- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının orgazm taklidi yaptığını anlarım ben. Ancak neden taklit yaptığına bakmak gerekir. Bazı kadınlar erkek kötü sevişiyordur ama kendini kötü hissetmesin diye yapar bu rolü. Kimi kadın da gerçekten zevk alıyor ama orgazm olamıyor, seks bir yerde bitsin de erkek hem seksten hem benden bıkmasın diye orgazm taklidi yapar. Neden orgazm olamıyor diyemiyoruz, kimisi klitoral orgazma alışkın, kimisi ne yaparsan yap orgazm olamama sorununu sahip.
011 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🙏🤣🤣
- +1 yıl
🙈
- +1 yıl
Noldu 😂😂
- +1 yıl
Mahcup oldum 😊
- +1 yıl
Haydaaa niyeki 😂 yaparken mahcup olmuyorsunda yazarken mi oluyorsun. 😂😂 Seksi şeyyy seni 🤣
- +1 yıl
🤐 . 🤐
- +1 yıl
Sende az hınzır değilsin hee 😂🤣 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
La helva vela kurufasülye
Yav niye benim üstüme oynuyon? 🙄🤔 - +1 yıl
Ama seninle konuşuyorum senin üstüne oynamam normal degilmi
- +1 yıl
Yav boş ver şimdi bunları gel bi tavla atalım
- 11 ay
Ne tecrübesi sıkmış yüzde 90 eşini aldatan kadınlar organzm taklidi yapar çünkü eşinin başkasıyla cinsel ilişkiye girdigini anlamasin diye cinsel ilişkinin süresini azaltmak için ilişkiden zevk almayan eşin piskolojik jiddet hakaret ve darbindan korunmak için organzm taklit yapar
Zorunan evlendirilen kadinlar eşini aldatan kadinlar organzm taklidini en cok yapan kisimdir erkek anlarsa cok büyük tehlikesi vardir
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. BİR KADIN NEDEN ORGAZM TAKLİDİ YAPAR
evet güzel soru
ama cevap vahim. sevgilim ya da kocam üzülmesin
peki bu akıllıca mı? asla hayır.
arkadaşlar herkese diyorum kulağınız açın en önemlis aklınız açın
allahın verdiği çok kıymetli akıl denen nimetin lütfen ambalajını açın kullanın. siz hiç paketi açmadan sıfır ambalaj ölüp gideceksiniz. yahu verilen nimeti değerlendirin kullanın
haaa unutmayın aklı kullanmak parayla değil ücretsiz kullanılıyor
kota falan da yok istediğiniz kadar kullanın
evlilik cinsellik için oluşturulmuş bir kurumdur
çünkü tüm inanış ve kültürlerde şu kural vardır
bir beraberlikte cinsellik yaşanMAyacaksa nikah şartı YOK tur. çünkü arkadaştır dostur.
eğer bir beraberlikte cinsellik yaşanacaksa nikah şartı gelir.
hal böyle olunca evlilik kurumu ki bu bir sözleşmedir çiftlerin anlaşmasıdır ve temeli cinselliğe dayanır
bir şirket gibi düşünün.
tüm haklar ve şartlar eşittir.
çiftlerin her ikisi de hem dinen hem hukuken eşit şekilde mutlu olmalıdır
birinin mutsuz olması yine hem hukuken hem dinen boşanma hakkı doğurur
kocanoz sizi mutlu etmiyor. edemiyor demiyorum dikkat edin etmiyor. adam bencil adam cahil adam öküz. kendini düşünüyor 5 dakikada rahaltıyor. sizi askıya alıyr.
siz ise cahilca akılsızca rol yaparak işini becermeyen ya da beceremeyen erkeği taklit yaparak sen işi becerdin der gibi onure ediyor alkışlıyorsunuz
yahu böyle s a l a k ç a bir şey olamaz
siz taklit yapan kadınlar s a la k m ı sı nı z
yahu sizi mutlu edemeyen bir beceriksiz bencil öküzü sanki mutulu ediyor işini beceriyor gbi neden onure ediyorsunuz
şunu söyleyin arkadşlar
ben asla mutlu değilim beni mutlu etmeden kenara çekilemezsin senin canını alırım dyin
yahu erkek de korksun biraz siz neden korkuyorsunuz hep
işin şakası bir yana
arkadaşlar mutlu olamıyorsanız eşinize taklit yapmayın anlatın ben doymadım zevk almadım... buna çözüm bul.
ben çözüm bulursam sen katlanamazsın deyin.(bu artık bir tehdittir en son söyleyin hemen başta demeyin)07 Yorumla- +1 yıl
taklit nasıl anşaşılıra gelirse
bir erkek kadını hem anatomik hem ruhen tanımak bilmek öğrenmek zorunda
eğer bir erkek takliti yutuyorsa o cahil öküzdür. zaten akıllı bilgili olsa taklit olmaz kadın gerçekten doyar mutlu olur.
gerçek erkek kadını mutlu eder taklit yutmaz çünkü kadını tanır
cahil erkeklere veda edin adam gibi erkek tercih edin kızlar
s a l ak ça şeyler düşünüp elin molozunu adam etmeyin
sonra da ağlamayın - +1 yıl
Gerçekten bu konuda çok haklısınız size katılıyorum çoğunlukla kadınindan memnun olmayan bir adam bunu bön bön söylüyor ya da hakaret aşağılama küfür gibi cümlelerle kadının eksikliğini yüzüne vurabiliyor kadın napiyor tam tersi cinsellikte mutlu olmamış ya da yeterli düzeyde olamamış adama bunu söyleyemiyor ya da çekiniyor söylemekten mutluluk taklidi yapıyor adamı onurlandıriyor beceriksiz liginin üstünü örtüyor vss aslında evet bu çok yanlış bir tutum fakat bunu hepimiz zaman zaman illaki yapmışızdir ya da yapıyoruzdur bu sorun sonra kadınlar ruhsal çöküş ya da piskolojik sorunlar sorunlar ya da aldatma eğilimine yol açıyor belki kültürel toplum baskısı bizi budenli korkak ya da çekingen olmamıza sebebiyet vermiş olabilir ne der ne düşünür , ayıp mı olur vss. Onlar bizden değil biz onlardan çekiniyoruz aslında çok yanlış ortada ayıp varsa bu onada ayıp banada o mutluluğu hakediyorsa ben niye haketmiyorum diye düşünsek sorun belkide kendiliğinden ortadan kalkacak bir düzeye gelicektir
- +1 yıl
Gerçekten çok güzel açıklayıcı bir yorum olmuş eline emeğine sağlık 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
ilginiz ve beğeniniz için esas ben teşekkğr ederim
hanımlar lütfen hurafe inanışları efsane ve dedikoduvari anlatımları bırakın
sizler yaratıcının el üstünde tuttuğu varlıklarınız
kuranda her konda kadını el üstünde tutar yaratıcı
asla aşağılamaz.
yahu bakara suresinde erkeğe emir var neden kimse okumaz
der ki kadınla ilişkiye gr ama önce akdını svişerek hazırla der
neden kimse bunu okumaz
naylon müslman bunların hepsi
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
bu sitede aklı selim insanların başında geliyorsunuz ama ne yazık ki iletişim kuramıyorum. bazı toplumsal konularda özel soru sormm gerek soramıyorum
mesajınız kapalı
- +1 yıl
@r_engarenkyollar
uyudun sanırım arkadaşım
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ciddi yapan bir kadını anlamak oldukça zordur. Orgazm olamama nedenleri ise partnerin erken boşalması ilk sorun olarak karşımıza çıkar. Ön sevişme eksikliği gibi gibi detaylar ile bunu çoğaltabiliriz. kadının orgazm taklidi yapması da o kişiyi sevdiği anlama da geliyor zaman zaman. Üzülmesin, kırılmasın diye düşündüğünden. Oysaki konuşup ortada olan bir sorunu çözmesi daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılOrgazm olmayan kadın yoktur, edemeyen erkek vardır diyip geçelim orayı, taklitle aynı vucut tepkisi verilmez böyle bişeye denk gelmedim bu benim hassas noktam ben partnerimin orgazm olmasından yükselirim
05 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂 bizi bu engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Rica ederim prenses😀
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Sanada 🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEğer ilgisizse anlaşılır sanırım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEgerki bir kadın organzm olamıyorsa bunun başlıca nedeni erkeğin on sevişmeyi kısa tutması ve kadının yeterince hazır olmadan ilişkiye zorlanmasiyla başlar bunun üzerine karşı taraf birde kısa zamanda bosaliyorsa kaşının yarı yolda kalması içten bile değildir ve böyle durumlarda kadın ister istemez aynı hayal kırıklığını yaşamamak için organzm takliti yapar ve bir çok bencil erkek bunu anlayamaz işini bilen erkek zaten gereksiz zamansız ınlemeleri çığlıkları anlar ve bilir
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle erkeğin kadına yeteri kadar duygusal ve fiziksel zaman ayırmamasından kaynaklanır. tecrübeli bir erkek bunu hersekilde anlar kadının nefes alışından bile anlar ... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılBir kadının orada taklidi yaptığını anlamak çok basit kadın seni sıkıp sıkıp bırakmıyorsa o kadın boşanmamış demektir ve Kadın sevmediği bir insanla ilişkiye girerse Asla boş olamaz
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkide sulanıp sulanmadigina bakarım ilişki esnasında vajinal kasılmalar bosalmaya yakın kasılma sıklığı artar ve kadın bosalinca kayganlık bir anda artar aleti çıktığımızda başında beyaz sıvı bulaşması kadının bosaldiginin gostergesidir. Bu kadınından bosalmasi sırasında istem dışı ses ve hareketlerden anlaşılır. Talittle gerçeği arasındaki farkı diken iyi bilir
00 Yorumla
+1 yılTamamen erkeği huzursuz hissettirmemek için yani görevini yaptın duygusunu yaşatmak. Olmama sebepleri ise kadınla erkek arasındaki yapının farklı olması. İkisi de boşalma odaklı ama kadın bedeni bambaşka bir şey. Hazırlanması gerekiyor her şeyden önce. Ve vajinası yeterli ıslaklık oluşmalı ki hem kadının kayganlığı artsın hem de içine almakta zorlanmasın. Bu sayede erkek uzattıkça kadının orgazm durumu gelişir
00 YorumlaBitse de gitsek modunda olunca, belki de beceriksiz partnerinin gururunu kırmamak için yapıyordur. İyi de yapıyordur, onun bunu yapmasını gerektiren kişi düşünsün.
20 Yorumla
+1 yılİstemsiz çıkan bir ıhh sesiyle baya tonlama yapılan ahh sesi anlaşılıyor ve anladığım an keyfimin kaçması yetmezmiş gibi ereksiyon da bitiyor. 😂
Ulan diyorum ikimizi de bitirdin be. 😂
07 Yorumla- +1 yıl
Zaten akıllı ve tecrübeli bir adam hersekilde anlar nefes alışından bile anlar
- +1 yıl
Akıllı ve tecrübeli bir adam ben miyim? 😇😇
- +1 yıl
Genel olarak söyledim akıllı bir erkek Anlar bunu
- +1 yıl
Benim yani. 😂
- +1 yıl
Aynen sensin tipkısının aynısı 😂
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum hoş hanımefendi. P
- +1 yıl
Gülücük koyamadım eller terlemiş nedense. 😂
1 yılGenelde aldatan kadinlarin organzim takliti yapar hem ilişki cubuk bitsin diye hemde dostuna bir gün önce vermiştir kocasi çıkmasın diye ses çıkartır taklit yapar kisacasi o zaten zirveye varmiş zaten görev icabi yatiyor eşiyle sonu hüsran kavga ve boşanma cünkü cinselik tatsiz tuzsuz oluradam kavga cikartir
00 YorumlaAşırı ve zamansiz inleme sesi çikarmasi. Belli oluyor bazi kadinlarin
15 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 doğrudur tecrübeli bir adam onu anlar zaten
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Orgazm olduğunda hassaslık oluşur ve dokundukça ya da gidip geldikçe kasılma olur. dikkat edilirse taklit olup olmadığı anlaşılır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılkadının duygularına hitap edilmezse, zevk aldığı noktara yoğunlaşılmazsa kadın orgazm olmaz. taklit yaptığı da en basidi sulanma seviyesinden anlaşılır.
02 Yorumla- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
rıca ederim..
+1 yılerkekler anlamaz genelde bazıları anlayabilir de
20 YorumlaO akan yağ gibi sudan anlarsın düden şelalesi gibi ise sorun yok.
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 tm peki sen öyle diyorsan öyle dir... yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTaklidi anlamaktan önemlisi neden yaptığını anlamak onemli
01 Yorumla- +1 yıl
Bunun bir çok sebebi olabilir tek bir şeye bağlamak doğru değildir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kasılmalardan ve titremelerden anlıyorum tabi ki.. :)
011 Yorumla- +1 yıl
Aa selvi boylu beyefendi yorum yazmış 🤣
- +1 yıl
Tecrübeli ve akıllı bir adam bunu hersekilde anlar kadının nefes alışından bile bunu anlayabilir
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim selvi boylu beyefendi 🙏🙏😂😂
- +1 yıl
Selvi boylum gayet açıklayıcı ve net olmuş eline emeğine sağlık 🙏🙏 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂
- +1 yıl
Selvi boylum teşekkür ederim 🙏🙏🙋🙋
- +1 yıl
Tecrübe önemli tabi hiç ustayla çırak bir olur mu?
- +1 yıl
Engin tecrübelerinle bizi aydınlattığınız için teşekkürler 🤣 sayenizde çakralarımız açıldı biraz 🤣
- +1 yıl
Aman efendim rica ederim 🙋
+1 yılErkeği yalamayı ve pompalamayı becerememiştir
04 Yorumla- +1 yıl
tamam peki yorumun çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim hanımefendi. Keyifler nasıl
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Merhaba nasılsınız
- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yetecek partner bulamazsa orgazm olamaz.
Kendini adapte edemezse olamaz.050 Yorumla- +1 yıl
Bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤗
- +1 yıl
Rica ederim.. bir zevkti.
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz sayenizde çakralarımız açıldı biraz 🤣
- +1 yıl
Bu kadar latife yapan birisine bir şeyleri anlatmak ne kadar hoş..
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim şeref duydum
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Şeref kim 😂😂😂
- +1 yıl
Rica ederim..
Göbek adım şeref -)) - +1 yıl
Hee tamam ozaman 😂😂 sıkıntı yok sayın seraf beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Benide güldürdün hee 😂🤣
- +1 yıl
Her daim gülmeni diler bu şeref :))
- +1 yıl
tamam pikii
- +1 yıl
Ama sen gülme hep ben gülüyüm 😂
- +1 yıl
Sanırım gıcıklık huyundan geliyor :))) Olur ben bakarım sen gül...
:p - +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣🤣
- +1 yıl
tamam tamam haftada bir kere sende gül böyle de merhametli bir insanım işte 😄
- +1 yıl
Gördüğüm en tatlı en merhametli kadınsın çok teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Yaa çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Bende öyle... Eğlene biliyorsan ne güzel :))
- +1 yıl
Niye sen eglenmiyormusun karizmatik seyy seni 😂
- +1 yıl
sizin gibi eğlenenleri görünce tabi ki mutlu oluyoruz bizlerde :)))
- +1 yıl
Bunu söylerken bile bu takıntığınız ciddiyet beni onurlandırdı açıkçası 😂 müdür
- +1 yıl
Sizin gibi onurlu ve neşeli kişilere verdiğimiz her cevap bizlere şeref duydurur :))
- +1 yıl
Aman efendim estafurullah teveccühünüz o şeref bize ait
- +1 yıl
Bu kadar ciddi olma bebiş 🤣 siyaset konuşmuyoruz burada
- +1 yıl
O profildeki üstsüz adam senmisin 😂😂
- +1 yıl
Ciddiyeti tek bir şeyde ararım.. Onun haricinde sorun yok ve relaxım :))
- +1 yıl
Evet benım o çıplak adam :))
- +1 yıl
Ben çıplak demedim beyefendi 😂😂
- +1 yıl
Üstsüz adam senmisin diye sordum 😂😂
- +1 yıl
Çıplak diyince farklı bir katagori oluyor o zaman altta bir şey olmaması lazım 😂🤣 öyle degilmi seksi şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Üstünde bir şey olmayana genelde çıplak diyorlar... alt görünmeyınce ne var ne yok yorum yapamazsın.. O yüzden yardımcı olmak isterim şirine :))
- +1 yıl
Yaaaa çok romantiksin 😂
- +1 yıl
Ozaman Bir dahakine deniz altı kamerasıyla üstü değil alt tarafı çeker atarsınız 🤣
- +1 yıl
Eş dost görmüş olur burada 😂
- +1 yıl
Genelde yiğidin malı ortadadır derler ama böyle tatlı güzel bayanlara karşı edepsizlik etmekte bize yakışmaz :))
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten kaliteli bir adam kendini hersekilde belli ediyor gerek yorumlarıyla gerek seçtiği kelimelerle gerek çizgisiyle bu konuda kendinizi çok yetistirmişsiniz sizi ayakta alkışlıyorum 👏👏
- +1 yıl
Mizah anlayışı olan insanları herzaman sevmişimdir
- +1 yıl
Sizden bunları duymak ne kadar güzel anlatamam. Lakin est. diyorum olması gereken benim ek bir özelliğim değil.
Ağzınızdan dalmayan bal için çok teşekkür ederim.. - +1 yıl
Rica ederim nedemek asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏
- +1 yıl
Hem karizmatik hem seksi , hem beyefendi Nescafe üçü birarada gibi adamsın 🤣😂
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim güzel ve hoş sohbetin ve iltifatların için.
Herşeye bedeldir bu sözlerin teşekkür ederim <3 - +1 yıl
Akşam akşam iltifatida kaptın hee Hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Gerçekten çok onure oldum sayende...
Topuklarım kalcama vura vura koşturucam mutluluktan :)) - +1 yıl
Çünkü sen bunları fazlaiyla hakediyorsun dedim ya kaliteli bir adam olduğun belli oluyor
- +1 yıl
Sohbetin için tekrar teşekkür ederim... iyi akşamlar 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Çok ama çok teşekkür ederim. Sana en güzel geceyi armağan etmek isterim.. Her şey gönlünce olsun cici bak kendine :))
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadının orgazm taklidiyle gercek orgazmın arasında cok fark var
05 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi farklar var mesela
- +1 yıl
İstem dışı vucut ve inleme kaslar istemsizce kasılıp istemsiz iniltilere kapılır kontrol edemediği yüz ifadeleri gibi
- +1 yıl
tamam peki.. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılGerçek orgasm da vajina penisi öyle bi sıkar ki ufff boşalmak mükemmel olur.
011 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali de başka oluyor 🤣 engin tecrübelerinizle bizi aydınlattığınız için teşekkürler 🙏 sayenizde çakralarımız açıldı 🤣
- +1 yıl
Başka açmak istediğiniz yerler varsa yardımcı olmak isteriz efendim 🍌🍌 sjsjasdf 😂😂
- +1 yıl
Çilingirmisin aga sen her gördüğünü açacaksın , Sağol sağol Allah razı olsun 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle yardımsever olmanız gözlerimi yaşarttı doğrusu 😂
- +1 yıl
Çilingir olmasak da iyi açtığımız kapılar vardır 😂 ön kapı arka kapı gibi
- +1 yıl
Ne demek sen yeter ki yardım iste. Matkap hazır bekliyorum 😂🍌
- +1 yıl
Ahmet usta çilingir kapıyı kaça açıyorsunuz 🤣
- +1 yıl
Bedava bedavaa
- +1 yıl
Bedeva iyiymiş 🤣 eşe dosta söyliyim de açtırmak isteyen olursa ararlar 😂 sen takım çantasını yanında tut ne zaman iş çıkacağı belli olmaz 🤣
- +1 yıl
Zaten bi tane takımım var onu da sürekli üstümde taşıyorum. Açılacak kapı görünce kendiliğinden çıkıyor ortaya 😂
- +1 yıl
Usta gelirken yanında kalin ipte getir
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlamak biraz zor ama sürekli ilişki yaşadığın bi kadınsa çok kolay anlaşılır
024 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli bir adam hersekilde anlar
- +1 yıl
Tabiki anlaşılır içindeyken vajinanın kasılması vücudun titremesini penisten hissediyorum ben
- +1 yıl
tamam peki bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler sayenizde çakralarımız açıldı biraz 🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Ricaederim de dalga geçmenize gerek yoktu
- +1 yıl
Estafurullah neden dalga geçiyim niye böyle düşündünüz ki
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz öyle degilmi
- +1 yıl
Sadece biraz yorumunuza mizah kattım bukadar
- +1 yıl
Hmmm tamam sanırsam ben biraz alınganlık yaptım
- +1 yıl
Özür dilerim
- +1 yıl
Burdaki herkes benim ne kadar muzip çılgın ruhlu neşeli pozitif enerjisi olan birisi oldugumu bilir sayfama da girip bakanilirsin konuşmalara sohbetlere hep mizah ağırlıklıdır yorumlar
- +1 yıl
Özür dilemenize gerek yok olur mu öyle şey ben alınganım biraz sanırım ☺️☺️
- +1 yıl
4 aydır bu şekildeydi alınganlık yapicak da bir şey yazmadim sen benim millete yaptığım yorumları bir görsen napican demekki
- +1 yıl
Ama asla dalga gecnek saygısızlık içeren kelimeler aşağılayıcı bir cümle bulamazsın gir sayfama bak bulursan ben burdayım
- +1 yıl
Okudum şimdi profiline baktım 😂😂
Ama şu dikkatimi çekti ilişmiyorum kimseye yazmışsın ilişki durumuna kimse sana ilişemiyor olmasın - +1 yıl
Kendinizr iyi bakın Allah'a emanetsin 🙋🙋
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Sayfamda sorduğum sorulara bakın
- +1 yıl
Benim ne kadar muzip bir insan olduğumu goruceksiniz
- +1 yıl
Baktım gördüm 😂
- +1 yıl
Valla kimse ilişemez bana zaten ilişen olursa ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣
- +1 yıl
Belli belli vurarsın 😂😂
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
- +1 yıl
İyi geceler diliyorum size
+1 yılicinde iken aleti kıracak kadar kasabilecek kadar taklit yapamaz heralde ya da kalp gıbı attıramaz vajınasını
00 YorumlaOrgazm anında titreme yoksa gerçek değildir.
02 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂 bizi engin tecrübelerinizle aydınlattığınız için teşekkürler 🤣
+1 yılBu 7neyin 7 si😝 tiplerinden belli olr herhalde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmayan kadın yoktur. Yeteneksiz partner vardır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteli seks için yeterli sürede yapılmadığından
00 Yorumla Türk kadının en büyük sorunu kendilerini orgazm edemeyen erkeğe denk gelmeyişleri
00 Yorumlaerkek karşındakini düşünmeden hareket ederse kadın orgazm olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O anki azginliklarindan her türlü belli ediyorlar zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli o işi yaparken ritme bindirmişken bir sefere mahsus durunca hala inliyorsa
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 çok haklısın ama tecrübeli bir erkek hersekilde bunu anlar nefes alışından bile anlar... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
İlk aklıma gelen buydu, bu söylediğini yazacaktım 😀
+1 yıleğleniyormuş gibi yapınca anlayamıyoruz ama uf puf hadi yeter artık falan diyorsa zaten o kadın orgazm olamaz
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle henen olsun bitsin moduna geçmis olur
- +1 yıl
Ama bunu söylemesi de kötü bir durum çünkü bu sefer bu tarz deyimler sizin modunuzu düşürür
- +1 yıl
mod düşürecek bişey yok iki tarafta karşılıklı hoşuna giden şeyleri birbirlerine söyleyecekler yönlendirmekten çekinmeyecekler bu halde de eğer kadın zevk almıyorsa artık gerekirse yollar ayrılacak
- +1 yıl
Hayır siz yanlış anladınız sanırım yani karşındaki insanın oflamasi puflamasi diyorum insanın modunu düşürür
- +1 yıl
e heralde yani mod düşer
- +1 yıl
Onu demrk istedim çünkü karşılıklı bır mutluluk paylaşımı yoksa sağlıklı bir ilişki olmaz. Bu kadın erkek farketmiyor
- +1 yıl
ama bazı erkekler için deliğe girmiş olmak bile yetiyor yani kadının öyle oflayıp puflamasına rağmen illa girecek ben öyle oflayıp puflayanın yanından kalkar giderim
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
rica ederim iyi eğlenceler
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanım çok yandığı için bir an önce bitsin istiyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Çok mu kalın?
Anlamak zordur ama kadını orgazm. Yapmak zor değil sadece işi bilmek gerek
00 YorumlaYapan iyi yapamiyor ondandır sağlam beerirse kadını o zaman orgazm olur
00 Yorumlaabi işte o beni hep korkutuyo
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki? 🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yaptıkları için orgazm olamıyorlar.
013 Yorumla- +1 yıl
Niye böyle bir şey dediniz peki
- +1 yıl
Öyle çünkü. Mastürbasyonla çok hızlı hareketler yaparak boşalıyorlar, normal bir ilişkide o kadar hızlı birleşme mümkün değil o yüzden boşalamıyorlar.
- +1 yıl
Belkide ya da çok yaptıkları için böyle birşeye ihtiyaç duymuyorlar
- +1 yıl
Hayır ihtiyaç duymasa niye cinsellik yaşasın. Yaşamak istiyorlar ama mastürbasyon buna engel.
- +1 yıl
Tm peki sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin 😂😂
- +1 yıl
Haydar dümen ettin sende bizi 2 dakikada off 🤣🤣
- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣
- +1 yıl
Genç dimalar 🤣 okusun öğrensin
- +1 yıl
Basit bir şey yazdım aslında o kadar da öğretici bir içerik olduğunu sanmıyorum, sen bilirsin yine pembeli 🤣🤣
- +1 yıl
Öyle deme reis 😂 bizim ülkede ne cahil adamlar var
- +1 yıl
Aklıma ne geldi biliyormusun reiss 😂 polyanaya ormanda tecavüz etmişler ohhh mis gibi dağ havası aldık demiş 🤣😂😂
- +1 yıl
Biz o hikayeyi kurttanda dinledik kırmızı başlıklı kız k*şarmış der gibi
- +1 yıl
Kırmızı başlıklı kızin içinde varmış demekki reiss 😂
+1 yılHiç bir kadına dokunmadıım
01 Yorumla- +1 yıl
Şöyle ozaman onlar sana dokunsun🤣🤣
Hiç sesi çıkmıyor
00 Yorumla
+1 yılSen yaptın mi hiç taklid
00 YorumlaBi kadınl İlk defa ilişkiye giriyosan anlayamazsın
00 YorumlaBen anlarım memişleri güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Bunu genelde paralı arkadaşlar yapar
00 Yorumla
+1 yılKasılmasından anlaşılır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bağırıp inlemeler vücut hareketleri
00 Yorumla
+1 yılHer zerresinden anlarım
00 YorumlaSorunları vardır odaklanamıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSert olduğunda kaçınılmaz oluyor..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeliysen anlarsın
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi 😂😂 çırak ile usta bir olur mu 😂
Cevap sahibi+1 yılOlmaz😉
- +1 yıl
Dimi ama 🤣 böyle düşünmüştüm 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın
- +1 yıl
Şimdiki çaylaklar ustayım diye ortalıkta dolaşıyorlar 🤣😂😂
Cevap sahibi+1 yılBu iş karşılıklı arzu istek vs olmadan olacak iş değil, o yüzden yükselme yoksasevişmesinler
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. hiç önemsemem. Ben zevkime bakarım.
011 Yorumla- +1 yıl
Çok bencil olduğunuzdandır o
- +1 yıl
😂😂 beyefendi siz seks yapmaya değilde. Sanki savaşmaya gidiyor gibisiniz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Öyle ölmez biber gazı da sıkk 🤣🤣😂
- +1 yıl
Tek taraflı mutluluk mu olur kadınlara fısıldayan adamm 😂😂
- +1 yıl
Sen bencilsen sen mutlu olursun karşı taraf olmaz
- +1 yıl
🤣🤣 tm peki sen öyle diyorsan öyle dir bu işin uzmanı sensin 👍 ... yorumun için çok teşekkür ederim... saygılar 🖐️🖐️
Gizli Üye(25-29)+1 yılbeden dili diye bişi var
00 Yorumla
+1 yılSapık 😂😂
049 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Gül gül sen pis sapık 😂😂😂
- +1 yıl
Leynnn akılı ol ağzının üstüne terlikle vurarım 🤣🤣
- +1 yıl
Hahajjs hemen de anne duygusu kabardı 😂😂😂
- +1 yıl
Ağzının üstüne terliği şrank diye yiyince aklın başına gelir 🤣
- +1 yıl
Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan öyle bir şarkı vardı biliyor musun 😂😂
- +1 yıl
Ben sapığın benden uzak dur seni duvara yaslarım 😄😄
- +1 yıl
Oha diyosun yaslamayan bilmem ne. Olsun 😂😂😂
- +1 yıl
Korktun mu
- +1 yıl
Sen kork ben korkucam sapik diyen sensin 🤣
- +1 yıl
Jajsjs oda doğru ya 😂😂 bugun neler yaptın günün nasıl geçti
- +1 yıl
Çok şükür iyiydi bir sıkıntı yok sadece aşırı uykum geldi öğleden sonra bıraksalar uyuyacam o derece sonra çay filan icince açıldım biraz
- +1 yıl
Havadan mıdır neden insanın üzerinde aşırı bir ağırlık oluyor
- +1 yıl
Yarın iş yok mu 😅 uyumayacan mı
- +1 yıl
Havadan dolayı oluyor yataktan çıkası gelmiyor insanın
- +1 yıl
Var canım iş olnazmi geç yatıyorum ben hatta şu an yarınki yemeğimi yapıyorum 🤣 patlıcan kızartıyorum karnı yarık yapıcam bir taraftan da buraya takılıyorum çay içiyorum
- +1 yıl
Afiyet olsun kolay gelsin ne hamarat kadınsın maşallah
- +1 yıl
Yemeğimi geceden yapıyorum ki yarın işten yorgun gelince kolaylık oluyor birde birazdan cacık yapicam yarı gelincede yanına pilav yaparım olur biter
- +1 yıl
Böylede hamarat bir insanım işte 😄🤣🤣
- +1 yıl
Bekar mısın peki yoksa evli mi
- +1 yıl
Aynen aynen şu sert katı kuralların olmasa 😂😂
- +1 yıl
Sağol gülüm teşekkür ederim hamaratliktan değilde mecburiyetten diyelim çünkü yorgun argın uğraşmak daha zor geliyor bak şimdi hem çayımı içiyorum hem işimi yapiyorum
- +1 yıl
Aynen yarın sadece ısıtması kalıyor iyi yapıyorsun
- +1 yıl
Eşimden ayrıyim ben gülüm 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum
- +1 yıl
Çocuğun mu var kız senin 😳 daha gençsin be şimdi anladım neden böyle katı kurallı olduğunu ama hiç gösteriyorsun 🤔
- +1 yıl
Bir kız bir oğlum var rabbim bağışlarsa
- +1 yıl
Allah sana bağışlasın sağlıkla 😊😊
- +1 yıl
Benim katı kurallarım hep vardır hepte olucaktır. Biz öyle iki lafa düşecek onunla bununla düşüp kalkacak insan değiliz.
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏
- +1 yıl
Ben öyle mi dedim be zalım sen istemezsen hiç bir şey olmaz 😂 ben sadece konuşuruz diye şey ettim tabi saygı duyarım Sana bakma öyle arada takılıyorum sana sadece 😊
- +1 yıl
Eyvallah reiss 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah hanım ağa 😅😅
- +1 yıl
Bak enişten vahşi cazibeme dayansmadı çabuk göçtü bu dünyadan 🤣🤣 insan benimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarım 😂🤣
- +1 yıl
Vefat mı etti 😳
- +1 yıl
Hı hıı adam pat diye gitti 😂
- +1 yıl
Rahmetli gülmeyi çok severdi 🤣😂🤣
- +1 yıl
Ahu ahh 😂 dağ gibi adam pattan gitti 😂🤣
- +1 yıl
Başın sağolsun peki tekrar düşünmüyor musun evlenmeyi
- +1 yıl
🤣🤣🤣 yok bee gülüm ölmedi şaka yapıyorum dedim ya ayrıldım diye
- +1 yıl
Ya ne bilim 😅😂😂 dedim belki öldü şakası yok bu işin 😂😂
- +1 yıl
Dikkatli birisi değilsin ben ilk başta yazmistim aslında eşimden ayrıyim ben diye
- +1 yıl
Sonra dedim ki enişten vahşi cazibeme dayansmadı çabuk göçtü bu dünyadan dedim 😂😂😂
- +1 yıl
Bak bu konuda haklısın dikkatli biri değilim bu yüzden bir mulakattan elenmiştim hiç unutmam 😅😅onu hatırlattın bana
- +1 yıl
Evet değilsin dikkatli bir adam olsan bu yaşadığımı okuyunca anlardın zaten ordan anladım zaten dikkatsiz olduğunu buda kotu bir huy ama
- +1 yıl
Bende tam tersi çok dikkatli ve detayciyimdir
- +1 yıl
Çok dikkatli dinlerim ve dikkatli okurum
- +1 yıl
Haklısın bu zayıf noktam o yüzden bunu düzeltmem lazım
- +1 yıl
Aynen öyle çünkü bu hata yapmana seven olur
- +1 yıl
Tabi ki hatalara sebebiyet veriyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek anlaması lazım
00 Yorumla
+1 yılOyunculuğuna bağlı
01 Yorumla- +1 yıl
Yalana saygım sonsuz yeter ki inandirsinlar diyorsun 😂😂
+1 yıltecrubelı erkek anlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği