Birinden hoşlandım adımı ben attım. İşte Baha sohbet ettik genel iş günlük hayat vs. Bu arada iş ortamında tanıyorum bazen geliyor. İşte bana açık açık dedi ki bu akşam benden dost olur çok iyi flört de olur ama ben rahatım dedi işim gereği turistlerle vs iç içeyim yakınlaşma oluyor dedi evli olmadığı için kendini kısıtlamadığını söyledi. Benden yanıt bekliyor ben başkasıyla olsun istemem ama flört de olalım başkasıyla da olma desem benden ister o şeyi. Arkadaş olalım desem sonradan aramızda bir şey olabilir mi? Ben ondan hoşlanıyorum ve o da aynı şeyleri hissetsin istiyorum. Daha önce buna benzer olay yaşayan var mı? Tavsiyesi olan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında açık açık ben takılırım demişim flört etsen de etmesene cinsellik olacağını söylemiş sen buna hazır mısın sevgili olmadan bir şeyler yaşar misin ona göre sonrasında sana bağlamaya çalışırız plan yaparız?
01 Yorumla
Soran+1 yılYani ya senle ya başkasıyla anlamında söyledi arkadaş olmak istiyorsan onda iyi bir arkadaş olurum dedi sadece duygusal yaklaşmamı istersen öyle de olur dedi ama başkası olmaz demedi
En İyi Cevaplar
bu kişi hem seninle ilişkiye açık ama işim gereği başkasıyla da takılabilirim demiş bunu da gizlemiyor. bu şekilde ilişkiyi kim kabul eder bilmiyorum ama o kişinin yaşam tarzı böyle anlaşıldığı kadarıyla.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani şunu demeye getiriyor bunu kim kabul eder dediğimde eden var bana duygusal yaklaş diyen olmuş ona yani diyor ki başkasına gitmemi istemiyorsun sen ol o kişi îmâsı yaptı bir nevi
Soran+1 yılİşte klasik geçmişte üzülme sonradan aman ben üzüleceğime üzeyim olayı işte ama ondan hoşlanıyorum ve gerçekten kolay hoşlanan biri değilimdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKatır dili yedirebilirsin.
Bir efsunda yaptırabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin şeyler ne
+1 yılBasit ve kesin cozum icin beni dinle. Iyi bir oral seks onu sana baglar.
07 Yorumla
Soran+1 yılBu beni basit yapmaz mı gözünde iyice?
- +1 yıl
Bak saglikli bir iliskide seks olmak zorundasir. Oral sekste oldukca basit ve guzel bir paylasimdir. Opusmek gibi. Tursunumu kurucaksin oglanin sevis kardesim guzelce.
Soran+1 yılEvet ama ben istiyorum ki bir şeyler hissetsin nu yaşanacaksa da öyle yaşansın
- +1 yıl
Sen bana ozelden yaz istersen senin derdin buyuk
Soran+1 yılYazılmıyor
- +1 yıl
Simdi yazabilirsin
Soran+1 yılYazdım
Kalista büyüsü yaparsan sana bağlanır
03 Yorumla
Soran+1 yılBüyü olayları hep tehlikeli gelmiştir bana ya büyüyle bağlansın istemem ayrıca çok büyük günah
Soran+1 yılOnları kendi söyledi baya sosyal biri işleri yoğun ama kalkıp aniden bir yere gidebilir veya eğlenebilir. Deli dolu diyebilirim enerjik biri aynı zamanda çekici. Dışarıdan durgun duran ama yakın olduğunda yanında hiç sıkılmayacağın biri diyebilirim
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişkiye girmeyi düşünüyor musun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bakire değilim elbet ama sevgi olmadan da buna karşıyım ben istiyorum ki bir şey hissetsin sohbetimiz iyi anlaşıyoruz genel olarak bakıldığında
Cevap sahibi+1 yılZamanla olacaktır buyuk ihtimalle de amaci cinsellikse o dediginde biraz zor gibi
Soran+1 yılYani kısacası diyor ki sana duygusal yaklaşırım ama senle olmazsa başkası olur ya da kısaca arkadaş oluruz normal
Cevap sahibi+1 yılAcik acik demis amacinin cinsellik oldugunu
Soran+1 yılYani ya seninle ya senden başka biriyle istersen arkadaş istersen flört. Flört aşamasında iken başkasıyla olabilirim dedi direkt demese de
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı takip edebilir misin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler