Cinsel Yaşam En son ne zaman seks yaptınız ve ne kadar sürdü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kim ne anlarsa 😂 En son ne zaman seks yaptınız ve ne kadar sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yarım saat falan sürdü. Üçüncü el denilen bi alet var ona tutturdum ben lehim yaptım. Dün akşamdı. Güzel gözlük oldu 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Gözlük yaptığına emin misin? Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Evet eminimhttps://www.hizliresim.com/g2ep3vahttps://www.hizliresim.com/ms07f1f Yorumla SülfürükAsit +1 yıl Tepesinde büyüteç olan alet işte üçüncü el dediğim alet 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cumartesi akşamı barda Afrikalı bir kızla tanıştım manken gibiydi 6,7 saat sürdü… 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Sömürmüşsün 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende meleze denk gelsen doymazsın tadına Yorumla Kompela34 +1 yıl Sanılanın aksine Afrikalı kadınların vajinaları dar oluyor. O nasıldı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kompela34 çok dardı aklımı aldı zaten yine yazmış sana akşam evime gel diye bari hamile bırakayım diyorum hatunu oturum alırım :)) Yorumla Kompela34 +1 yıl Fırsatları kaçırmamak lazım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kompela34 valla bro İspanyol Portekizli Afrikalı Japon Çinli Tayland lı Fransız İtalya çok karı düşürüyorum burada dolu zaten sabaha kadar vur kadın aşık oluyor zaten Avrupalı erkekler muhatap olmuyor kadınlarla. Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geçen sınav 1,5 saatti de soruları erkenden bitirdim. 1 0 Yorumla
RockNYeah Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl En son birkaç gün önce yapmıştım akşama memlekete dönmesi gerekiyordu akşama kadar ne o beni ne de ben onu bıraktım hahahahahahah 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı. 2 saat falan sürdü siz siz olun düdüklü tencerede yemek falan yapmayın 0 2 Yorumla Kibar4154 +1 yıl Düdüklü öyle haklısın çok uzun zaman alıyor biz tavada yapıyoruz Yorumla Soran +1 yıl 😂😂düdüklü tencerede yemeği öttürürler 😂 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Pazar günü, saat 5de buluşup akşam 10da ayrıldık 1 4 Yorumla Btltasdkie +1 yıl Bu ne hız Yorumla Soran +1 yıl Biraz kısa olmuş sanki 😑 Yorumla Btltasdkie +1 yıl Baya 🙄 Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Biraz hızlı ve kısa sürdü evet 🤔 Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bir saat sürdü 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ortalama diyelim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yıl başında 2 kişi ile 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. 1.5 saat sürdü dinamo sökmek kolay değil 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu sabah, 1-1,5 saat oldu. Çay bitmiyordu 😄 2 6 Yorumla _Hans_ +1 yıl Ha haaa :D bu kız alem ya... Yorumla Amanoof +1 yıl @_Hans_ 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Maşallah maşallah 5 litrelik kupa bardak sanki 😂 Yorumla Amanoof +1 yıl Yok demlikten ince bellide içiyorum🤤 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat et kurutma 😂ince bel kim sevmez ki 😂 Yorumla Amanoof +1 yıl İşin gücün şeylik heee😑 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. 23 gün önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yarım saat falan sürdü. Üçüncü el denilen bi alet var ona tutturdum ben lehim yaptım. Dün akşamdı. Güzel gözlük oldu
Gözlük yaptığına emin misin?
Evet eminim
https://www.hizliresim.com/g2ep3va
https://www.hizliresim.com/ms07f1f
Tepesinde büyüteç olan alet işte üçüncü el dediğim alet 😂
Cumartesi akşamı barda Afrikalı bir kızla tanıştım manken gibiydi 6,7 saat sürdü…
Sömürmüşsün 😂
Sende meleze denk gelsen doymazsın tadına
Sanılanın aksine Afrikalı kadınların vajinaları dar oluyor. O nasıldı?
@Kompela34 çok dardı aklımı aldı zaten yine yazmış sana akşam evime gel diye bari hamile bırakayım diyorum hatunu oturum alırım :))
Fırsatları kaçırmamak lazım.
@Kompela34 valla bro İspanyol Portekizli Afrikalı Japon Çinli Tayland lı Fransız İtalya çok karı düşürüyorum burada dolu zaten sabaha kadar vur kadın aşık oluyor zaten Avrupalı erkekler muhatap olmuyor kadınlarla.
Geçen sınav 1,5 saatti de soruları erkenden bitirdim.
En son birkaç gün önce yapmıştım akşama memlekete dönmesi gerekiyordu akşama kadar ne o beni ne de ben onu bıraktım hahahahahahah
2 saat falan sürdü siz siz olun düdüklü tencerede yemek falan yapmayın
Düdüklü öyle haklısın çok uzun zaman alıyor biz tavada yapıyoruz
😂😂düdüklü tencerede yemeği öttürürler 😂
Pazar günü, saat 5de buluşup akşam 10da ayrıldık
Bu ne hız
Biraz kısa olmuş sanki 😑
Baya 🙄
Biraz hızlı ve kısa sürdü evet 🤔
Gece 5:20 de deprem 5-10 saniye 4.2 şiddetinde oldu
Bir saat sürdü
Ortalama diyelim
Yıl başında 2 kişi ile