1. Evlenince erkek baya ugrasiyor mu girince yoksa girdiği an bozuluyor mu 2. Erkek bozulurken hissediyor mu zari 3. Bozulma sonrası silip iliskiue devam mı edilir duşa girip mi devam edilir silmeden mi edilir ve nasıl silinir neyle 4. Bozulduktan sonra oral yapılmak istense kanlı kanlı mi yapılır nasıl olacak. Hepsine cevap lütfen+1
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında epey uğraşmak gerekiyor, önce içine girme zamanına kadar ön sevişmeyle kızı gevşetmesi rahatlatması vs epey zaman alıyor ve kızın o gerginliğini atmasını sağlamak kolay olmuyor erkek için, en az 1 saat ön sevişme şart, kızın her bir yanını öperek okşayarak rahatlamasını vücudunun gevşemesini sağlamak gerekiyor, içine girme zamanı geldiğinde de epey zor bir süreç çünkü kız istemsizce kendini sıkıp kasıyor vajina kısmı bacakları kaskatı oluyor, vajina kısmına da elle sürekli masaj yaparak gevşetmeye çalışıyorsun, hemen öyle direkt içine girme durumu olmuyor, serçe parmağın uzun kadar bir yere koca penisin girmesi kolay olmuyor, ön sevişmeyle epey kayganlaşıyor ıslanıyor vıcık vıcık oluyor bu sayede penisin başı giriyor içine, önce alıştırmayla sadece penisin baş kısmını yani 3-4 cm sokup biraz bekletip çıkartırsın, bunu en az 20-30 kez tekrarlarsın ki kız alışsın o hisse, penisin başını sokunca vajinanın kasılmasıyla adeta etten bir duvar engel oluyor daha fazla girmesine, zorlayarak kendini bastırman gerekiyor ama kızın canı acımasın diye yapmıyorsun o an.. alıştırmalardan sonra yine başını sokup bekletttim biraz içinde, sonra yavaşça geri çeker gibi yaptım hatun kız kendini sıkmayı bıraktığını hissettim ve o an aniden ileri hamle yaptım penis tamamen girdi köküne kadar fazla zorlanmadan, öylece kaldım bir süre, o ilk girerken zorlanarak girdi, gerginlik hissi oldu kızlık zarını delerken hissettim ilkten zorlandı sonra birden boşluğa girer gibi kolay girdi.. öylece içinde en az 5 dakika kadar beklettim hareket ettirmeden, sonrasında 3-4 kez yavaşça git gel yapıp tamamen çıkarttım ve o gece tekrardan devam etmedik. penis boydan boya kanlanmıştı, ama hemen kalkıp bbişey yapmadık, öylece sarılıp bir süre yatakta kaldık yarım saat kadar. sonrasında duşa girdik... öyle oral yapma vs durumları olmadı bizde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılKadına göre değişir. Kızlık bozulması diye bir şey yok. Zaten regl kanının geçtiği şeffaf esnek bir yapı. Penis girip çıkarken esneyip yırtılmayan var. Yırtılınca da ufak bir kanama oluyor o nedenle. Öyle şakır şakır kan gelmiyor. Ayrıca esnek olsa yırtılmasa bile erkek O anda da boşalsa hamile bırakabilir. O yüzden zar, kız kadın diye bir ayrım saçmalığına delil olamaz. Birlikte olduğum ve zarı yerinde olan kadınlar oldu. Bunu muayenede görüyor tabi doktor. Öyle bizim bakmamızla görülmüyor.
00 Yorumla
+1 yıl1- kızlık zarı esnek olur, bazı kadınlarda birkaç ilişkide bozulmayabilir, ancak genelde penis birkaç santim girince yırtılır,
2- erkekler zarı hissetmez
3- bir kez girildikten sonra devam etmemek en sağlıklı olan
4- o şekilde kanlı kanli oral yapilmaz, silmek için ozel5birseye gerek yok ama silmek çözüm olmaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1- Değişir. Özellikle ülkemizde birçok kadın vajinismus olduğu için illaki bir zorlanma oluyor ilişkide. Ama kızlık zarı denen yapıdan değil bu tabii. Zar ise kiminde esnek de olabileceği için doğumda bozulanı dahi var.
2- Erkekler cevap versin bilemiyorum.
3- Eğer düzgün bir ıslaklık sağlandıysa olan kanama zaten çok yoğun değil. İlişki sırasındayken çoğu zaman fark edilmeyebilir bile. Devam edilmesinde bir sakınca yok.
4- Bozulduktan sonra neden oral? Her şey aynı anda olmaz, abartmayınız.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiye kadar 4 defa bozdum. Cevaplamaya çalışayım:
1-Penis yarıya kadar bile girmeden bozuluyor
2-Hiçbirinde zarı hissetmedim ama vajinanın darlığı hissediliyor
3-Eğer kanama olursa peçete vb. ile silinebilir. Ben hepsinde devam etmiştim, bir rahatsızlık olmadı.
4-Kanama olursa o şekilde kimsenin oral yapacağını düşünmüyorum.
Başka sorun olursa cevaplarım.
00 Yorumla
+1 yılPenis girince bozulur. Erkek basarken hisseder. Bozulunca duş alirsa ilişki devam eder ve zevk baslar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇabuk oluyor erkke yaparken yavaş yavaş yapmalı kadının ilk öyle oluk oluk akmıyor yavaş olmali birkaç damla geliyor ilk ilişki kan geldikten sonra yapılmaması kadının sağlığı için daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBen bi köklediğimde direk bozuyorum kızı iyi s ikiciyimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpat diye bi ses geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Her kadında farklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇabuk olur
00 Yorumla
+1 yılYesss
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem