Basim göğe mi erdi? Yani bakireligim gitti. 3 senedir toplasan 10-15 defa anca seks yapmisimdir. O da 2 kişiyle sevgilimdi bu iki kişi. Yani ne geçti elime? Mesleğim var , guzel biri olduğumu düşünüyorum. Evlenmek istiyorum ama hep bir engel gibi hissediyorum bu bakirelik olayını. Eee canim istiyor ama gidip sevgilim olmayan+ guvenmedigim biriyle zaten yapmam. sirf zevk için istemiyorum bunu yapmak. Cidden sevdigim icin istiyorum. En sonunda gidip diktirecegim. Biliyorum yanlis ama ne yapayim? Herkes bakire bir kizla evlenmek istiyor/ bakire olmayan ve o sekilde evlenenlerin nedense deger gormeyecegini düşünüyorum. Üzülüyorum iste bazen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGörüşüm şu kardeşim diktir ve geçmişini yok et engelle hatta tel değiştir mümkünse sosyal medya mail ne varsa yok et eski ortak arkadaş ne varsa yok et ve yeni bir sayfa aç kendine dürüst olup açıklarsan sorun yaşarsın bunu net biliyorum evlendiğimde eşim bakire bir bayan değildi ben sevdim onu oda beni evlendik fakat eşim çok anlatı bana kabul görmüyor bayanlar kendide kabul görmemiş çok kez ben bakire olmamasını kafaya takmadım fakat aramızda yine sorun çıktı eski erkek arkadaşı mesaj atmıştı ben dahil bütün erkekler bakireliği takmasa bile eski ile irtibattan hiç hoşlanmaz ve sorun çıkartır eşime en başında söylemiştim seni arayan soran olur mu diye hepsi bitti gitti aramaz beni kimse demişti fakat erkek milleti bilirsin arar sorar evli olduğunu bilse bile üstelik eskiyi çok iyi yok et diye ondan yazdım sana kardeşim eski ne varsa yok et ve kimseye bakire olmadığını açıklama en yakın dahil buna bu meseleyi göm resmen yoksa bu yazdıklarımı hatırlarsın aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım fakat özele gelmiyorum ben burada cevaplarım çekincem yoktur kardeşim kendine iyi bak her şey gönlünce olsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes bakire kızla mı evlenmek istiyor. Kusura bakma da dağda mı yaşıyorsunuz. seks yaptın da ne oldu söyleyeyim. Yaparken mutlu oldun, zevk aldın. Hislerini daha yoğun hissettin. Bundan sonra sevgilin olduğunda bunu yaptığında tuhaf bir durum olmadığını anladın. Güzel bir ilişkin olduğunda hatta evliliğe gideceğine emin olduğun bir ilişkide nikah olana kadar gereksiz yere seks yapmamaktan da kurtuldun. Bir kadınla evlenmek isteyen biri, karşısındaki kişinin bakire olmasını dürüst, iyi, güzel, anlayışlı, bilgili eğitimli olmasından ve daha çok önemsiyorsa hakketiği hayatı muhtemelen yaşar. Bakire kişileri kötülemiyorum da bir insanla evlenmek için bakirelik ilk 10a girebilecek bir kriter değildir. Düşünsinize paramız yetmiyor gerekirse hırsızlık yapalım diyen bir kadınla birlikte bir erkek ama bakire kimse görmemiş dokunmamış. 😂😂 Kadın olarak sen bari kendini değersizleştirme
010 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama mesela çevremizden isteyenler oluyor. Ben soyle düşünüyorum. X kisisi (erkek) bir suru kizla takılmış artik evlenmek istiyor isi ailesine bırakıyor benide basit gorur deyip tanışmadım. Yoksa o erkekler sevgili yapamayan/ asosyal insanlar mi? Cok merak ediyorum
- +1 yıl
Anne sen bana kız bul bende onu seveyim aile kurayım düşüncesi değişik bir düşünce. Neden böyle istiyor olabilir diye düşününce ya dediğin gibi asosyaldir. Kendi çevresi yoktur bu yüzden ister. ya da çok kızla takılmıştır. Çevresinde hep çok erkekle takılan kızlar vardır. Böylesine rahat, özgür ruhlu bir kadınla evlenirse kötü hissedeceğini düşünür, ailesinin de o kızı sorunca onlarca kötü olan bir şey duyacaklarını düşünür ve o tanımadığı ailesinin bulduğu kızın cinsellik ile ilgili bir durumu olmadığını düşünür ya da varsayar bu da özgüvensel olarak rahat etmesini sağlar. Bu yüzden bu yola gidebilir. O kişi ile sen normal hayatında tanışıp sevgili olsan seni kendi seçip seveceği için önce yaşadığın ilişkilere saygı duyup bakire olmamanı problem etmeyecekse bile aile bulup tanıştırınca senin daha önce ilişki yaşamış olman senin "temiz" olmadığın hissini yaratır. Bence bu tür görücü işleri hiç sağlıklı ilişkiler getirmez. Tabi hayat senin karar da senin.
Soran+1 yılOh okurken icim acildi. Ne kadar güzel ifade etmişsiniz. Tamam ama ben de boyle konuşuyorum sonra ailem hooop çıkıyor diyorlar ki eee kizim azicik bilindik bir aile olsun diyorlar. Bu sefer ben de o dusunceye kayiyorum
- +1 yıl
Zenginse olur 😂😂 aslında şaka yapıyorum ama gerçek bir yanı da var. Yaşarken zorlanıyoruz bu ülkede. Bilindik bir aile ise bana zengin durumunu çağrıştırıyor. Bana görücü usulü çok uzak, ama senin düşüncen oraya kayıyorsa olabilir diye de düşünüyorsundur. Bu seferde biraz önce açıkladığım cinsellik durumu temiz kız vs hakkındaki durumlar oluşuyor. Sen özgüvenli durursan yaşadığın ilişkinin normal olduğunu anlatırsan karşındaki de düzgün biriyse problem olmaz.
Soran+1 yılYa açıkçası isi ailesine birakan erkeklerin çoğunluğu tanışacağım kiz " bakiredir" dusuncesindedir. Lakin çocuğa söylersem sok geçirebilir. Ya da bakireyim deyip dugun gecesi söyleyeceğim ama muhtemelen solugu geldigim evde alirim
- +1 yıl
Ahaha ya ben hayal edemedim o durumu. Annen falan biliyor mu bu bakirelik meselesini hiç sordu mu? Nasıl oluyor kızlar arasında o muhabbet bilmiyorum gerçi. Biliyor ve bakire olmamana rağmen görücü durumu oluşuyorsa demekki öyle de oluyor.
Soran+1 yılHayir bilmiyor tabi. Bilse ev havaya kalkar. Ayrica bilindik bir aile derken görgülü, kibar, kulturumuze uyan bir aileden bahsediyor. Mal mulk cok da önemli değil. Mesleği olsun yeter. Yani bilmiyorum bu olay beni cok bunaltiyor
Soran+1 yılBen yavru vatanda okudum. Demek ki icimde de varmış. Oranın ortamını duymus olabilirsin veyahut gitmis olabilirsin
- +1 yıl
Gitmedim ama biliyorum ortamını. Bilse ev ayağa kalkar mı ona bir şey diyemem. Karışmayayım aile işletine. İlerde kızım olursa bu durumu öğrenmemeyi tercih ederim. İçimde varmış diyerek kötü bir şey gibi bahsetme. Herkesin içinde var. Dine çok bağlı olanların kendini tutması gerekiyor. Senin gerekmemiş işte. Sen hemen evlenmen gerekiyorsa yani aile baskısı ile bu yola itiliyorsan. Kendin bul sevgilini. Bakire olmadığını da bilsin. Bu süreçte de artık gizli sevişirsiniz. Ailende durumu bilmeden yuvanı kurarsın.
- +1 yıl
Sakıncası yoksa yazsan bana öylesine sohbet etsek olur mu?
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDiktirmek, eş adayını kandırmak demek olur, evlilik baştan hatalı başlar. Evliliğin temeli dürüstlüktür, eşinden gizlin saklın olmamasıdır. Bakire olmayan değer görmez diye bir şey yok. Bakire değil diye seni evlenmeye layık görmeyecek bir erkek sana sen olduğun için değil, bekaretin üzerinden değer veriyordur. O zihniyette biriyle zaten işin olmamalı. Bakire olup olmamanı önemsemeyip, aynı zamanda bunu ileride başına kakmayacak biri ile evlenmelisin. Bunun dışındaki erkekleri de eş adayı olarak kabul etmemelisin. Erkekler bir kural koymuş, bekaret de bekaret diye, bütün kadınlar da koyun gibi kendini bu kurala uymak zorunda hissediyor. "Yaptıysam yaptım, sana ne?" demek çok mu zor? Nasıl erkeklerle görüşüyorsunuz, nasıl sosyal çevreleriniz var anlamıyorum ki... Hepinizin mi çevresi yobaz, bağnaz insanlarla dolu?
00 Yorumla
+1 yılSelam
Değer görmüyorum diyorsun ya seven şu durumdan daha kötü bi duruma düşsen de başını kaldırıp da yüreğine satılıp gönülden seven isteyen değer verebilir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
31Cevap
Üniversitede millete özenerek merak etmişsin. Sen onların üniversitesi zamanlarında öyle özgür takıldığına bakma, evlilik vakti gelincede hastene önünde diktirmek için sıra oluyolar"ay çok pişmanım, zorla oldu "gibi şeyler söylüyip kandırıyolar kendilerini. Diktirmeni tavsiye etmem ama sen bilirsin. Bu arada o polis sevgililinde bahane aramış.
10 Yorumla
+1 yılDiktir o zaman
için böyleyken
diktirmek fayda etmez.
bence diktirmek yerine kendine güven
kendini geliştir
kendin gibi birini bul.
Sadık olursan iyi hissettirirsen
anlaşabilirsen
sevilirsin
09 Yorumla- +1 yıl
Yani iyi gelecekse diktir koy 4mına çok düşünme
- +1 yıl
Ayrıca geçmişine de o şekilde bakman saçma
zevk aldın sonuçta
bu mantıkla, mesleğim var çalışıyorum
ama sonunda öleceğim
ya da hep çalışmaya devam edeceğim diye de düşünebilirsin
kötü hissetmek kolay
zor olan savaşmak
Bak ben şu an kötü hissediyorum
çünkü zevkli ve kolay
Soran+1 yılolmaz yapamam
Soran+1 yılBakir olmayan erkek dolu. Butun sevgililerim bakir degildi. Lakin bana gelince is değişiyor.
- +1 yıl
Ben neler yaşadım neler yaptım bi bilsen
gerçi ben de senin gibi hissediyorum ama işte birini bulursun
paylaşırsın
unutturur. Ya da hayaldir bu neuse - +1 yıl
Kafana göre takıl
diktirmeden önce yakışıklı 1 2 erkeğe daha ver bari de içinde kalmasın
Soran+1 yılHayir yaptigim kisilerde hakkini vererek zaten yapmadı. Ben sevdim onları. Yani bilmiyorum masum hissedemiyorum kendimi
- +1 yıl
Ne kadar insan tanırsan
kendinden bi o kadar uzaklaşıyorsun.
Belki de o insanları tanıyarak
kendini buluyorsun
ama kendini kabullenmek istemiyorsun.
artık beyinlerimiz nasıl yıkandıysa
- +1 yıl
Bilmiyorum bence
psikolojik destek al. Yönlendirmesi sayesinde
kendini tanır/keşfedersin belki.
Rahatlatır emin ol.
diktşrmeye nazaran daha mantıklı bir yol
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Herseyi sevdiği veya sevecegi için yapan insanlar hep kaybediyor. Sen de böyle düşünüyorsun kaybedersin. Bu şekilde kabul eden birileri mutlaka var öyle insanları çekmen lazım..
02 Yorumla
Soran+1 yılnereden bulacağım
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven bakirelige bakmaz bunu aklının bi köşesine yaz ve asla ve asla kendini kandirma boşuna diktirerek. Birsey yaptıysan kendinle barışık olmalısın ve pişmanlık duymamalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama bir suru talibim çıkıyor. Ailemi biliyorlar. Sevilen sayilan bir aileyiz cevremizde. Ben de alcak gönüllu, ilimli, enerjik biriyim. Elbette dort dortluk degilim lakin kötü de degilim. Sirf bu yuzden karsimda gelen iyi insanları reddettim. Bahanemde şu : Beğenmedim.
Halbuki yalan.- +1 yıl
Karsina çıkan kisi aileni tanımayan biri olsun o halde. Biraz mesafe olsun. Sosyal medyayı aktif kullan tanış insanlarla illa yakından biri olması gerekmiyor
Soran+1 yılSosyal medyadan tanışmak cok ozguvensiz bir hareket gibi geliyor bana yaa. In mi cin mi cocuk nereden bileyim
- +1 yıl
Kaderinde varsa yoldan geçen biriyle veya ne bileyim tatile çıktığın zaman tanıştığın kişiyle de olabilir ama herkes yakın çevreden tanısıpda evlenmiyor ki zaten. Oyundan tanışıp evlenen ve mutlu olanlar mi dersin fckbuddy olup evlenen mi dersin çok şaşırtıcı evlilik hikayeleri var
işin varmış güzelim de diysun evlenmek z0runda deilsin seveceğin birini bul 0nunla seks yapıp keyfine bakmaya devam edersin😘
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni böyle kabul eden çıkar ama zor bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılIste sonra neden diktiriyorsunuz. Bu yuzden
- +1 yıl
Her şeyin başı güven sen karşı tarafa güven verirsen seni asla bırakmaz
+1 yılHerkes bakire bir kızla evlenmek istemiyor. saçma yargılara kapılma.
016 Yorumla
Soran+1 yılHer evlenenin nedense bakire olduğunu düşünüyorum. Öğretmenim ama cok sığ düşünüyorum maalesef...
- +1 yıl
pişman mısın
Soran+1 yılSorumu okuduysan cevap bellidir
- +1 yıl
yetiştiğin çevrenin değerleri etkiliyordur. çok büyütme gözünde. cinsellik haz ve keyif işidir.
Soran+1 yılTurk toplumunda onemli bir sey bakirelik. Boyle yetiştirildigimiz icin sanirim
- +1 yıl
Gerçekten takılıyor musun
Soran+1 yılTakiliyorum. Gerce son erkek arkadasim gram onem vermiyordu
- +1 yıl
Olgun erkek takılmaz ki. Zaten bit kriter değil. Bekaret çok basit bir konu.
Soran+1 yılBilmiyorum iste. Ya hatta şöyle hissediyorum. Bu kiz bakire değil ne kiskanirim ne ederim ya da evlenirsek şayet istediği her seye tamam diyemem zaten onu kabul ediyorum kafasinda dusunebilir. Boyle olan erkekte vardir. Ya hatta kendimi kiskanilmaya layik görmüyorum bazen. Ne kadar ap tal ca bir dusunce..
- +1 yıl
O kafada insan vardır elbette. Ama sana saygı duyan insan geçmişini kurcalamaz. Herkesin geçmişi var
Soran+1 yılBir kere bana bu soruyu soracak. Yani ne yasadin sorusuyla karşılasicam. Bilmiyorum hayırlısı olsun
- +1 yıl
İnsan hayatına alacağı insanın geçmişini merak edebilir. gayet anlaşılır. bir kere sorarsın bir daha da konuyu açmazsın. normali budur. hoşuna gitmiyorsa hayatına almazsın.
Madem bu kadar kaygılıydın neden seks yaptın? zaaf mı gösterdin?
Soran+1 yılYok. Üniversitede herkes yapıyordu daha doğrusu yakın çevrem diyeyim. Ben de nasil bir his nasil bir duygu diye cok merak ettim. Zaten ilki zorla gibi bir sey oldu. 1 kere. Egitimim falan etkilendi. Cok kafama taktim. Yani sonrasında farkli kisiler ile tanistim ama bir sey yasamak istemedim. Biriyle sevgili oldum. Yani cidden istedim. Onunla da cok iyi anlasiyorduk. Polisti kendisi. Yazlikta tanismistik izindeydim ben. Ben kendi sehrimdeyim. O da benim oldugum sehirde yazlik bölgede polisti. Yani hani surekli opuselim elleselim onu bunu yapalim gibi bir cocuk degildi. Izne gitti sonra bana eski kiz arkadasimi unutamıyorum dedi ayrılmak istedi. Klasik maval okumalar iste cok iyisin de yok arkadaşca devam edelim de vs vs. Güvenim kirildi
- +1 yıl
ee :)
Soran+1 yıleee si bu
- +1 yıl
istediğini alana kadarmış : ) sen çok büyütme gözünde.
Iste bu yaptigin or. spuluk. Seks yapman degil yanlis anlama, diktirecek olman.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ben soylesem benden soguyacak. Artik kimse o kisi.. Ya da faydalanmaya kalkacak
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbir hafta sonunu benim gibi biri ile geçir 10-15 bir bir defada yaşa. o zaman iyi ki bakire değilim dersin..
00 Yorumla
+1 yılİyide hersey behsret mi.. benimmicin sadakat dürüstlük önemli he ben girmişim ilk he birin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin karar senin kimseden tavsiye alma bu yönde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurban olsunlar sana. Cinsellik yaşayan bir kadınla cinsellik yaşayan bir erkeğin ne farkı var. Erkeklerde gitsin şeylerini diktirsinler. boş ver güzel canını sıkma lütfen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevlenmeyecek birisinin sevgilin olup seks yapılması ne kadar saçmaki anlatamam
06 Yorumla
Soran+1 yılIste onu diyorum. Ilki tamamen mal liktan oldu. ikinci erkek arkadasim ise evlilik düşünüyorduk sonrasinda eski kiz arkadasimi unutamadım dedi ve ayrildi...
Cevap sahibi+1 yılikinciside senden istediğini aldı ve bir yalan bulup ayrıldı değilmi ama aslında ben her zaman desemde yanlış anlıyorlar kızlık zarınız yerinde durarak hiç olmazsa zararsız bişiler yaşayın diyede bana şey diyorlar kezban erkek
Soran+1 yılYok keske oyle olsaydi
Cevap sahibi+1 yılaslında en mükemmel zevkler o zamanlarında yaşanıyor bazı şeyleri tutkuya dönüştürüyor da buna hakimiyet önemli
Soran+1 yılaynen oyle.
Cevap sahibi+1 yılsanıyorum seni kurallı bir ilişki daha güçlü yapar gibi ve bu tutkuna yenilmemen her erkeğe hiddi olsada çabucak kapılmaman için
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olalım düzenli seks yapalım ayrıca ciddi ilişki sana teklifim bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlan olur senide merak etme
00 Yorumla
+1 yılAids testi yaptır bari
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önce sevdiğin birisini bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok var kabul gören bakire olmayıp
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evlenemezsin zaten 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmasan da evlenen olur ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılhay maşallah ben 1 kere yapmadım lan dgfd
00 Yorumla
+1 yılyani ne istiyorsun şimdi sen
00 Yorumla
+1 yılDoğrularından şaşma
02 Yorumla
Soran+1 yıleee yani?
- +1 yıl
Yani doğruların neyse o
Diktir
014 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki kisiyi kandirmak istemiyorum. Ayni sey gibi: Adamin evlilik disi çocuğu var ve ben evlenince öğreniyorum. Bunun gibi igrenc bir his vr güven kirici. Bosanmaya kadar gidebilir
Soran+1 yılHayir ikimizde bekardik ne evlilik ne Nisan bir sey gecmedi başımızdan. Ben bakireyim deyip kandirirsam kendimi onun yerine koyuyorum yani onunda çocuğu varmis mesela bilmiyormusum gibisindem yazdim
Soran+1 yılYani ben daha mi iyiyim o daha mi iyi ne kadar sac ma dusunce ve sorular
Soran+1 yılama bu yalan elbet cikar ortaya
- Cinsel Yaşam konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış düşünüyorsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. haklısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi konuda?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem böyle haddassin niye yaptın ozaman
00 Yorumlane diyo bu m k
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli git diktir
00 YorumlaFazlasıyla dolmuşsun
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında