bir kızın vajinası ne kadar sürede genişler? mesela evlenince haftada 3 defa ilişkiye girerse?
Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen
Bilgisi olanlar cevaplasın lütfen
vajina elastik oldugu icin iliski sonrasi kendini toparlar ve neredeyse eski halini alir ama tabiki zamanla sarkma genisleme olsabilir tabi abartili bir sekilde deyil dogum sonrasi vajinada genisleme olur ileriki zamanlarda bu genisleme tam olmasada düzelir.
Arkadaşım vajina genişlemez, vajina ağzı genişler... Vajina kanalı ise her ilişkiden sonra eski haline döner... Ancak doğum sebebiyle biraz genişleyebilir o da çeşitli egzersizlerle eski haline döner...
Cevap
14Cevap
Normal olarak kadın vajinası, haftada üç değil, günde üç kez ilişkiye girilse bile genişlemez. Doğumdan sonrada genişlemez. Ancak, kadın hastalıkları denilen rahim sarkıklığı, mesane sorunları gibi durumlarda döl yolunda sıkıntılar olabiliyor. Bu da ameliyatla düzeltiliyor.
Genişlemeye dair böyle bir süre olduğunu sanmıyorum. Fakat sık cinsel ilişki, vajinayı penisin boyutlarına tam uyacak biçimde daha hızla genişletir.
Bakirelik gidince sabitlenir. Genişlemez. Doğum yaptıktan sonrada genişler. Bu genişlemesin diye sezeyan doğum yapıyorlar.
ole penısın buyuklugune gore tam onun ayarına gelır zamanla ama doğum zamanı farklı normal yolla gelırse cocum çok genısler zavkte vermez :D
aksine ne kadar sevişirsen o kadar güzel olur.kaslar sürekli çalışır.birde kegel egzersizleri yap karşındakini çıldırtısın.
Doğum yapana kadar genişlemez.İlişkiye girmekten vajina genişler diyenler hiç bir halt bilmiyorlar.
:D
senin dediğin standartlarda 1 yılda genişledi ama eski haline gelmesi de 3 ay falan sürer hiç beraberlik olmazsa
kafayı sokarsan vajinaya öyle genişler, penisle genişlemez ,bebek doğrursanda genişler.
öyle aşırı bir şey olma ama penis büyükse büyüme de olabilir doğal olarak
penis boyutuna bünyeye göre deişir cok büyük olrsa genişler.
sevgilimin vajınası 1 yılda genişledi günde 2 kez yapıyorduk
bende ogrenmıs oldum sorun sayende arkadasım
erkeğinin pipisi küçükse genişlemez :))
ben kafami kullanirim..
...
Dizine kadar iner
o zaten ilişki için var ilişkiyle genişlemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar