Erkekler uyku orgazmını neden yaşar, bu sağlıklı bir durum mu?

Erkek iki türlü rüyalanır ilkin erkek sürekli zihninde hayal dünyasında seks düşünürse , birileri ile ilişki kuruyormuşçasına meşguliyetler içinde olur ve bu hal üzere rüyalanır sabaha yıkanmaya vücut hazır hale gelir. Yani tozlu araçlara çoğumuzun çocukken ya da halen yazdığı BENİ YIKA yazısı bu kez Azerice Ben anlamına gelen MENİ’nin gelmesiyle MENİ BENİ YIKA der ilgili bireye😁
İkincisinde ise kişi sakin bir kişiliktedir, cinsel arzuları tavan değildir kendini kontrol eder, zihnini hayal dünyasını seks ile doldurmasada eğer uzun bir süre boşalma olmamışsa işte an devreye otomatik pilot 👨✈️ Devreye girer ve mekanizma kendisini birden habersiz boşaltır ama eğer kişi bu anda uyanır kendisini sıkmaz ve boşalmaya müsade ederse erkek kusursuz bir ilişkide yaşadığından da daha şehvet dolu ve kalp atımı şeklinde bir boşalma ile depo ve antrepoda ne varsa boşaltır. Bunun sonucunda ciddi anlamda bir meni gelmesi söz konusu olacağından meni iç çamaşır ve eşofman pijamayı da geçerek yatağa yorgana dahi yürüdüğü görülür. Bu rüyalanma hayırlıdır😄 ki etrafı kirletse bile
Testisler sürekli sperm üreten birer fabrikadır erkek vücudunda ve düzenli olarak erkeklerin biriken spermleri boşaltması gerekmektedir -ki sağlıklı işleyiş devam etsin.
Rüyalanma dediğimiz durum, testislerde biriken spermin uyku sırasında dışarı atılmasıdır. Hazneler artık dolmuştur ve hormonlar üzerinde baskı yapan bir etkisi vardır. Bu durum rüyaları ve bilinç altını etkileyebilir; erkekler rüya gördükleri sırada boşalma yaşayabilirler.
Son derece normal bir durumdur. Vücudun kendi sağlıklı işleyişini devam ettirmek adına gerçekleştirdiği bir mekanizmadır.
Ben bir bayan olarakta yaşadım bu durumu bir kac kez..
Evet bayanlarda da olabiliyormuş
Hemide orucluydum 🙈😂
Aman tanrimm😯😄
Libidosu tavan yapmıştır. :P
Cevap
91Cevap
Erkekler belli bir süre boşalmazsa eğer sperm sürekli olarak yenilenen bir şey olduğundan torbaları dolunca vücut onu kendisi boşaltmak zorunda kalıyor. Bu da bilinçaltında yer alan cinsel dürtüleri ortaya çıkarıp rüya görülmesini ve boşalmayı sağlıyor.
Mast yapmadığı zaman , sperm boşaltımı olmadığında sperm üretimine devam eder vücut. Testislerde yer kalmayınca da beyin vücudu rüyada görülen fantezilerle boşaltır. Düşün artık , nasıl bir rüya görüyorsa , hiç elini sürmeden boşaltabilecek kadar etkili oluyor. Ama insanlar idrak edebildiği kadarını anlatır işte.
Doğal bir durumdur...
Uzun süre boşalamamaktan dolayı tanker iyice dolar... Bir süre sonra uyku esnasında görülen erotik rüyalar gibi etkenlerle kendiliğinden boşalma yaşanır. Özellikle ergenliğe ilk geçişte mst nu henüz keşfedemediğim zamanlarda bunu birkaç defa yaşadım.
Çok azıp hiç yapmayan erkeklerde daha çok görülür. Her azdiginda daha çok sperm salgilanir. Salgılanan spermler boşalmak istenir. Boşalmayip birikirse aynen olacağı budur. Bu duruma "şeytan aldatması" da denir. Bu da kısa süre de olsa gerçeğe yakın bir zevk verir. 🛏
ee kızlar diyor ya erkekler şöyle erkekler böyle, aklınız şeyinizde falanlar filanlar.. bunun sebebi bu işte, fazlalaşan spermler insanı cinsel olarak isteklendiriyor, rüya gördüğün de de boşalma oluyor. elimizde değil istekli olmak
Düzenli seks yapmasa veya mast yapıp boşalmasa biriken spermler dışarı atılması gerekir buda rüya görerek boşalmayı sağlar. Bu normal ve sağlıklı fizyoloji bir olaydır. Düzenli seks hayatı varsa rüya görmez gerek te kalmaz
Hiç belli olmuo ki neden olduğu. Alakasız tipleri rüyalarımda götürdüğümü görürüm ama hiç sebebi olmuo çoğu zaman. Tek şunu söyleyebilirim tıpkı gerçek gibi 😂
Yani evlensem kocam rüyalansa resmen aldatilmiş olucam öylemi😂
Erkek testisleri her gün belli oranda ve sayıda sperm üretir ve depolar. Vücut her fazlayı atmaya programlanmıştır. Kısacası uzun süre depolama yapan bir beden er ya da geç boşaltılma geçecektir.
Kendimi mastürbasyon yapmamaya şartlandırdığım zaman ve özellikle ranazan ayında rüyalandığım oluyor, bilinçaltında artık bir yerden sonra biriken basıncın patlaması diyelim
Evet tabikide , uzun zamandır seks yapmayan bir erkek rüyasında sabaha karşı sevişir ve bu esnada boşalır, vücutta biriken sperm bu şekilde atılmış olur.
Uzun süredir boşalma olmadıysa
Hormonal Yükselme dönemindeyse
Gün içindeki gördüklerinden etkilendiyse :D
Mastürbasyon yapmayan ya da çok az yapan cinsel ilişkisi olmayan bu sperm yoğunluğunu atması gerek bence ondan kaynaklı olabilir
Bu kişinin uyarılma düzeyini ilk defa farketmesi sebeplidir. Tamamen uyarılması ve artık bunu öğrenmesi üzerine son bulur. Tabiki sağlık göstergesidir
İnsan bazen en son ne gördüyse rüyasında da onu görüyor. Yani etkisinde çıkamıyor. Bence bu kişiyle alakalı 1 şey. Ama iyi 1 şey değil bence.
Merhaba,
Kişi belli bir süre kendi isteğiyle mast yapmazsa genel olarak rüyalanma olur. Vücudun buna ihtiyacı var. 😅
Kimileri abazanlık demiş ama alakası yok... Bu durum metabolizma ile alakalı... Vücudun bir şekilde dışarı atması gerekiyor, o kadar 😉
Sağlıklı bir durum
Bir seferinde sevgilimle sevişip uyuduk ama boşalamadı gece popom ıslak uyandım bir baktım boşalmış sordum ne oldu diye uyuyordu çok şaşırmıştım
Saglikli bir durumdur. Çok uzun süre boşalmadan durursa iyice dolar ve uykusunda boşalır. Ömür boyu içinde tutmak diye bir şey yoktur çünkü.
Belirli bir süre boşalmayan ve bunu iç dünyasında yaşayanlar da olur.
Her sağlıklı erkek bu durumu yaşar. Hormonların vermiş olduğu bir durumdur. Zaten her sağlıklı insanda mastürbasyon yapmalıdır.
Bunu kendimiz mastürbasyon yapmazsk uxun sure beden bir şekildd hallediyor ıste i
O zaman oluyor ne oluyorsa ıslaklik farkediyoruz uyanınca
Mast yapmayınca uzun süre kanallar tıkanmasın veya kurumasın diye kendiliğinden oluyor herhalde ama çok güzel oluyor rahatlıyorsun ki. vardır herşeyde bir hikmet 😂😂
Erkek mastrbasyon yapmazsa zevkı artar vucut 32gundr vucudunu yenılemek zorunda bu gunler ıcerısınde bosalma olmamıssa vucut kendı atar oda ruya alemınden
Siz de nasıl regl oluyorsa bu da erkekteki karşılığıdır
Cinsel perhizin uzun sürmesi sonucu vücudun otokontrol mekanizması devreye girer. Aynısı kadınlarda da olur.
Yani bilimsel olarak bakılırsa bundan daha doğal bir şey yok ki.. Tamamen dolu olan bir erkeğin boşalması çok doğal. Masturbasyon yapılmayan zamanlar olur.
Bizde evlenene kadar dayanalım. Kendi kendine tatmin de günah : (
Günah mı😯hayır değil rahat olun
Harama düşme tehlikesi varsa.
Normal ve sağlık bir durum. Bir çok nedeni olabilir ama doğal bir şey.
Vücut sürekli sperm ürettiğinden erkekte fazla sperm olur ve bunu mast veya cinsel bir birleşim ile dışarı atmaz ise rüyalanma yolu ile dışarı atılır
En son kaç sene önce oldu hatırlamıyorum anlayana :)
Sağlıklı bir. durumudur doğal bir durumdur vücut kendini yöneten akilli bir. mekanizma
Sağlıklı.
Sperm üretimi sürekli olduğu için testisler çok dolar ve boşaltılması gerekir zaman zaman, o yüzden rüyada bu işlem halledilir.
Bazen dar iççamaşırı giymek ya da üstüne yatmaktan da oluyor istemsiz şekilde uyarıldığı icin sağlıksız değil
Tekrar aynı rüyayı görmek için uyumaya çalışanları görelim 😁😁
Lise dönemimde çok oluyordu. Kışın gecenin o soğuğunda çok gusül almışımdır ee mecbur sabahın körümde kalkıp okula gideceksin.
Normal bir durumdur.
Uykuda boşalmak daha çok zevk veriyor yumurtalıklar dolduğu için vücut istemsiz bir şekilde dışarı atıyor spermi
Masta yapmadiginda olur.. vede birini cok arzuladiginda olur..
Bana oldu malesef mast yapmama ragmen
Mast yapmayan birisi için hergün de olabilir genel olarak yokluktan olur vücutda kendi kendine bunu karşılar
#Hükümdar
sağlıklı olduğu için olur. testisler 4 günde tam dolu hale gelir. ondan sonra boşalması gerekir. boşalma olmayınca rüya yoluyla boşalır. mesane çok dolu olduğunda idrar yapma rüyası gördüğümüz durumla aynı durumdur
Çünkü kadınlar gibi değil erkekler düzenli olarak yaptıkları birr döngü yok bu yüzden fazla uzun süreli durumlarda kendiliğinden gelişiyor her şey. Bazen bilinç altı bazen de aniden olan bir şey.
Normal ve bazen misafirlikteyken oluyo berbat bir durum
Kadınlarda da olur.. Erkeklerde olmasının bir sebebi de bilinçaltıdır...
Bir taraflarını kaşımaya vakti olmadığı için e tâbi sevgilisi de yoksa bu durumu yaşar bazı erkekler
Boşalacak bir yer yoksa uykuda kendiliğinden boşalır.
Fazlalık spermi ya rüyanlanma ile ya da tuvalette işerken atılır 👍
Kadınlar da yaşar. Eğer sen hiç yasamadiysan bu çok sık seks yaptığını gösterir
Rüyada başkasıyla sevişip orgazm olmak aldatma mıdır hocam?
Rüyalanma. Gerçek ilişkiye girmiş gibi vajina sıcaklığını hissediyoruz...
Gün içerisinde gördükleri rüyalarına girer ve patttt diye şey olurlar
Uzun süre seks yapmadığı zaman vücüt dışarı atması gerektigi için.
Ben rüyamda ülke gündemi görüyorum. Sanırım kafam çok dolu.
Bu ara mutluyum gündemden ben
Orası öyle gerçi
Uzun sure rahatlayamamistir..
Noluyor yani tam olarak
Uyku halindeyken rüya görerek orgazm oluyorlar istem dışı ellerinde olmadan🤭
yani ellerin değil.. uyurken masum bir kedi gibi uyuyorlar.. yalnış anlama uyurken seks yapmıyorlar.. fantazi peşinde koşmuyorlar.. tamamen istemsiz... aaaa ayıp ayıp :D
@ilkaymurat nasıl boşalsınlar ki
biriyle sevişirken hayal edip uykuya dalıyor.. uykusunda seks yapaıyor. ve haliyle boşalıyor
@ilkaymurat yok ya hastalıktır ob
:D :D :D
Uzun süre seks olmayınca oluyor sanirim.
normalde yanına yaklaşamıyacağın bir kızı düşünerek yatarsan. sabaha kadar 10 posta atarsın...
Hiç yaşamadım bunu, askerde uykuda kamyonu devirdim derlerdi.
Eger belli bir sure icersinde bislma olmazsa vucut yeni ve canli spermlere yer acmak icin eskileri bosaltir
Gündüz rus kızı görürsün gece etkisini gösterir...
Gece füze kalkışa geçer...
işte kamyonu devirmek tamda böyle bişi 😂😂😂
Zaman zaman oluyor bilemedim ki neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar