O zaman sen de seks de çok aktif olacan. ya da partnerine bunu söyleycen ve kendini partnerine teslim edecen. Hem neden söylemeden anlamasını isten ki. Söyle işte açık açık bilsin.
Bu herkesin kabul edeceği bir fantezi değil karşı partnerin eğer o duruma meilliyse biraz sert olurmusun bana karşı diyebilirsin ya da bulusmadan önce ona bir video atabilirsin bu na benzer böyle bişey hoşuma gider adında
Ben genelde soft başlar gittikçe sertleserek alınan hazzını bakarım sertlestikce daha çok zevkleniyorsan hart devam ederim. Alınan haz şiddeti partnerin sesinden ve davranışından anlasilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
O zaman sen de seks de çok aktif olacan. ya da partnerine bunu söyleycen ve kendini partnerine teslim edecen. Hem neden söylemeden anlamasını isten ki. Söyle işte açık açık bilsin.
Keşke senin gibi bir sevgilim olsa.
Bu herkesin kabul edeceği bir fantezi değil karşı partnerin eğer o duruma meilliyse biraz sert olurmusun bana karşı diyebilirsin ya da bulusmadan önce ona bir video atabilirsin bu na benzer böyle bişey hoşuma gider adında
Ben kesinlikle önce konuşuyorum
Çünkü soft seks'e katlanamiyorum zevki törpüluyor.
Bu yüzden ilişki yaşamadan önce karşılıklı beklentileri fantezileri istekleri konuşmak gerektiğini düşünüyorum.
Ben genelde soft başlar gittikçe sertleserek alınan hazzını bakarım sertlestikce daha çok zevkleniyorsan hart devam ederim. Alınan haz şiddeti partnerin sesinden ve davranışından anlasilir
Bence elemana seks sırası bir tane tokat vursan seni iyi anlar ananın a*ını oyar yerden yere Top gibi sektirir seni, işte o zaman görürsün hard seksi
Bende oyleyim ama drekt soyluyorum hard severim diue
İyi bir partner yatakta herşeyi dener ve zaafını bulup üstüne gider, buna kadını keşfetmek diyoruz😃
Bunu nasıl belli edeceğini bilmiyorsan sana uzun uzun anlatmam zor. Ama internette bu tür bilgileri bulabilirsin.
Hareketlerinle bunu ilişki esnasında belli etmek çok zor değil karşında ki sadcee kendini düşünen bencil veya saaalak değilse
Seks sırasında onun elini al boğazina götür veya doggy pozisyonundayken ellerinle onun ellerini tut vur de veya kendin sıktır kalçalarini
saçlarınla oyna alttan kaçamak bakış fırlat yine anlamazsa hadi ordan et gitsin
Seksden önce istediklerini söyle sana öyle davransın
Direk söyle imayla yönlendirmeyle anlamayabiliyor insan
Senin inlemlerin yeterli olur ya da küçük bir hareketin belinden tutup çekmen olabilir söylemedende
Yani bunu ilişki sırasında söylemek erkeğe daha çok zevk verir
İnlemeni arttırabilirsin o sertleşirken
ya da üstüne çık ve sen üstünde sert ol. Bunları yapmıyor musun? seninde belli etmen lazım
demeden nasıl anlasın bu medyum mu ya açıkça söyle ki zevkli olsun
Üstte sen olursan kendin kontrol edersin o da anlar ne kuduruk olduğunu
Bize gelin ben anlatırım dhhdd
İlişki sorasında hareketlerinle belli edebilirsin
saklayamazsın
Hard sevmeyen yok zaten
Sen bi goster kendini once...
Kelepce ima et
Harde sevenler dernegiyiz
p*rno geçmişinden yansıt
Direkt söyle ben de bard severim
ufaktan çıtlat