Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkışınca her tarafta ihtiyacımızı göre biliyoruz! Öyle fazla opsiyonlu filan değil yani!
Aslında garip ama, iki cinsiyetin bir biri hakkında bilmediği tonla şey olduğu ortaya çıkıyor!
Sorunuz için tebrikler, biraz farklı, fakat tamamen bilgilendirme amaçlı!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz büyük olduğundan saklaması zor Bide yerli yersiz bazen bişilerden ereksiyon olduğumuz oluyor kalkınca yukarı doğru katlayıp kemeri üstüne sıkıyorum belli olmasın diye ama böyle komik bi anım olmuştu plajda aynı durum başıma gelmişti sejlongda yatarken gine yukarı kaldırıp sortu ustune cektim esnerken yanımda ki kadının bakışlarını kitlediğini gördüm bi baktım Başıyla beraber bir kısmı yukardan görünüyor 🤦İşerken çıkarmak zor Ama avantajlarıda var her yerde işeyebilmek sıkıntılı zamanlarda iyidir 👍 Cinselliğe gelirsek tabi orada mevzu çok başka mastürbasyon yapınca kasıklarından hafif bi uyuşma hissi oluyor sonra kökten bişinin geldiğini anlıyorsun sonra kendi kendine kasılıyor spermler penisin ucuna gelip her çıkışında kendimizden geçiyoruz Böyle nası desem gıdıklamalı ve uyuşmalı arası tatlı bir his oluşuyor Şiddetli şekilde sanıyorsun penisim kopup yerinden fırlayacak bide bi hatun o narin elleriyle ellediğinde yaladığında başka oluyor tabi
09 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim çok güzel anlatmışsın. Ben de vajinaya sahip olmak nasıl anlatayım mı 🤭
Cevap sahibi+1 yıl😄Anlat bakalım
Soran+1 yılSenin dediklerinin tam tersi bizdeki. Büyük değil kabarık değil saklanması gerekmiyor olur olmadık yerlerde belirginleşmiyor. Ha külot falan giydiğimizde çizgisi belli oluyor ama rahatsız edici değil yani. İşerken oturarak yapıyoruz. Sıçramıyor ama dediğim gibi dışarıda bazı tuvaletler alaturka olduğu için eğilmek zorunda kalıyoruz. Can sıkıcı bir durum yani. Sizin gibi ayakta yapsak keşke 🤭. Cinsellikte çok güzel oluyor. Okşarken ıslanıyor sulanıyor kayganlaşıyor. Daha zevkli oluyor öyleyken okşaması. Ben bu vajinayı taşırken en çok reglden ve temizliğinden (traş ve ağda) rahatsız oluyorum. Onun dışında seviyorum ❤️😇.
Cevap sahibi+1 yılTabi kafamda ki şu bizde sinir ucu 4000 civarında sizde bu 8000 miş organlardan sonra mesela en çok sinir parmak uçlarında bulunur bu yüzden en duyarlı ve hassas yerlerimizdir buralar iki en ufak birşeye temasda keskin şekilde temas ettiğimiz şeyi hissederiz mesele elimiz yansa kolumudan daha şiddetli olur. Şimdi organlara gelirsek Bizde 4000 sinir ucu var boşalırken kafayı yiyoruz sizde 8000 se insan havale geçirir heralde diye dusunuyorum 😄
Soran+1 yılEvet o açıdan çok şanslıyız 😂. Yok havale değil de müthiş bir zevk oluyor doğru.
Cevap sahibi+1 yılTabi yumuşak göğusler pürüssüz bi cilt deri buyuk kalcalar bası kızlar kendime bakıp azabiliyorum diyordu bana ve kendini avuclayıp zevke gelende var
Soran+1 yılEvet öyle de zevke gelebiliyoruz. Kadın vücudu gerçekten çok estetik ve tahrik edici. Tam bir obje yani. Erkeklerde zaten dolgun iri göğüslü büyük kalçalı kadınları istiyor. Doğurgan olduğu hissine kapılıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılEvet meselenin bilinç altı kısmı öyle işliyormuş. İçerdeki hissiyat tabi başka elleme dokunma avuçlama hissi sanki biraz şey gibi yeni doğmuş bir tatlı bebek gördügünde böyle şunda ki tatlılığa bak diyip yanaklarını sıkasın gelir Ona benzer bişi hissediyorsun yoğun olarak böyle elleme istediği hissediyorsun yumuşacık ponçik bişi kalçalar göğüşler Ama sizinkini tam bilmiyorum Maskülen vucudlt yapmış bir erkek ne gibi hissettiriyor Aklıma Güç hissettirmeyle ilgili seyler geliyor tam olarak bilmiyorum ama mesela gebiş omuzlar erkeği guclu hissettiriyor sanırım sizide bu tarz seyler tahrik ediyor
Soran+1 yılAynen öyle. Geniş omuz. Damarlı kol ve penis. Hafif kıllı vücut ve şu boyundaki adem elması var ya. Çok maskülen duruyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer turlu guzel ve kolay bir organ bence. Mastı kolay, isemesi kolay. Bizimki gibi durduk yere kan falan akmiyor. Kasiklara sanci girmiyor.
Yine bizim gibi oyle agdayla, kokten almayla ugrasmiyorlar. Tiraşla gitsin. Ped gibi rahatsiz edici seyler yok. Giren bize, onlara degil. Mastta da, iliskide de orgazmlar, bosalmalari garanti. Bizde azicik zevk alip, orgazm olacagiz diye kendimizi yirtiyoruz.
Zevkli bir organ bence. Bizimki gibi zorlu degil. Bizimkinin bakimi falanda zor. Islak kalmayacak, duzenli temizlenecek, kokusu falan oluyor eger enfeksiyon ya da mantar varsa. Yine regl doneminde ne kadar dikkat edersen et illaki bir kan kokusu oluyor.
Regl doneminde bir kere köpek kovalamisti beni. Kan kokusunu mu aldi diye düşünmüştüm😅 her turlu avantajli bir organ. Sorsan erkekler kiz olmak istemezler ama kadinlar erkek olmayi cogunlukla ister.
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet böyle ama çok gömmüşsün bizimkini jsjsjsj. Vajina için ne savaşlar veriliyor yaniii
Cevap sahibi+1 yılDüşün işte. Ne kadar cok zevk aliyorlarsa kirk takla atiyorlar o organ icin. Bizde oyle degil. Ben bu yuzden zaman zaman erkekler daha cok zevk aliyor galiba diye dusunuyorum. Varsa yoksa, kadin ve seks cunku. Erkekler işlerine gelmeyeni yapmazlar. Demek ki gercekten olaganustu bir zevk aliyorlarki vajinaya bu kadar hastalar. Bizde erkekler kadar penis düşkünlüğü yok mesela. Bazi kadınlar olmasa da olur kafasinda bile oluyor. Erkeklerdeki bu düşkünlük demek ki muhtesem bir haz aliyorlar dusuncesini doğuruyor zihnimde
Soran+1 yılÇünkü sıcak kaygan bir yere sokuyorlar ve bizi istediği pozisyona getirip boşalıyorlar. Bir nevi objeyiz yani. Cidden onlar daha çok zevk alıyor ve daha güçlü hissediyor. Kadını elde edip yatağa atınca inanılmaz bir özgüvene sahip oluyorlar. Bizdeki olsa da olur olmasa da olur kafası sperm üretmeyen ve döllemeyen taraf olmamızdan kaynaklı. Sadece regl öncesi hormonlarımız artıyor ve çiftleşmeye hazır oluyoruz. Regl öncesi libido artışı bundan kaynaklı oluyor. Sonrasında ise sıradan hayatımıza devam ediyoruz. Ama erkekler bolca sperm ürettiği için bulduğu kadını döllemek istiyor.
- +1 yıl
Bence bu görüş, yılın görüşü ödülünü almalı...
Sen varya bu dille, konuşmayan ne kadar bülbül varsa hepsini öttürürsün :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
+1 yılbenim gibi büyük penislililer için sıkıntı doğurabiliyor (olur olmadık yerlerde büyüme durumunda fark edilmeye karşı) ama cinsellikte iyi kullanırsan büyük fark yarattığı da kesin. Genel olarak bakarsak; ayakta işiyorsun işte
03 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon olunca nasıl işeyebiliyorsun?
- +1 yıl
biraz zorlasa da işiyorum sorun yok. Zaten yoğun da boşalan birisiyim. Sorun olmuyor
Soran+1 yılAnladım peki
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel duyguda sizdeki olmasa isemrkten başka bir işe yaramaz illaki sizinkini sarmayı sarmalayinca bir zevk verir
00 Yorumlavücudundan bağımsız hareket eden tek gözü 0lmasına rağmen gözü hiç d0ymayan hep aksiy0n peşinde 0lan bi 0rganla aynı vücudu paylaşıy0sun😂😜
00 YorumlaUtanma duygusu kalmamış kimsede yazıklar olsun size
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni üzerler 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence erkekler çok şanslılar. Ayakta işiyorlar, mastürbasyon yapması kolay ve s. ama bizim işimiz kolay değil
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya. Ayakta işiyorlar peçete kullanma zorunda da değiller. Tuvalete gitmelerine gerek yok. Ormanlık ağaçlık her hangi bir yere de işeyebilirler. Mastürbasyon zaten çok kolay indir pantolonu sıvazla. Ama bizde öyle değil ya oturarak ya da uzanarak yapmamız gerek. Ayrıca onlara giren bir şey yok dolayısıyla acı çekmiyorlar korkmuyorlar. Obje gibi hissetmiyorlar.
+1 yılbılmem hiç özel hissetmedim normal ayakta iseyebiliyon
00 Yorumla
+1 yılHiç tavsiye etmem bana fazlalık geliyor 🤣 kesip atasım geliyor
00 Yorumla
+1 yılMemeye sahip olmak nasıl bir duyguysa aynısı işte:D
00 YorumlaAnlatılmaz yaşanır heleki sıcak bi vajinanın içindeysen hiç anlatılmaz ahsjsj
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Güzel ama olur olmaz yerde kalkmasa daha güzel olur 😊
00 Yorumla
+1 yılYönetmesini bilip hakim olduktan sonra harika bir güç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvantaj dezavantaj var. Ama bu organ yüzünden en yakın kız arkadaşımi bile arzuluyorum. Gerisini sen düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel bir duygu arada çıkarıp masaya falan vuruyoruz işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşlerken adını yazabilirsin. Sinek vurabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey var işte arada sallanıyor kalkıyor beynine sahip olmaya çalışıyor 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılLaf söz dinlemeyen olur olmadık yerde tepki veren bir şey. Kadınlar çok şanslı
00 Yorumla İşerken ve boşalırken çok rahatız sizin gibi uğraşmıyoz
00 Yorumla
+1 yılKaldırıp oynuyoz işte oynayacak kız olsa daha güzel tabi 🤪
00 YorumlaGüzel güzel seninki kadar olmasada
00 YorumlaDünyanın en estetik yoksunu şeysi
00 Yorumla
+1 yılkötü, onun dikine gidip hep pişman oluyoruz
00 Yorumla
+1 yılayakta işeyebiliyorsun işte :)
00 Yorumla
+1 yılVucudunda bir canavarla yaşıyosun inan dert😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılSahip olmak iyi ama zaptedememek kötü
00 Yorumla
+1 yılGayet iyi duygu altıma alıp saplamak dibine kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılVajinaya sahip olmak gibidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGögüslere sahip olmak nasıl bir duygu
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel. Yumuşak ve dolgun. Sütyenle daha da estetik duruyor. Özellikle beyaz tenliysen 😊
Cevap sahibi+1 yılPeniste sertleştiği zaman çok güzel bir duygu dokunmak oynadıkça daha büyümesi boşalırken sağ sola yukarı aşağı çıldırması
Soran+1 yılVayy iyiymiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli gizlemek zorundasin zor bir durum
08 Yorumla
Soran+1 yılBiz de göğüs uçlarını gizlemek zorundasın. Dışarıdan rahatsız edici bir görüntü yapıyor. Sütyen takıyorum sürekli. Hem sarkmaması için hem de ucunun belli olmaması için.
Cevap sahibi+1 yılSizde sütyenle hallediliyor bizde çözümü yok
Soran+1 yılO da doğru evet. Ama bazılarının hoşuna gidiyor daha bugün gördüm senin gibi bir oğlan beyaz eşofman altı giymişti. Hiç utanma arlanma kalmamış. Sjjsjsk
Cevap sahibi+1 yılMarkete gidiyordur öyle deme 😂 markete eşofmanla gittiğim olmuştuda tehlikeli harbiden mk
Soran+1 yılBencede tehlikeli. Emaneti gizli tut 😂
Cevap sahibi+1 yılHani yiğidin malı meydanda olurdu mk
Soran+1 yılHavalar soğudu artık meydanda olmayacak maalesef 🤭
Cevap sahibi+1 yıl😄😄 keşke olmasa rahat durmuyor ki mk
Gizli Üye(30-35)+1 yılEreksiyon hariç harika bir şey
00 Yorumla
+1 yılhiç güzel değil
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bilmem kücük penisim var seks yapamıyorum mesela
Soran+1 yılGeçmiş olsun
- +1 yıl
sagol
+1 yılnasıl oluyor
00 Yorumla
+1 yılPenisim yoh
00 YorumlaSorumluluğu ağır 😂
00 Yorumla
+1 yılCokmu merak ediyorsun
00 Yorumla
+1 yılBaşa bela gereksiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı özgüven veren harika bi duygu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir özgüven veriyor ki?
Cevap sahibi+1 yılErkek annesinin ogluna davranıslarının sımartmasının verdiği özgüven herhalde
Soran+1 yılOnlar küçükkendi. Şimdi kız bulup ilişkiye girersen özgüvenli hissedebilirsin. Yoksa kimse bana bakmıyor benimle ilişkiye girmek istemiyor diye düşünmeye başlarsın.
Cevap sahibi+1 yılKücükken bu kadar özgüvenli degildim evet düzenli iliski yasamanın vermis oldugu özgüven olabilir🤔
Soran+1 yılHmmmm pekii
Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aşk dolu
00 YorumlaÇok masraflı
00 Yorumla
+1 yılAşırı ateşli duygu
00 Yorumla
+1 yılBir yandan kötü
02 Yorumla
Soran+1 yılAa neden
- +1 yıl
Bazı önemli yerlerde şahlanabiliyor nsmammsmsksk
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok zor bir şey :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHarika bir duygu
00 YorumlaGüzel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler