Göğüslerim hakkında kendime haksızlık mı yapıyorum?

direkt konuya gireceğim 18 yaşımdayım ve bakireyim daha önce hiç sevişme bile yaşamadım sadece kendi vücuduma ben dokundum ve 2 yıldırda spor yapıyorum kendi çapımda birazda genetik sonucu kalçam yuvarlak estetik bir görüntüye sahip geniş ve kalkık bacaklarım da öyle kalın belim ince sporun hakkını alıyorum fakat göğüslerim yaşım icabı mı bilmiyorum genetiklerimde hep büyük göğüslü ama onların ki hep sarkık benimkiler anatomi icabı birleşik değiller ve fotoda ki gibi sivri dik avuçlarımı dolduruyor fakat ufak ve eşit olmamaları özgüvenimi düşürüyor yolda gören mankenmisin diye sorsalar bile bu kalça ve fiziğin yanında dersiniz ki altı milf gibi üstü little girl beyaz tenli olduğum için uçlarım açık renkli fakat bir erkeği doyurmaya sadece kalça bel yeter mi bilmiyorum çok enerjim libidom yüksek olsada balık burcu kızı olarak takıntı yaptım kendime ve ilgi odağım 25 yaş üstü erkekler genelde onlar karşıma geliyorlar böyle büyük erkekler altı olgun üstü olgun olmayan küçük kızları sever mi not: estetiğe karşıyım

Göğüslerim hakkında kendime haksızlık mı yapıyorum?