mi karar verdiniz mesajlaşmada mı? sence iş arkadaşından fb olur mu?
Soran+1 yılBenim iş arkadaşım değil. Bence iş arkadaşından ne sevgili ne de fb olur.
Soran+1 yılSohbet etmeye başladık muhabbet sardı. Sonra ilişkilere bakış açımızı vs paylaştık aynı noktada buluşunca da fb olmaya karar verdik
Cevap sahibi+1 yıliş arkadaşından sevgili boyutunu bende düşünmüyorum.. doğudayım seneye yazın giderken arkamda kimseyle bir bağım kalmasın diyorum.. ama bi iki aday var belki fb olabilirim gözüyle bakıyorum. riskli yine ama başka çevre de kolay kolay yok.. sohbet mesajla mıydı?
Soran+1 yılYani fb olayı da sıkıntı bence. Hayır real tanıştık realde başladı sohbetimiz
Cevap sahibi+1 yılreelde ilişkiye bakış açısını söylerken çekinme utanma falan oldu mu :) ortak çevre olmadığının verdiği rahatlıkla mı söylediniz
Soran+1 yılOrtak çevremiz var ki bizim 😂 hayır olmadı. Çekinen utanan insanın fb ile ne işi olur ki
Cevap sahibi+1 yılo gün mü seviştiniz ilk? memnun kalınca devamı geldi sanırım
Soran+1 yılYok birkaç kez buluşmuştuk sevişmeden önce
Cevap sahibi+1 yıldaha bi hard ve doyurucu oluyor sevişmeler fb olunca galiba*
Soran+1 yılYoo değişiyor o. Anlık ortama duygulara bağlı. Bazen hard bazen soft. Duruma göre şekil alıyor her şey
Cevap sahibi+1 yıltek şart birbirinize sadık kalmak mı?
Soran+1 yılHer zaman iyi ve özenli görünmek. Sadık kalmak. Hijyene dikkat etmek
Soran+1 yılGün aşırı buluşmaya müsait olmak
Cevap sahibi+1 yılgayet mantılı istekler.. bunu şartları ilk sevişme sonrası konuşmak kız gözünden kötü olur mu? sevgili olmadan sevişirse o da fb gözüyle mi bakar acaba diyorum_
Soran+1 yılBence sevişmeden önce konuşulmalı 😅
Cevap sahibi+1 yıliş arkadaşı olunca biraz çekiniyorum da, bakayım o ortam olursa konuşup sonra sevişmek mantıklı.. boşa ümitlenmesin ya da tam tersi o benzer şey düşünüyor da söyleyemiyorsa harekete geçsin
Soran+1 yılAynen açık olmak çok önemli fb ilişkisinde.
Cevap sahibi+1 yılbaşıma gelmediği için sordum bu kadar kusura bakma.. ilk fb ilişkin mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyaşlar kaç kaç? fb ve sen? hiç evlenmedin sanırım
Soran+1 yılBen 30 o 32
Cevap sahibi+1 yılben 38 kız 31 .. fb olayı ruhen evlenme ihtimali olmayan biriyle daha mı iyi olur. en azından gelecek düşünmez
Soran+1 yılYa evlilik farklı bir olay bence. Evlenmek istediğin insanla o an sevişmek istediğin insan aynı olmayabilir 😂
Cevap sahibi+1 yılben de bu kız için öyle düşünerek sordum.. sevişmek istiyorum ama evlilik düşünmüyorum. onun da fikrini alıp onu üzmeden kandırmadan ilerlemek en iyisi
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yılpeki bu fb adayı boşanmış 2cocuklu kadın olursa daha mı kuvvetli ihtimal olur. bu sorduğum kişi farklı.. ilki bekar hiç evlenmemiş.
Soran+1 yılValla bilmiyorum hiç her kadın farklıdır
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim cevapların için. açık olmak ve kimseyi üzmemek tercihim
Mantıklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılO'na sormak lazım
00 Yorumla
+1 yılasgari yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın
00 Yorumla yoo az bile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlması gereken
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKonuyla alakasız fb nasıl bulunuyo
00 Yorumla
+1 yıldoğal durumlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı