İlişkilerin hepsi niye böyle?

cinsellik ve para üzerine kurulu, insanların birbirinden kolay sıkılıp hemen aldattığı, sadakatsiz, saygısız, herhangi bir derinliği olmayan, aynılaşmış, büyük popo ve karın kaslarından, penis boyu ve silikon göğüslerden ibaret garip birliktelikler. işin garibi şuana kadar hiç sevgilim olmadı. bende mi bir sorun var? spora git, kitap oku, kendini geliştir, bakımlı ol gibi ezbere şeyler söyleniyor. halbuki bu kadar moda olmadan evvel spor geçmişim var. hala devam ediyorum. kendi ilgi alanlarım var. fiziksel formatlarda müzik koleksiyonum var. herkesin öykündüğünden daha fazla kitap okudum. insanlara saygılıyım. garsonlara, kasiyerlere bağırmıyorum. neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum. ömür boyu sap kalmayı hak edecek ne yaptım? daha 18 yaşındasın önünde çok yıllar var diyorlar. şuana kadar hep aynıydı bundan sonra da aynı olacak. herkesin yaşadığı hislerden, gördüğü sevgiden, pislik birer insan olmalarına rağmen gördükleri saygıdan, ayı olmalarına rağmen onların yaşadıkları cinsellikten mahrum kalmaya mahkumum sanırım.

İlişkilerin hepsi niye böyle?