Yakında evleneceğim birbirimizi çok seviyoruz. Eşim benden 20 yaş büyük ve baya boylu ve kilolu biri canım acır mı diye korkuyorum daha önce hiç ilişki yaşamadım, yardımcı olursanız sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Nasıl hayal ettiyseniz unutun gitsin.. Siz orada kavga etmeyeceksiniz güzel bir şey yaşayacaksınız.. her şey kontrolünüzde olacak.. İlk gece çok acı veriyor kötü bir şey gibi düşünceleri unutun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba öncelikle canın istemediğin kadar çok yanıcak bunu bil çok kan akıcak hele böyle kalıplıysa geçmiş olsun sana girerken öperek susturabilir ve sakinleştirebilir ama alacağın zevk acını hissedirmiycek keyif almaya bak
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçer bence korkmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeye yardimci olalim 20 yas buyuk biriyle evleniyon biz mi girip destek olalim anlamadim ki neye yardimci olacaz
316 Yorumla
Soran1 yılsen destek olmasan da olur kanka
Cevap sahibi1 yılAa olur mu hic oyle sey hepimiz tabi destek olmamiz lazim 20 yassa mecbur olacaz
Soran1 yılne yasıyosun
Cevap sahibi1 yılasil sen ne yasiyon 20 yas ne ya kjfdsg
Soran1 yılKınadıgın basına gelir inşAllah diyelim o zaman😃 iki gün sonra buraya ağlayarak yazarken bulmayayım seni canım dikkat et
Cevap sahibi1 yılKinadigimdan degil sadece bizim turk kizlarda boyle buyuk 10 20 yas buyuk sevdasi var onu anlamiyom moda gibi sanki o bi tuhafima gidiyor
Soran1 yılTüm ülkeleri tek tek gezip 1 ay falan kaldın mı
Cevap sahibi1 yılNe diyon kanka yaa off
Soran1 yılAwq daha Bulgaristan'a gitmemişindir bi bizim türk kızlarında mı var 10-20 yaş sevdası diyosun uza
Soran1 yılKendi ülkenin kızlarını kötülemenden anlayamadım tum yabanci erkeklerin yapraklari senin sktr olup gidebilirsin sayfamdan 👍🏻😂
Cevap sahibi1 yılTurkiyeden cikmadigimi sanip yurtdisinda yasadigimi duyunca nasil g. ot oldun onun acisi iste bu birakacam senin sayfani tavsiye ve yardimlarinla :D
Soran1 yılasil g. ot olan sensin kic lalesi seni😂 özünü unuttuguna mi g. ot olacakmisim dnsjskqlwmwbdaosqq kendini yabanci zanneder şimdi zavallı şeyy ama bak 20 yaş büyük birini bulursan sende haber etmeyi unutma kim bilir dert ortağı falan oturuz he gülüm benim😂😂 yabancıymış babamın yabancısı seni
Cevap sahibi1 yılroman yazsaydin aw
Soran1 yılhatırlatma yapayım dedim gülüm benim yeter mi sana
Cevap sahibi1 yılOkumadim bile lsdfjkg
Soran1 yılnapayım kanka
Gizli Üye(36-45)1 yılİlk seferlerde acı hissedersin sonra yiye yiye alışırsın korkma
00 Yorumla
1 yıl20 yaş ne la dalga mi geçiyorsun yasitin birisini bulsana
02 Yorumla
Soran1 yılYok ben asık olduğum kişiyle evlenicem sağol
- 1 yıl
Kankam ne aşkindan bahsediyorsun adam kendinden 20 yaş küçük citiri bulmus tabiki evlenir o 50 yasindayken sen 30 olucaksin az kafani kullan
1 yıl20 yaş büyük mü? 20 sene sonra eşinde tık yokken sen en istekli dönemini yasayacaksin
00 YorumlaKiloluysa kucuktur doyuramayabikir
14 Yorumla
Soran1 yılyok şişman değil 195 boyunda olduğu için normal duruyor
Soran1 yılBilmiyorum görmedim bile
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl yardımcı olmamızı istersin hanımefendi🤠
20 YorumlaTedavi ol veya alıştırma yapalim
04 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım?
Soran1 yılaramızda çok yaş, boy ve kilo farkı olduğu için korkuyorum başka bir problem yok hazırım yani yoksa ben
Gizli Üye(30-35)1 yılAcemi biri değilse ve kibar biriyse korkma, rahat olmaya bak. Yaşlar kaç merak ettim
02 Yorumla
Soran1 yılBen 21 o 41 ama gerçekten aşık olmasam evlenmeyi düşünmezdim
Cevap sahibi1 yılNasıl ve nerede tanıştınız. Ailen duruma ne dedi
Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. 20 yaş büyük mü fazla olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBilgilendirsen sorun yaşamazsın anlatabilirim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. insan gibi davranırsa sorun olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 20 mi
00 YorumlaAnlata bilirim burdan olmaz ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılBişi olmaz
00 Yorumla
1 yılacıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBabanla mi evleniyon
13 Yorumla
Soran1 yılBen 21, o 41 yaşında
Soran1 yılabartma
Cevap sahibi1 yılAbartma mi, kendi yasitinin iki kati. Ailen nasil musade ediyor ona da sasiriyom
Gizli Üye(30-35)1 yılKorkacak bişey yok emin ol
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım