MuzaAşıkŞeftali sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında sevilmeyecek bir duygu değil. Sonuçta beyin uyku halindeyken çalışmaya devam ediyor ve kendi hayal dünyasına çekiliyor. Yaşanmamış olayları sanki gerçekmiş gibi uyku anında yaşıyor. Rüyada sevişme ve boşalma da bu yüzden sanki reelde yapılıyormuş gibi aşırı haz ve zevk veriyor. Bence hoş bir duygu. Tabi uyandıktan sonra boxerdaki kalıntıları temizlemek yorucu ve sıkıntılı
113 Yorumla- +1 yıl
Ayy duyanda elde çamaşır yıkıyorsunuz sanacak at makinaya oldu bitti maşallah 😂
- +1 yıl
Ağda mı soy at makinaya 🙄
- +1 yıl
Acaba seninki mi fazla yapışkan nasıl çıkmaz ya tutkal mı bu 😂😂😂
- +1 yıl
😋😋😋
- +1 yıl
Yapışkan 😌
- +1 yıl
Yalaması daha zevkli 😋
- +1 yıl
Hepsini seviyorum hiçbiri diğerinden ağır gelmiyor. Sıcak ve sert penisi bütün deliklerim de hissetmek aşırı zevkli 😍
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla knk bilmiyom herkesin kendine goredir ama sahsen bazen oldugunda oyle bir sekilde oluyor ki ya da akiyor ki icerde boyle her yerine bulasiyor ne bilim altina isemis gibi hissedebiliyon kendini falan, bide tabi aile evinde falan yasiyorsa bu durumu ortmek gizlemek icin sorun yasiyorlarsa. O konuda cok sukur kendi evim var yinede sikinti degildi o zamanlari da ama ne bilim iste dun yeni banyoya girmisken tekrar gece boyle olmasi insani yorabiliyor yaa. Valla benim iki kere ust uste oldugu var ya, dusun gece ruyalandim sabah uyandim dusumu aldim sonra tekrar aksam uyuyom gece yine ruyalaniyon, cok sinir bozucu yaa her yerin sey icinde bulasmis oluyor falan...
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında rüyalanma çoooooookkk zevkli çok güzzel bir his, rüyada boşalmak gerçektekinden kat kat daha zevkli, sevmediğim yanı mesela sabah işe gitmek için uyanmayı planlarsın son 5 dakka uyanıp çıkarım dersin ama boşalmayla uyanınca duşa alman gerekir, bir de uyandığın anda boşalmışsın vıcık vıcık kıyafetlerin çok can sıkıcı bir an
00 Yorumla
+1 yılRiyalanan kalmamıştır emin ol 😄 artık kimse okadar dolmuyo
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılrüyası güzelde , sonra uyanınca her yer batmış don atlet pijama falan artık ne varsa, hiç hoş bi durum değil yani.
01 Yorumla- +1 yıl
yok, ama bi kaç gün daha mastürbasyon ya da seks yapmazsam olma ihtimali olabilir :D
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Öyle bir şey yok. Normalde severler. Yılanmak zor geliyor mundar herifler. Onlar temizljten kaçan mundarlar
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü o hazzı gercek gibi yaşayamıyor habersiz hissiz olması
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok seviyorum ama nedeni şu Anide oluyor bazen haberin olmuyor işe geç kaluyorsun çünkü banyo yapman gerekiyor ben halen bile sabahları yarım saat erken uyanırım
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCenabet gezilmez çok gunah gusul abdesti şart
+1 yılGerçekten boşalmak kadar zevkli değil ondan galiba 😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünki gerçek bir şey değil ve istemsizce oluyor sabah kalkınca duş almak zorunda kalıyorsun
00 YorumlaSabah sabah kalktığında bir bakarsın bosalmıssın illaki banyo yapacaksın
Ama rüyada gerçeğiyle ayni hissi yaşıyorsun sanki gerçekten ilişkiye giriyorsun00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rüya işte gerçek değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek gibi oluyor ben seviyorum
00 Yorumla
+1 yılGerçeği yapmak varken rüyasını kim neden sevsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yaşamadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım