Üç kuruşluk zevk için Allah ın dan geçer mi iman yolunda olan.. boş boş konuşmussun.. arsızlığın için bide yardım istiyorsun; hele ki adam bide iman ehli.. utan utan adama harama uçkur çözdürttürmeye
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yanındayken biraz etkilemeye calis. O şekilde onunda sana davranışlarıyla anlarsın
00 Yorumla
+1 yılÇekici ol, cilveli ol ne kadar dindar olursa olsun böyle bi kadınkarşısında erir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın olarak bi erkeği baştan çıkarmak aklını gelmek çok zor olamaz ya özellikle takılmak için
020 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarıma bakmıyor bilee
Cevap sahibi+1 yılAynı iş yerinde misiniz? Mesajlarına bakmıyorsa farklı yolları da var kadınligini kullan mesaj yazmak yerine
Cevap sahibi+1 yılTahrik et kendine çek çok zor olamaz alımlı çekici biriysen
Soran+1 yılYok değiliz yani arada onun çalıştığı yere gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılİlaç mubessili olabilecegin düşüncesi geldi aklıma eğer öyleyse daha kolay. Ve numarası kayıtlı olduğuna göre hiç mesaj atmadan onu kendine çekebilirsin. Abartılı bir hikaye atarak sadece ona açarsın durumu o görür yavaş yavas aklını bulandırırsin bu en basit ilk akla gelen fikir
Soran+1 yılYok öyle değil keşke öyle olsa en azından sürekli görürdük birbirimizi
Cevap sahibi+1 yılHasta yakını falan mısın numarası var sende çirkin ya da fiziği kötü birisi misin kadınligini kullanarak etkileyemez misin?
Soran+1 yılNumarası yok instası var yok çirkin değilim boyum biras kısa sadece iyide nasıl görüşücemki
Cevap sahibi+1 yılTakip etmiyor mu seni instadan?
Cevap sahibi+1 yılGiyim kuşamin nasıl bilmiyorum kapalı misin açık mısın bilmiyorum ona göre yönlendiririm
Soran+1 yılEtmedi
Soran+1 yılAçığım ama dekolte giyinmiyorum
Cevap sahibi+1 yılGiymen sorun olur mu?
Soran+1 yılOlmazda pek rahat edemem
Cevap sahibi+1 yılİnsta profilini aç bence öncelikle illaki mesaj attığında profiline girecektir postlarin falan nasıl instada?
Soran+1 yılEvet geçen gün psofilime girmiş hikayeme bakmış bir tane postum var
Cevap sahibi+1 yılHiç zor değil o zaman ilgisini sana çekmek sadcee biraz baştan çıkarılmaya ihtiyacı var mesajlarına cevap vermeyip hikayene bakıyorsa zor erkeği oynamaya çalışıyor bence
Cevap sahibi+1 yılTakılmak istiyorum demişsin zaten kadınligini kullanmaktan çekinmezsen düşürürüz her türlü ve ksden yatağa erkek attırdığım 3. Kişi olacaksın 😂
Soran+1 yılVayyy peki ne yapayım ne yazarsam mesaja bakar fotoğraflarını beğeniyorum o beni takip etmiyor yine hastaneye gidicem onu görürsem ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılOnu görürsen pas verme zaten yeterince yapmışsın bunu ise yaramamış illa ki instadan bakacak yine sana niye yüz vermedi diye ve tahrik edici hikaye paylaş ama herkese gizle sadce o görsün hastaneye gittiğinde kıyafetine özen goster abartılı açık olmasa bile seksi şeyler tercih et fizigini kullan iyiyse eğer kendine güveniyorsan detaylı yazamıyorum engel atıyor kks
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. boş eve çağır gelsene kahve içelim dersin öküz değilse anlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Uçkurun imanla alakası yok adamın kanına girme boş ver
00 Yorumla
+1 yılSen ne iş yapıyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılÖğrenciyim
- +1 yıl
Boş ver bu işi ayartma adamı
Soran+1 yılAa niye ya istiyorum onu
- +1 yıl
Ciddi ilişki istesen ayrı da. Böyle şeyler için öğrenci arkadaşlarını falan seç.
Bırak adamın niyetini bozdurma
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yaşındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşire falan mısınız?
027 Yorumla
Soran+1 yılYok değilim
Cevap sahibi+1 yılNerden nasıl tanışıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBende doktorum da yardımcı olabilirim belki biraz detaylı anlatırsanız
Soran+1 yılOnun çalıştığı yere gidiyorum arada
Cevap sahibi+1 yılHasta olarak gidiyorsan işin zor zaten
Soran+1 yılNasıl detaylar
Cevap sahibi+1 yılYani nasıl tanıştınız nerden buldun falan hepsini detaylıca anlatırsan yardımcı olabilirim
Soran+1 yılYok hasta değilim
Cevap sahibi+1 yılTamam işte nasıl ortama giriyorsunuz onu anlatır mısınız dinliyorum
Soran+1 yılDüzenli olarak hastaneye gidiyorum orada gördüm hatta geçen gün baya bakıştık kapısı açıktı bende koridorda koltukta oturuyordum sürekli bakıyordu henüz hiç konuşmadık
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyorsunuz tam olarak ve hastaneye ne için gidiyorsunuz
Soran+1 yılSiz ne doktorusunuz?
Cevap sahibi+1 yılHenüz bitmedi seneye bitiyor inşallah öğrenciyim siz?
Soran+1 yılÖğrenci diyelim
Cevap sahibi+1 yılNe okuyorsun?
Soran+1 yılHukuk
Cevap sahibi+1 yılVay çok iyi
Hangi şehirde okuyorsun
Soran+1 yılSen?
Cevap sahibi+1 yılBen sordum önce
Soran+1 yılNapim
Cevap sahibi+1 yılCevapla aaaa
Soran+1 yılYooo
Cevap sahibi+1 yılTamam hadi ben başlim
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Soran+1 yılYalova
Cevap sahibi+1 yılYalovada hukuk mu var🤔
Cevap sahibi+1 yılVarmıışşş
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu düşünerek benimle olabilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdasında direk soyun a mcugunu göster
00 YorumlaVer bir firikik belki çatırı kurar.
00 YorumlaYemege davet et...
03 Yorumla
Soran+1 yılMesajlarıma bakmıyor
Neden hoşlandığınız erkeklerle yatmak istiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılD. malarak
00 Yorumla
+1 yılKucagina düş
02 Yorumla
Soran+1 yılBide bayıl feriha ajhsjahdhd
- +1 yıl
Aynen super baslangic direk temas