30 yaşındayım inancım kaynaklı şu ana kadar hiçbir karşı cinsle ten temasinda bulunmadım hatta el sıkışmak bile dahil. Ben evlenirsem çok sıkıntı çekeceğimi düşünüyorum hangi erkek 1 2 ay karısı ona alışsın diye bekler ki. Ben nikahsız adamın elini bile tutmam çünkü sevgililik hayatim evlenince başlayacak. Bir gecede 30 yılın masumiyetini batıramam. Ve bu bana çok ağır gelir. Heyecan korku kaygı her şey var içimde. Sorum şu ki ben ilk gece ne tür bir duygu yaşarım kalp krizi geçirmekten bile korkuyorum bu yüzden çünkü fazla heyecanlı panik bir yapım var. Her duyguyu çok dorukta yaşayan biriyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKahkaha atarak okudum. Evlenirken nasıl evlenmeyi düşünüyorsun? Görücü usulü falan mı? Yok hani bu şekildeyse onun için bile biraz geç kalmış gibisin. Bence otur ve bunları düşün. Kimse de oturup senin kendini hazır hissetmeni (Ki hazır hissedeceğinin garantisi yok) beklemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYer yüzünde tek ilişkiye girecek olan insan sen değilsin. Geniş düşün, senden önce milyarlarca insan ilişkiye girdi, şuanda giriyo, gelecektede girecek. Neslinin devam etmesi için ve zevk için yapılan gözde büyütmeye gerek olmayan sıradan insan hayatında olması gereken bir şey. Bu kadar takma.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk gece kendini çok sıkma stres yapma on sevismeyi uzun tutun islanman fazla olursa icine girmesi kolay olur. Normalde nasil birisin peki istekli misin. Bazilari disari cok sessiz sakin olur ama o ilk gece fazlasıyla istekli olurum vs olabiliyor. Oral vs den zevk alir misin
00 Yorumla
+1 yılDenin hic bir xaman sevgililik hayatin olmayacsk bunu anla artik. Ayrica oyle super bir cinsel hayatin da olmayacsk bunu da kabullen
16 Yorumla
Soran+1 yılO niye pardon
- +1 yıl
Cunku evlilik sandigin gibi bir sey degil ileride anlayacsksin.
Soran+1 yılSöyle ki ona göre evlenmeyim. Ben mükemmel bir şey sanıyorum meraktan evlenicem evlenirsem yoksa değmez. Kuzenim anlatıyor eşim iki dk da işini bitiriyor sallıyor beni diyor böyle mi evlilikler bunu mu kastettin
- +1 yıl
Aynen. Tabi o sadece isin seks kismi hayatin da vasat olacak her konuda. Sunu unutma gercek sek ancak ve ancak bekarken yasanir tabi ask da
Soran+1 yılBütün evlilikler için mi geçerli bu dediğin
- +1 yıl
Ben bu sitede 11 yillik uyeyim onbinlerce evli kadinla ve erkekle konustum. Hayir tumunicin diyemem ama genelde isin soni hep buraya variyor sadece sureler degisiyor.
Yapma be abla kasma kendini o kadr bak olcak biticek kasarsan daha cok zorlanrsn kendini rahtlatmaya çalış hic yakinnda akıl verck biri yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkma, eşinle zevk almaya bak. Oral yapılmasını istiyorsan senin için daha da kolay olabilir, çok rahatlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBana yapılsın evet ama ben ona yapmam
Cevap sahibi+1 yılBu kabul edilir bir şey, yalatırsan o korku ve heyecanın gider. Zevk aldıkça da daha çok rahatlarsin, bunun devamı da daha fazla zevk olarak sana döner.
Bunu sen istersen yapar, bazı erkekler sen dile getirmeden bunu teklif etmeyebilir. Yatağa uzanıp bacaklarını açarsan partnerin yapmaya başlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaygı duydum da abartma abla ilk gece o kadar kötü zor bişey değil herkes yapıyor bunu zaten ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkma canini. Bunu konuşursun o da anlayışlı olur. Akilli adam seni etkileyip ilk geceden yapar:)
00 Yorumla
+1 yılburada iş erkekte bitiyor. Seni korkutmadan gevşetmeli ve yüklenmemeli. Özel dokunuş ve öpücüklerle hazırlamalı
10 YorumlaHeycalanman normal ama içine aldın mı heyecanın biter azgınlaşırsın ilk olduğu için acır senin açında güzel olacak
00 Yorumla
+1 yılDap dar mi acabaa
O çok önemli
Birde karşı tarafın penis kalınlığı önemli01 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilmem bunu
+1 yılİki bira iç rahatla
00 Yorumla
+1 yılKorkacak bişi yok
00 Yorumla
+1 yılumarım adam ne yapılması gerektiğini biliyordur
00 YorumlaAlışıyorsun zamanla o kadar kötü geçmedi benim
00 YorumlaNeyin kafasını yaşıyorsun sen
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
+1 yılbekler merak etme
00 Yorumla
+1 yılÖnceden yap tecrübe kazanırsın
00 Yorumla
+1 yılKorkmamalısın
00 YorumlaBir şey olmaz oluruna bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSal kendini
00 Yorumla
+1 yılİlk gece yapmayin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem