bakireydim evlendim 2 3 ilişkiden sonra zevk almadini çok ıslak olduğumu çok geniş oldugunu söyledi pek bilgim yok bu işlerde benim bildiğim bakire olan biri tek birinle yattıp kalkarsa sıkı olmasi lazim doğumdan sonra anca çok açılır bildiğim neden böyle şeyler dedi anlamadim 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılOradan çocuk doğmadıkça genişlemez. Eski haline döner. Tecrübeli biri olarak söylüyorum. Çocuk doğurmuş ya da bakire bir kadınla da olduğum için farkı bilirim. Doğuran kadınlarda biraz genişler ama zevk yine alınır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu Evlendiğin Adam tam çakalmış Gerçekten bu konuda en ilk defa duyuyorum 2-3 İlişkiden sonra genişlediğini böyle bir şey imkansız arkadaşını da söylediği gibi Arkadan yapmak için yer arıyor Arkadan yapmak güzel fakat sonu iğrenç bir şey dışkı çıkıyor cinsel organa yapışıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılİgrenc ya onu hep istiyor da ben izin vermiyorum yok üsteken hiç hissetmiyormuş o üstümde ken eh işte ama başka bi pozisyonda beyfendi hissetiyormus inanin bu cinsel iliskiden 1 haftada soğudum
Cevap sahibi+1 yıleger bi defa izin verirsen b. ku yedin her defasinda ister. yaslaninca dışkıni tutamazsin bak soylim sana. yaptirma. ilsikiye renk katmaya calis. oral yap ne bilim degisik seyler giy guzel kokular falan
Cevap sahibi+1 yılne kadar oldu evleneli
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleski bayan arkadaşımın bana söylediği şey kendisi bakire bir bayan değildi ilk sevgilisinden bahsetmişti bana 3 kez ilişkiye girince darlık adına ve acı adına hiç bir şey kalmadı diye bahsetmişti bende şaşırmıştım açıkçası
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılvalla bende pek anlamam abla, benim bildigim de dogumdan sonrasi normal sonucta bebek cikiyor ama bir sure sonra (sanirim bir kac ay sonra) yavas yavas eski haline donuyor ama sifir bakireyken ki hali zaten sadece bakireyken olur. Bide iliskiye girdikce yani diyelim bugun evlendin belki ilk bir ayi halen normal bakire dar falan ama ondan sonrasi heralde yavastan artik hani bir genisleme bir farklilik oluyor (benim anladigim kadariyla) ama yoksa oyle bir iki iliskiden sonra olacak is degil yani. Hatta mantik yurut sifir ayakkabi aldin, ayagini ilk giydigin gunle hemen acilir genisler mi, hayir dimi. Bir hafta falan giyer insan oylelikle bir acilma ayaga oturma falan olur ayaginin seklini alir vs, bu da az cok ayni mantik diye biliyom, bende onlarin yalancisiyim tabi yoksa bende yasamadim bakirim yani...
22 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun sana Gardasim
Cevap sahibi+1 yıl🙏😇
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılıslak ve kaygan olunca geniş snıyor demekki.. arkdn vermen için yol yapıyor olmasın sakın.. isterse şaşırma.
16 Yorumla
Soran+1 yılAsla yapmam bilmiyorum çok kez istedi Haramdir flan dedim pek israr edmiyor ama istedini biliyorum da herkes mi öyle hissediyor kaygan islak olunca partneri
Cevap sahibi+1 yılsanmam. senden alıcak o kafaya koymuş.😀bi kere verirsen hep ister, söliim, daracık çünkü😉
Soran+1 yılAnnesi orada annesinde denesin abi Dini nikah kıyıldı gunahtir ya onun ben 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıleh gör bak😀girmeden rahat etmez
Cevap sahibi+1 yılgtu kolla😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılparmak sokmasına izin ver, ama tek parmak😀bi nebze olsun onu durdurur😀
+1 yılMerhaba, çok islanman bir problem olmaz, ayrıca vajinal kaslarda birkaç ilişkide genişleme olması mümkün değil, zamanla evet tabiki daha gevseyecektie vajinal sfinkter ve kaslar, ancak bu birkaç yilda olacak bir şey, birkaç denemede değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. hastir lan deseydin. kendisi ufak demek ki böyle sana atıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kavga da ettik de küçük değil kalında 🥺 kadin olmak harbiden zormuş 🥲
Soran+1 yılBilmiyorum 😏
Çok yapmak yipratmak lazım ya da 3 tane falan doğurmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnişte hızlıydı senden önce herhâlde :/ ne kırıcı sözler ya :( o seni arkaya ikna etmek için çabalıyor sanırım.
212 Yorumla- +1 yıl
evet oyle bencede
Soran+1 yılÖyle ztn canım niyeti o ama yaptigi şey çok kırıcı gerdekte ztn pskoljimi bozdular tam 8 satt ugrasti benimle kızlık olayi tam halen ilişkiye giremiyoruz girmiyor adamin şeyi tam acilma olmadi hem girmiyor hem geniş diyor başka pozisyonda hissetiyormus misyoner ve ben üsteken hissetmiyor başka pozisyonda hissetiyormus ben anlamadim bu işi soğudum resmen
Cevap sahibi+1 yıl:/ maalesef gerdek gecesi bazı insanlara yanlış anlatılmış bende benzer olay yaşadım soğudum zor ısınıyorsun sonra ama kırıcı lafa gerek yok seni onun çözmesi lazım ilk zamanlar zevk beklememesi lazım sen hazır olduğunda zaten onu mutlu edeceksin alışma süreci var bunun :/
Cevap sahibi+1 yıl@Keynesyen ne yazık ki öyle
- +1 yıl
cok haklisinnn
Soran+1 yılÇok aceleci nasil kıyıyor anlamadim böyle biri değil aslında ama hiç acimiyor bu ilişki sirasinda 2 hafta oldu evleneli zorla yapti yapacagini 2 satt kanama yasadim asiri derece kan geldi biraz beklelim dedim ertesi günü hade yine kan içinde oldum bir bilgin var mi Bacim kanama olayindan neden böyle kanama oldu bende
Soran+1 yıl@Keynesyen helal 🥹
Soran+1 yıl@Keynesyen insallah çok tsk ederim
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Cok islak olunca evet bazen genismis gibi gelir erkege. Bide bazilari dar bazilari genistir belki seninkide genis olabilir. Doktora gidebilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ıslak olursa daha zevkli oluyor zaten, manyak mı eşin? Her erkeğin hayali ıslanan kadını bulmuş bir de laf mı yapıyor enayi.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hemen genişleyecek bir şey değil ve çok islandigin için öyle oluyor 3 5 sefer yapmakla genişleme olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Sacmalamis seninki iwlak olmawi ev3t senin asiri tahrik oldugun anlamina gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılKadin olmak harbiden zormuş 🥺
+1 yılEvlenip bir kaç ilişkiden sonra böyle söylemesi saçma başka bir nedeni vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılAcaba nedir 🥺
- +1 yıl
Başka biri olabilir zevk almıyor olabilir ten uyumu olmamış olabilir bir sürü sebebi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhaba canım bir doktor olarak yaklaşmak isterim konuya. kaçıncı birliktelikten sonra söyledi bunu
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba canım 2 veya 3 ben üsteken ama tam birleşme olmadi hala bizde b 4 5 denemeden sonra kremlerle flan içki de alinca ben saldim kendimi bıraktim yani girdi ama okadar değil boş diyo geniş dedi üsteken bisy okadar hissetmiyor misyonerde biraz daha ii ama yan çevirince baya ii hissetiyormus çok islakmisim birde canım şey ben üsteken tam girmiyor ya bu biraz zorladi içimden bisey koptu adetim bitmişti o günü o günü de ilişkiye girmek istedi dediğim gibi zorladi ve içimden birsey koptu ve asiri derece kan geldi mor renge dönüştü 1 2 satt kanama vardi ve ertesi günü akindi kahverengi geldi bi kaç gündür gelmio akindi ama yine denedik ve yine kan geldi biraz bunun sebepi nedir acaba
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum. yani bu durum biraz riskli açıkçası. dilersen bir online görüşme ayarlayalım ben sana yardımcı olmaya çalışacağım. ücret talep etmiyorum. şimdi bu şekilde yazarak ne desem etik ve sağlıklı olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onunki küçüktür. Dert etme.
17 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama 🥺
Soran+1 yılÇok mastürbasyon yaptı 8 yıl beraberdik yeni evlendik kimselen yatmadi benimle oldu olali benide bekledi düğün olana kadar hep mastürbasyon yaptı hatta bir günün içinde 4 kez yaptigi vardi bu yüzden mi acaba
Soran+1 yılAdet oldum gitti hemen mastürbasyon yapti geçer mi neden böyle oldu mastürbasyon yüzünden kafam karıştı
Soran+1 yılya onun p*rno izlemek benim eşim adami şişletirme 😂 peki Tsk ederim izin vermicem
Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Onun ki küçüktür, sana geniş diyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle değil ki küçük filan 🥺
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılIslanınca genişler bu biyolojik olarak böyle. İlişki sonrası yine eski haline döner
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklısın doğumdan sonra genişler Pe**si inceyse darlığı hissetmeyebilir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunları sana söylemesi ayıp ve kabalıktır
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten geniş olabilir, arkadaşınki nce olabilir ama bunun ameliyatı var istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladam pişman olmuş evlendiğine bahane ediyor bunları sorun edilmez bunlar sorunda değildir
00 Yorumla
+1 yılyani sanırım eşinde bilgisiz bu konuda genişleme olmaz aşırı zevk aldığın için fazla sulanmışsın oda rahat girdiği için öyle düşünüyor kesin
00 YorumlaKiloyla alakalı da iki üç seferde olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılKilo mu
Cinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Bilmedigi için demiş sana bahane bunlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden pilav yemekten bıkmış
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. genişleme değilde alışır diyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi öküzle evlenmişsin maalesef
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Daha neler
00 Yorumla
+1 yılBilmeyiz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hayır olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp etmiş.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım