Eski sevgilimle olan özel anılarımızı çok özlüyorum çok ısrar etti tekrar yaşayalım unutamıyorum gibisine çünkü 1 yıl boyunca düzenli seks hayatımız vardı.3 kere evliyken yaptık fırsat buldukça yapıyoruz ama kendimi kötü hissediyorum seks sonrası. Eşime bunu nasıl yaparım diyorum ama kendimi de tutamıyorum. Ben kötü birimiyim sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sen seks i ve heyecanı seven birisin. Genelde en ok zevki kocamdan değilde eski sevgilinden alıyorsun etik değil ama alışmış kudurmuştan beterdir derler ya biz ne desek boş
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYanlış git boşan istediğinle rahat rahat takıl sonra eşin duyup bir kadın cinayetinede sen gitme birde bu açıdan düşün yaptığın şey ne kadar doğru olabilir?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
31Cevap
+1 yılEvet kötü birisin birine sadık olamayacaksan neden evlendin
40 YorumlaCok kötü birisin esine söyle ve ayrilin haksizlik etme ona
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaksız mısın kızım sen. Ne biçim bir şey ya bu midem bulandi ya. Madem sevgilindi niye evlenmedi seninle seni o. rspusu yapmak için mi. Olmuşsunda belli ki yakışmıyor bir kadına. Yapacaksan tutamıyorsun git kocandan boşan öyle yap
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevmek ayrı bir şey arzu edip cinsel dürtülerin doyururken mutlu olmak başka bişey sevdigini arzu edicen diye bişey de yok hım yaptığın yanlış umarım cözümü bulursun bu cıkmazdan
00 Yorumla Kötü biri olmasan da arzularına yenik düşen zevk dolu briisin. Gizli kalmalı bu durum eğer evliliğin bitsin istemiyorsan. Yapabiliyorsan bırak diycem ama bunun tadını aldıysan bırakman çok zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşini aldatıyorsun ve yanlış mı diyorsun gelde küfretme...
20 Yorumla Keşke eski sevgiline dönseydin aklında o varsa. Evlendigin adama yazık milletin hayatını da zehir ediyosunuz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yoo niye yanlış olsun gayet doğal bir şey. Etrafına bak herkes arada eş değişiyor zaten. Rey Allah'ım yeaa
00 Yorumla
+1 yılYooo gayet iyi birisin evlendin diye sevgili yapamayacak mısın sanki devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü birisin maalesef canım. Evliyken başkasıyla birliktelik yaşıyorsun? Başkasını arzuluyor onun olmak istiyorsun
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de sözlüsü olan fb evlendi ama biz devam ediyoruz 3 yıldır.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen kocası şüphelenmiyor mu nerde yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHayır çünkü yakın arkadaşız. Sürekli göz önündeyiz. Kadınla aynı yerde çalışıyoruz. Vardiyalarımız aynı oluyor genelde.
Sayım olduğu zaman iş yerinin deposu, işten çıkarken otopark, yolda giderken tenha ücra köşe bizim aşk yuvamız oldu. :)
Soran+1 yılSözküykende yapıyordunuz yani o zaman sözlüsü bakire olmadığını kabullendi mi
Cevap sahibi+1 yılEski kafalı değil yani geniş
bu konuda konuşmak ister misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeresi yanlış oldu olacak gurup yapın bu soruyu sorarken ne duymayı bekledin utanma ar haya yokmu sende
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılırıspının tekisin bide kötümüyüm diye soruyor yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi tatmin etmiyorsa bunu gönül rahatlığı ile yapabilirsin bende öyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevliler sevişirken başkasını hayal ediyo altında zaten😉
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılSenin kafan karismis bana ulas kendini tanit yardimci olayim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünmek normal de uygulamak biraz cız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvay s ürtük a d i s ikişgen ne ayıp başkasını arzulayacaksan niye başkasıyla evlendin a q bide utanmadan kendini mi s iktirdin lan s ürtük :D
00 Yorumla
+1 yılNormal tatlım isteye bilirsin
00 YorumlaSence doğru mu bu? İki tane koca yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılEee esin olmuyor mu evdeyken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAllah uzun ömür versin.
00 Yorumla Saçmalama olur mu hiç öyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda sen ne ilksin ne de son
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin yetmiyorsa normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doyurmuyosa seni değil
00 YorumlaAynı şeyi eşin yapsa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine haksızlık bu ona da söyle grup yapın 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış ve Çok kötüsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaldatsan ayıp olur hoş olmaz karar sana kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle de takılmak ister misin
00 Yorumla