Arkadaşlar iyi geceler. Eşimle beraberliğimiz gayet iyi uyumluyuz da. Yalnız ben ona göre daha baskınım ve daha çok istekliyim. Genellikle ben yanaşıyorum, durduk yere birden gidip kucağına oturuyorum. Sürekli öpüyorum. Kışkırtıyorum. Sürekli bir temas halindeyim yani. Evliliğimizde herhangi bir sorun yok çok şükür. Onunda tabii ki mutlaka yanaştığı zamanlar oluyor da genel de ben çok istekli oluyorum ona karşı doymak bilmiyorum desem yeridir. Şakasına hep şey diye takılıyor benimle. istekli karım benim, doymayan karım benim. Bu tarz şeyler söyleyip gülüyor. Gece yanaşıyorum bazen azdın mı yine diyor mesela. Eşim ileri de sizce bu durumdan sıkılır mı? Sizlerin böyle eşleri olsaydı sıkılır mıydınız? Onu çok seviyorum uzakta duramıyorum yanaşmadan etmeden. Acaba diyorum biraz mesafeli mi davransam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıkılmaz aksine mutlu olur. Kadın dediğin böyle olmalı. Bu dediğinin aksi yönünde davranış sergileyenler insanı bıktırır. Kendini sürekli geri çeken ilk adımı erkekten bekleyen..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi tık kendini çek bakalım ama ben sıkılmazdım böyle birşeyden aksine hoşuma giderdi ama onun ilgilenmesini istiyorsan ilgini biraz alt eşine karşı
012 Yorumla
Soran+1 yılAynen biraz da o çok istesin istiyorum. O çok istekli olsun. O başlatsın. O ilgi göstersin istiyorum
Soran+1 yılEvet sevgiliyken de böyleydi
Soran+1 yılÇok düşkün değil bilmem ki
Soran+1 yılÇok uzatılmasını da sevmez mesela sıkılır ve söyler açık açık
Soran+1 yılEvet. Dozunda kalsın der. Çok üzerine düşülmesini sevmez. Çok ilgi sevmez. Çok uzun uzun sevişmeyi de sevmez öyle
Soran+1 yılİkimizde çalışıyoruz evde değiliz sürekli
+1 yılİçinden Geldiği gibi Davran Doğal ol
Hayatta Başarılar Dilerim...
00 Yorumla
+1 yılarayıp bulunamayan birisi burdaymış meğer :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama. Her erkeğin rüyasını süsleyen kadın tipisin
04 Yorumla
Soran+1 yılTv izliyor mesela. Üzerime sadece onun gömleğini giyiniyorum ışığı kapatıp salona yanına gidiyorum. Hemen kucağına oturuyorum yapışıyorum öyle. Böyle vıcık vıcık içine düşüyorum diye benden sıkılır mı ileri de diye endişe ediyorum
Cevap sahibi+1 yılManyakmısın. Öyle birinden ömür boyu kimse sıkılmaz. Bunu okurken bile etkiliyorsun adam nasıl etkilenmesin
Soran+1 yılEtkileniyor, gayet başarılı da sonuçlanıyor her seferinde. Hatta bu davranışlarım çoğu zaman onu çılgına çevirip canavara dönüştürüyo 🤭 Arada bazen şakasına takılıp öyle söylendiğinden kendi kendime düşünüyorum öyle acaba abartıyor muyum geri mi çekilmeliyim biraz diye.
Cevap sahibi+1 yılHayır. Sakın geri çekilme. Adam boşluğa düşer. Hem sende dayanamazsın zaten
+1 yılBöyle bir eş de bana nasip et yarabbim 🙏🙏🙏
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım kocam benim. Fazla şımarttım ben heralde de ki ondan kıymetimi pek bilmiyooo 🙄
Soran+1 yılS*a*l*a*k.
- +1 yıl
canım olan kim 🤔
Soran+1 yılOnu yazdırtmadığı için yerine canım yazdırdı site. Bende ikinci yorumumda bilerek düzelterek öyle yazdım
- +1 yıl
Bende canım olan kim yazacagima canım yazmışım 😅
öyle bi kadın yaratılmadı daha
08 Yorumla
Soran+1 yılİşten geliyor mesela. Onu çok özlüyor oluyorum gömleğinin düğmelerinden başlıyorum çekiyorum hemen odaya doğru 🤭
Soran+1 yılEvet ama uzun süre beraberliğimiz oldu sevgiliydik
Soran+1 yılHayır sevişiyorduk sadece 🤭 Çoğunlukla yine ben rahat durmuyordum
Soran+1 yılAlayım seni de bi rahatla dedi 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı. Değerin bilinmiyor bence yanlış ellerdesin 🌼🙂
00 Yorumla
+1 yılBizde de tam tersi, duruma göre dengeleyin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılIyi yoldasın devam et 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. istekli eş iyidir. Böyle devam et.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezi yaşamınız ne alemde?
010 Yorumla
Soran+1 yılGayet renkli 😎
Cevap sahibi+1 yılHmm biraz açabilir misin? Faydalı olur eşimle bizede
Soran+1 yılGenelde ben yaramazlık yapıp sevişmeyi başlattığımdan kontrolün bende olması eşimi çok memnun ediyo. Bazen ellerini/kollarını kullanmasına izin vermeden onunla istediğim gibi oynuyorum. Öyle hoşuna gidiyor ki. Çıldırıyor adeta adam 💋
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi. Özel olmazsa eğer şu an kendisi nerde merak ettm
Soran+1 yılArkamda uyuyor eşim.
Cevap sahibi+1 yılYakıştığını görmüyor mu? Görse azar mı?
Cevap sahibi+1 yılYazıştığını diyecektim burada
Soran+1 yılAdam uyuyor
Cevap sahibi+1 yılYani görse bilse hoşuna gider mi? Renklendirir mi bu durum seks hayatınızı sorun olur mu?
Cevap sahibi+1 yılFantezi önerisi verebilir misin?
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Oyna onunla işte sonucta senin
00 YorumlaYorumu okuyunca evlenesim geldi 😂
020 Yorumla
Soran+1 yılYa bazen kızıyorum çok eşime 🤣 Ne kadınlar var ya diyorum. Eşlerine karşı ilgisiz, adamlar desek öyle memnun değiller şikayetçiler. Çoğu erkeğin hayalini kurduğu eş özelliklerinin çoğu bende var. Benim adam gelmiş bu duruma laf söyleniyor şaka gibi 🤣 Bazen öyle söylediğinde yani bana takıldığında itikleniyormuşum gibi hissediyorum yani alınıyor gibi oluyorum inciniyorum geri çekiliyorum. Onun isteği daha çabuk bitiyo daha çabuk geçiyo yani bana karşı
Soran+1 yılHiç utanmıyorum ki zaten. Aksine arsızım 🤭
Soran+1 yılYorumunuza çok ayrı güldüm ama 🤣
Soran+1 yılAy ben öyleyim işte. Eşimi çok seviyorum ve ona karşı aşırı temas bağımlısıyım. Sevgiliyken de hep onu arzuluyordum. Evlendik hala da aynı heyecan aynı temas aynı tutku. Yatıyoruz mesela illa dibine dibine dayanıp uyuyacağım öyle yatacağım falan 🤣 İlla bir yerim bir yerine değecek 🤣
Soran+1 yılYanındayım zaten hatta dibindeyim 🤣 Tam arkamda bana doğru dönük uyuyor o 🤣
Soran+1 yılHayır bende çalışıyorum ve sabah işe gideceğim 🥱
Soran+1 yılBenim enerji ona rağmen bitmiyo 🤣
Soran+1 yılEşimin söylemesine göre ben sapıkmışım 🤣
Soran+1 yılistekli ve doyumsuzmuşum 🤣
Soran+1 yılHenüz yeni evli sayılırız da birlikteliğimiz uzun. Sevgiliydik. Evlendik 😍
Soran+1 yılBen terazi burcuyum. Aşkların kadını 🤣
Soran+1 yılKendinize terazi burcu bi partner bulmanızı tavsiye edebilirim 🤣
+1 yılŞanslı kocan varmış
07 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle ama farkında değilmiş gibi
Soran+1 yılÇok isteklisin, doymak bilmiyorsun diyip duruyo.
Soran+1 yılEndişe ediyorum benden sıkılacak diye. O sekse çok düşkün değil, yani en azından bence benim kadar
- +1 yıl
Sıkıntı yapma aynı b. k bizde de var, yoksa gecenin bu saatinde bu sitede ne işimiz var…
- +1 yıl
İnsanlar kıymetini bilmiyo biz ayda 2 yapıyoruz diye seviniyoruz
Soran+1 yılAyda iki mi 😳
- +1 yıl
Beterin beteri var ses çıkartma o yüzden..
Bide yedek bul bari
00 Yorumla
+1 yılTam aradığım eş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem