Cinsel Yaşam Son seks ilişkinizde hatrınızda kalan şey ne idi? Arazzaras Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Son seksinizde aklınızda en çok ne kaldı? Güncellemeler+1 yıl Güncell Güncellemeler+1 yıl Güncel hadi yoruma Son seks ilişkinizde hatrınızda kalan şey ne idi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İçime giremeden hemen boşalması ve yarım kalmışlık 0 25 Yorumla Arazzaras +1 yıl Mastürbasyoncuya denk gelmişsin aptalmış herif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 15 yıllık evli adam ama Yorumla Arazzaras +1 yıl Sorunu var demek ki sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 42 Yorumla Arazzaras +1 yıl Karısına göre sen daha ateşli ve seksiysen heyecandan boşalmış olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemedim işte zaten çok heyecanlıydı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonuçta ilk defa olmuyor ne var o kadar heyecanlanacak Yorumla Arazzaras +1 yıl Sen evli misin Yorumla Gripin34 +1 yıl Çok kötü bir durum girer girmez boşalmak kadar kötü bir şey değildir Allah düşmanıma vermesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gripin34 erkek için de çok onur kırıcı bir durum olsa gerek çünkü çok kötü oluyor hissediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekarım Yorumla Gripin34 +1 yıl Ben geç gelmekten şikayet ediyordum bundan sonra tövbe (35-40 dk ) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gripin34 her şeyin fazlası zarar Yorumla Gripin34 +1 yıl Ama bu zamana kadar hiç şikayet eden olmadı hoşuna giden çok oldu Yorumla Arazzaras +1 yıl @Gripin34 at yalanı inanma bunun gibilere Yorumla Arazzaras +1 yıl Ne kadardır ilişkiniz süre geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayağıdır tanışıyoruz ama ilişki 4 kere oldu Yorumla Arazzaras +1 yıl @Gripin34 bize ne olum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gripin34 hepsinde Yorumla Arazzaras +1 yıl Hımm heyecadandır bu arada rica etsek sorumu beğenir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onun pili bitmiş galiba yoksa sadece benimleyken mi böyle oluyor açıkçası ben de anlamadım gitti Yorumla Arazzaras +1 yıl Pili bititk onun kendini heba etme ona ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen haklısınız Yorumla Arazzaras +1 yıl Sen bırak onu ben seni bulamoyorum bu arada Yorumla Arazzaras +1 yıl burada mısın Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Zevkk 1 1 Yorumla Arazzaras +1 yıl Ne zaman oldu Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Hiç seks yapmadım 1 1 Yorumla Arazzaras +1 yıl Abazanlıpunla sana boş şans Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nefes kontrolünü daha iyi yapmam gerektiğini 0 5 Yorumla Arazzaras +1 yıl Erken mi geldin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok kanka o bende problem tam tersi geç geliyorum da nefesim kesiliyor düzenli olmazsa Yorumla Arazzaras +1 yıl Kanka ben dün çok erken geldim 10 dk da ikinci de boşalamafım basılcaz diye strese girdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka ben yarım saatten fazla sürüyor ama 2. Daha geç oluyor arayı fazla tutmam gerekiyor Yorumla Arazzaras +1 yıl Kanka normalim ilkinde 23 dakikadır sonraları 35 40 dak arası ama dün durum farklıydı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İçime giremeden hemen boşalması ve yarım kalmışlık
Mastürbasyoncuya denk gelmişsin aptalmış herif
15 yıllık evli adam ama
Sorunu var demek ki sen kaç yaşındasın
42
Karısına göre sen daha ateşli ve seksiysen heyecandan boşalmış olabilir
Bilemedim işte zaten çok heyecanlıydı
Sonuçta ilk defa olmuyor ne var o kadar heyecanlanacak
Sen evli misin
Çok kötü bir durum girer girmez boşalmak kadar kötü bir şey değildir Allah düşmanıma vermesin
@Gripin34 erkek için de çok onur kırıcı bir durum olsa gerek çünkü çok kötü oluyor hissediyorum
Bekarım
Ben geç gelmekten şikayet ediyordum bundan sonra tövbe (35-40 dk )
@Gripin34 her şeyin fazlası zarar
Ama bu zamana kadar hiç şikayet eden olmadı hoşuna giden çok oldu
@Gripin34 at yalanı inanma bunun gibilere
Ne kadardır ilişkiniz süre geliyor
Bayağıdır tanışıyoruz ama ilişki 4 kere oldu
@Gripin34 bize ne olum
@Gripin34 hepsinde
Hımm heyecadandır bu arada rica etsek sorumu beğenir misin
Onun pili bitmiş galiba yoksa sadece benimleyken mi böyle oluyor açıkçası ben de anlamadım gitti
Pili bititk onun kendini heba etme ona ;)
Aynen haklısınız
Sen bırak onu ben seni bulamoyorum bu arada
burada mısın
Zevkk
Ne zaman oldu
Hiç seks yapmadım
Abazanlıpunla sana boş şans
Nefes kontrolünü daha iyi yapmam gerektiğini
Erken mi geldin
Yok kanka o bende problem tam tersi geç geliyorum da nefesim kesiliyor düzenli olmazsa
Kanka ben dün çok erken geldim 10 dk da ikinci de boşalamafım basılcaz diye strese girdim
Kanka ben yarım saatten fazla sürüyor ama 2. Daha geç oluyor arayı fazla tutmam gerekiyor
Kanka normalim ilkinde 23 dakikadır sonraları 35 40 dak arası ama dün durum farklıydı