Sevgilimin benden istediği şeyleri karsılayamam. Ayrılma noktasına geldik ne yapmalıyım?

18 yaşındayım. İzmir'de yaşıyorum. Herkesin aşina olduğu gibi İzmir biraz daha rahat bir yerdir diğer bölge ve illere göre, daha normal karşılanır burada bazı şeyler. Ama ben Izmirli değilim ve cok daha farklı yetiştim. Sevgilimle 4 yıldır beraberiz liseyi birlikte bitirip aynı üniversitede okuyoruz şuanda da birbirizi cidden cok seviyoruz. Ben onu o kadar cok seviyorum ki dünyalara bedel o benim için. Geçen gün beni arzuladigini söyledi ve öpüştüğümüzde tahrik olduğunu fark ettim ve cinsel olarak benden bişeyler beklediginin farkındayım ama ben yapamam. Bekarete önem veriyorum. O benim ilk sevgilim, son olmasını umuyorum ama sırf bunun için riske atamam kendimi, bekareti ailemden dolayı falan onemsedigimden değil, ilerde tek bir kisiye ait olmak istedigimden önemsiyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Cok aşığım. Ama o buna çok normalmiş gibi bakıyor ve ben onu çok seviyorum ama benden cinsel anlamda bişey isteyince yapamıyorum daha 18 yasimdayim onunla bir gelecek görmek istiyorum ama ya olmazsa deyincr kendimi tehlikeye atmak istemiyorum. Yanlış yapmak istemiyorum. Böyle giderse sevgilim baskalarina saracak ve ben cok kiskanc biriyim huzursuzlaniyorum ama onu kaybetmek enn son istediğim. Çok kötüyüm. Cok kararsizim yanlış mi yapiyorum? Lütfen bana yardim edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün sevgilimle konuştum ve bana bunun doğru gelmediğini yapmak istemedigimi söyledim. Herşeyi anlatttim. Bana güvenmiyor musun dedi. Güven yoksa ıliskimizin bir anlami da olmaz o zaman bana neden güvenmiyorsun ben sana ne yaptım dedi. Ve gittikçe ayriliga gidiyoruz. Şimdi ne yapıcam? Lütfen güncellemeyi okuyup cevap verin artık resmen depresyona gireceğim. Ne demek güvenmiyor musun falan? Hani ben ona guveniyorum. ama siz de biliyorsunuz neden istemediğimi yukarıda yazdım.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya lütfen cevap verin.
Sevgilimin benden istediği şeyleri karsılayamam. Ayrılma noktasına geldik ne yapmalıyım?