Evliyim ama eskiden aşık olup sevdigim adamı arzuluyorum gel yaşayalım bu güzel hazzı diyor sizce ne yapmalıyım. Evliyim diye başkasıyla birleyler yaşayamicak degilim heralde
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tabi evlisin diye başkalarıyla bir şeyler yaşamayacak değilsin.
Ozaman karında baskalariyla birseyler yasasın evli diye yasamayacak değil heralde?
Arkadaşım ironiyi anlamı beklemiyorum.
Soruyu soran hanım efendi zaten gözü kararmış bir nevi.
İyi eğlenceler..
Ya şu yapramıy3 aldırmayın ya. Üvey annesini s! km! ş burada kendisi söylemiştş şimdi gelmiş burada adamlık tarslıyor. Aldırış etmeyin
Soru soran hanım efendi görüşümü kaldırır mısınız benim. Etik olmayan konuşmalar başlamak üzeri.
Başlatmayın ozaman.
Gerçekten çok yazık ya, evlilik kurumunu kirletmeyin ya cidden evliliği taşıyabilen insanlar evlensin. Yazık değil mi kocana? Ayıp yaa
Eşin doyuramıyormu seni anlaşılan öyle eski aşkınla ilişki yaşayacak kadar durum öyle gibi
Görüşlerimi yazmak istiyorum ama neyse boş ver linclenmek istemiyorum
Eşini sevmiyor ve mutlu değilsen üstüne bir de boşanamıyorsan yaptığın normal
Yasaman mantıklı mı sence kocan aynisini yapsa ne hissedersin
Benim o kadar yakışıklı çekici olmama rağmen yasayamamam peki o tarz iliskiler.. sanırım uzun değilim..
Nasıl bir kaşarsan artık adam sana bunu ifade edebiliyor
Uyyyyy helall
Sanane bee sanane sen kim bilir kimlerle neler yaşadın da gelip burada bana namuslu ayagına yatma.
@yapramıye. Sen çok mu hayırlı bi bksun acaba? Annenle beraber oldugunu söylemiştin burada şimdi gelipte burada ahlak bekçiliği tarslama bana. G@avat
Burada senden bahsediyoruz senin sorundan. Ben sana benim gunahlarimdan bahsetmedim. Kimse dört dörtlük değildir. Ama bazı şeylerin sır kalması lazım.
Sır kalıyor diye senin çok hayırlı biri oldugun anlamına gelmiyor. Magdem beni yargılamadan önce kendine dön bi bak.
Ben çok şükür bakıyorum kendime sen merak etme. Ama kimse bana gelipte seninle birlikte olalım diyemez. O izlenimi vermem kimseye.
Ben ona o izlenimi vermedim ki. Bilip bilmeden konuşuyorsun. Kendisi beni arzuladığını söyledi..
Bak hiç kimse durduk yere evli bir kadına bu şekilde yanaşmaya poposu yemez. Kimse bir delik için ölmeyi göze almaz.
Sadece o degil üst komşum da istiyor benimle beraber olmak. Eşimle arkadaş sayılırlar bide. Ona mesela hiç bir ümit vermedim frikik vermedim. O neden istiyor peki? Çekiici beyaz tenli mavi gözlü bir kadınım
Teşhirci ya da cilveli hareketlerin varsa eğer ve samimi oluyorsan onlarda cesaret buluyorlardır. Ben bile kadınlardan korkuyorum selam bile verkediklerim var sırf bu yüzden.
Hayır hiç cilve felan yapmadım. Yakınlaşmadım konuşmadım
Çok merak ettim sana , hiç bişey yapmadın tamam da o kardeşim cesareti nerden buldu madem.
Valla bilmiyorum yemin ederim ben hiç bir eylemde bulunmadım.
Tamam sen meleksin
senin derdinin dermanı belli gidip sevişcen yapcak bişi yok
İçine bosaltmadan tat veremezsin yaparsan ertesi gün hapı kullan mutlaka
Tabi canım ara ara farklı yemekler yemek lazım buda damak sonuçta
Yazik kafaniza
@-DLR- ne kadar güzelmişsiniz hanfendi neden böyle dediniz
Konunun güzelliğimle bir ilgisi yok. Birde utanmadan nedeninimi soruyorsunuz? Siz aldatmayi normalleştirip üstüne birde edebiyat yapıyorsunuz. Acıyorum size 👍🏻
@-DLR- çağ böyle yapacak bir şey yok ama siz benim karım olsanız aldatmam şahsen o gözlere ihanet edemem
Çağ böyle değil kusura bakma. çağ böyle diyip bu konunun içinden sıyrılamazsın. Cağ öyleyse sen öyle olmicaksın. Yapmayin şunu ya iyice pislesti jz
@-DLR- tamam DLR cim sinirlenme ben öyle değilim zaten genel ülke hali üzerine ironiydi sadece hani duyuyoruz ya tv kanallarında o açıdan yaptım yorumu
Peki
@-DLR- Hiçbir kadınımız böyle bir muameleyi hak etmez tabiki inşallah sizde yaşamazsınız böyle bir durum çok güzelsiniz çünkü ☺️
Bunun guzellikle bir ilgisi yok inanki. Guzel olsun olmasin kimse aldatilmayi hak etmez. Kadin olsun erkek olsun. O haltı yiyecekseniz ayrilin oyle yapin bari
Böyle seyleri yapanlarin allah belasini versin insallah
Baskasiyla yatacaksan evlenmiceksin!
@-DLR- Aynen haklısın
Evlilik sadakat ister..!
Senin ben karakterini
Allahım akıl ver insanlara akıllll
bu kadar büyük şey istenmez Allahtan maalesef
@Highline cok haklisin👍🏻
sağolun
Durum halloldu mu peki? 4 ay geçmesine rağmen olmuştur herhalde
Tabi canim evlilik buna engel olabilir mi hiç 😂
Ölümlü dünya yasa gitsin