Benden mastürbasyon. Videoları fotoğraflar istiyor atmak istemediğimi atamayacağımı söylediğimde 2 yıldır sürekli trip yiyorum o kadar zaman geçmiş hâlâ böyle yapıyosun ben seni kırmamak için sen üzülme diye her şeyi yaparken sen rahatça yapamam diyorsun falan diyor bi garipleşmeye başlıyor hevesimi kırıyosun kursağımda bırakıyosun sürekli diyor ben o üzülsün kırılsın da istemiyorum işin içinden çıkamıyorum ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
MK abazası de sen abazasın diye ben bunu yapmak zorundamıyım de hadi ordan et salla onun gibi sevgilinin.
Beni sevmediğini yeni yeni anlıyorum daha düne kadar ben mi abartıyorum diye düşünürdüm 🥺
Tamam o zaman niye inanıyorsan cek at videoları resimleri neyin peşindesin. Ceksin 31 ini rahatlasın oda
Hayır sevmediğini yeni yeni anlıyorum dedim
Pardon özür dilerim dikkatli okumadığım için yanlış anladım. Bence uzak ol ondan dünyaya 10 kez gelmiyeceksin hayatına bak
Senin yapöan gereken bişey yok. Çocuğa söyle senden ayrılsın rahat etsin. Çin işkencesi gibi öyle ilişki mi olur 🤦♂️
Ohaaa yok artık sende öyle bir şey olabilir mi yaw trip yiyeceğine hayatınndan çıkar niyeti neyse belli işte
Seviyor diye düşünüyordum hep ilgisinden dolayı
evlenmeniz gerek.. ya da düzenli her hafta adama vermen gerek.. :D
Gönder de herkes seyretsin canım nereden buldun bunu sen ya Sapık bu adam
Umarim seni sadece cinsellik için seviyor olmasin. Sadece cinsellik mi konuşuyor seninle
Hayır saatlerce konuşur her gün arar sohbet eder ama bu konu açıldığında da hep böyle zorunda hissettirir beni
Seninle birseyler mi yasamak istiyor
Yaşamak istiyor evet ama taşındığı için uzağız diye istediği fotoğrafları videoları atmamı istiyor
Sende atmak istemiyorsun herhalde sana sürekli tavir mi koyuyor
İstemiyorum ama öyle şeyler söylüyor ki üzülüyorum 2 yıldır birlikteyiz hâlâ böylesin sen benden ne istesen ben düşünmeden yaparım falan diyor
Seni cinsel iliskiye ikna etmeye calisiyor dikkat et bence
Canım ayrıl bu sebeb ten sana trip atiyorsa sevmiyordur
Sevdiğini hissediyorum sürekli benimle konuşur saatlerce bi şeyler anlatır sürekli birlikte bi şeyler yapalım ister benimle ilgilenir sevgililik kısmında hiç yok değil ama bu konuda beni çok zorunda hissettiriyor onca şeyimize rağmen niye bu konuda böylesin diyor çok üzülüyorum ama yapmak zorunda mıyım ki
Yapma sakın telefon üzerınden bir şey atma onu bak arkadaşimin başina geldi sonunda tehtit edildi ona da çok seviyor ilişkisi çok iyi gidiyordu zaten öyle yapacak senden istediklerini alabilmek için bir şey
Nasıl yapıcam ne yapıcam iki arada bi derede kaldım onu seviyorum sevgisine de inanıyorum ama bu konu hep problem oluyor aramızda ayrılmam mı gerek
Konuş onla anlat yani yan yanayken yapın ne yapacaksanız eğer yine yok telefonda derse mesafe koy biraz bekle napacak ama atma sakın
Defalarca kez konuştum şu an uzaktan yürüttüğümüz için şu an sen böyle yapıp beni kırınca yan yana olduğumuzda da benim hevesim kaçıcak aklıma gelince diyor
Yalan bahane işte bunlar ya cinsel fotograf için bu kadar şey yapan adami terket gitsin
Bana bazı şeyleri de çok tezat geliyor daha önce yaşadım demişti mesela bikaç ay geçti bizim iş ilerleyince hayır yaşamamıştım dedi her şey oldu bi o olmadı dedi bu konularda benim çok güvenimi kırıyor belki tüm ilgisi de zaman geçirmek içindir
Siz kaç yildir berabersiniz
Lafları çelişkili galiba birax
2 yıl oldu ama taşındığı için tamamı uzaktan devam etti
2 yıl o yüzden rahat bu kadar sana her şey yaptirmak istiyor hem yakinda hem uzakta bence seni sevmiyor seviyormuş gibi yapiyor
Ben de artık öyle düşünmeye başladım gösterdiği ilgisinde sevgisinde de rol yapıyor gibi hissediyorum ama neden neden böyle yapar bi insan 🥺
Çünkü sen ona vermişsin 1 kere yüz oda bunun devamini getiriyor erkeklerin bir kadindan çıkarı varsa onu sevmeyi birakir seviyormuş gibi yapıp istediğini almaya çalişir senin sevgilinde ona dönüşmüş ve ayrıl bundan
Unutmaya çalışıp doğru zamanda ayrılmam gerekiyor gerçekten artık dediğin gibi o çoktan sevmeyi bırakmış tamamen çıkarının peşinde ben de canım gibi inanmaya devam ettim işte
Ayrıl evet sonra unutmaya bak acı veriyor insana ama en doğrusu bu senin için
Teşekkür ederim 🥺💖
Rica ederim canım💕
Abaza ayrılman gerekiyor
Sevgisini hissediyorum ama böyle yapınca da güvenim kırılıyor
Seks paylaşmak demektir zorlamak değil
Bende mi hata var ben mi abartıyorum diye bile düşündüm
Yaşlarınız kaç ve reel olarak seks yapıyor musunuz orada nasıl durum
Ben 21 o 22 yaşında burdan taşındığı için görüşemiyoruz gelemiyor çalışmıyor diye o yüzden hiç bi şey yaşayamıyoruz reelden önceden de yaşayamadık taşınmasına denk geldi ilişkimiz zaten
Bakire misin orada olsa yaşar mısın!
Bakireyim yaşamak istediğim konusunda emin değilim çünkü ben buna duygusal anlamlar yüklüyorum beni gerçekten sevdiği için isteyen biriyle yaşamak istiyorum ama o böyle şeyler yapınca inancım kırılıyor
Çıplak ya da iççamaşır resim paylaştın mı
Bikaç zorlamasından sonra evet
Yüzün var mıydı
Bi tanesinde vardı
Tamamen çıplak mısın nasıl resimler ister genelde
Tamamen çıplak bi şekilde aynadan çekmemi ister onu yapmadım hiç veya telefonu bi kenara koyup mastürbasyon yapmamı
Nasıldı resimler neren gözüküyor nereni çok sever ve sende bundan etkilenir misin
Üst ve alt kısmı ayrı ayrı attım üst olanda yüzüm var o beni beğeniyor hoşuma gidiyodu beğenmesi
Vajinanı da attın mı
Evet yaklaşık 4 ay ısrar etti
İlk defa omu gördü bunları
Evet onun haricinde kimseye ne attım ne kimse gördü
Çekerken ne hissediyorsun peki?
Zorundalık ve onu mutlu edicem bu sefer tartışmaz en azından hissi
Ayrıl ondan kullanıyor seni seven baskı kurnaz master malzemesi yapmaz
Kullanıldım galiba ve bunu yeni yeni anlamak çok acı keşke inanıp hiç bi şey atmasaydım
Keşke, ama oldu bitti boş ver takma kafana, ve yüzün olan kimliğin belli olan resimleri kimseye gönderme
O en büyük hatamdı keşke silebilsem ondan
Dert etme boş ver, güzel misin göğüslerin güzel mi
Sence onları paylaşır mı
Güzellik göreceli ben kendimi onun beğendiği kadar beğenmiyorum mesela ama paylaşma konusunda bunun karaktersizlik olduğunu defalarca kez dile getirdi ben de alttan alttan böyle şeyler yaşandığında şikayet edilmesi gerektiğini söyledim
Sen göğüslerin hakkında ne düşünüyorsun o ne diyordu
O çok güzel buluyordu
Sen neden güzel bulamıyorsun nasıl sana göre ve nasıl olmalı
Bu seninle bu sebepten beraber
Onun haricinde de sevdiğini hissedebiliyorum ama bu tür konularda hep böyle
gonder gitsin zorla olmaz
2 yıldır niye ayrilmiyorsun peki?
Sevgisine ilgisine inanıyodum
Çözüme kavustur bence konuşalım gel
Nasıl
burada anlatamam
Sende sanaldan rahatlat mesela beraber yapalım de
Telefondan konuşulmasını yeterli bulmuyor
O zaman sende görüntülü ara öyle yap
Problem benim bunu bu şekilde telefondan yapamamam
Sen bu adamla cinsellik yasiyormusun
Hayır taşınmak zorunda kaldığı için ilişkiyi uzaktan yürütüyoruz ve durumu şu anlık el vermediği için gelemiyor
Yani yaşadın mı onun la yaptınız mı onu sordum
Yok hayır yapmadık
O zaman neden bunları senden istesin ki
Seni sevmiyor
Gerçeğini yapın
Ben böyle yaptıkça onun hevesini kaçırıyomuşum o an bana böyle davranman aklıma gelir yapamam diyor
Yaa sapkın biri belli farkli fantezileri var sıkıntı olur ilerde. İstiyorsan adam akilli yap iste ne resmi videosu
Ben de onu anlamıyorum ve görmediği şey değil sürekli olarak farklı şekillerde istiyor sonra bana kötü hissettiriyor tripliymiş gibi davranarak üzülüyorum
Bence yol yakınken uzaklaş. Sorunlu böyle tipler seven adam yapar geçer
Seviyorum nasıl unutucam nasıl alışıcam bilmiyorum
Ilerde değişik huyları çıkar ortaya o zaman unutmasi kolay olur ama kurtulmasi zor...
Ayrıl ondan