Merhaba ben yanlışlıkla kendimi kızlık zarıma zarar vermiş olabilirim aynadan baktığımda ilk açtığımda etimsi bir yapı var ve hiçbir delik gözükmüyor etler dışa dönük ıkındığımda büyüyor delik ama herhangi bir yırtık görmüyorum etrafında ve zarımın saçaklı gibi bi görüntüsü var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Valla bilmiyom hic anlamam bu islerden ama bi kac ay once ogrenme amacli bu zardir bakirelik vs nasil oluyor nasil belli oluyor nasil anlasiliyor diye merak edip malum video sitelerinde aratmistim ve gayet acik acik gosteriyorlardi yani sanirim anladim da gorunuz olarak hani oylemidir seninki de bilemicem tabi ama ne bilim ona gore kontrol et derim cok korkuyorsan...
Nerden bakmıştınız
iste malum sitelerden...
Oralarda var mı bu videolar
Valla var ben ozellikle ogrenmek icin bunu aratmistim cunku biraz cahilim de bu konulara hani zar dedigin falan nasil bir sey gorunus olarak nasil falan diye ogrenme amacli arattim sitede gayet acip acip gosterdiler ve cidden normal videolardaki organlarina gore farkli bildigin duvar gibi et parcasi var tam girisinde ortasinda minik serce parmaginin tirnaga kadar ya var ya yok denecek kadar bi delik var orasi da mantigimla muhtemelen ay basinizda akan kan icindir diye dusunuyom baska nerden akip cikacak dimi...
bakiresen ve tampon mu takıyon vibratör takaydın kanka şu bekaret saçmalını bırakın sokun parmağı bozun bi adam buna bakarak kadın alacaksa hiç almasın
Buna ben önem vermesem bile toplum önem veriyor yapabilicek bişeyim yok
tomlumun 50 yaş üstü geberince bu olay da çok azalacak emin ol türk toplumu yok yani pek arap cahil bir toplum var
Merak etme ilk ilişkin de büyük bir penis girecek hem vjinanı genişletecek kenarda kalan zarları yırtacak haliyle yırtılan zar kananayacak
Bir defa kanarsa tekrar kanamaz diyorlar
Tampon dediğin ne bilmiyorum vajinanın içine penisten kalın bir şey gitmezse penisin girdiğinde kanar
Yok vermemissin zar oyle orayi kapatan birsey degil dvajina duvarlarindaki incee bir doku sadece
Zarına baktın mı ayna karşısında veya telefon kamerasıyla
Tampon koptuysa ve elle cikardiysan bakireligin bozulma ihtimali çok yüksek
Bu nasıl tarif mk , bir şey olmamıştır kan geldi mi , ayrıca kızlık zarı daha içer de
Bi an seni oyle ayna karsisinda ikinirken hayal ettim ve offff hemen bi hijaye yazdim. Sen erkegi ac birakmazsin. Ve korkma bisey olmamis zarina.
aynadan görebiliyorsan bir şey olmamıştır ama saçaklıyı pek anlayamadım :D
nasıl zarar verebilirsin kendin
Bakireyim tampon taktım ve biraz fazla bekletim ipini cektim ve ipi koptu parmaklarımla cıkarmak zorunda kaldkm
bakire insan tampon kullanır mı ya kimse uyarmadı mı seni
Uyarmadı kimse
ablan yok mu 🙄
Yok ablam
Nasıl anlarım bozulduğunu
aslında teknoloji çağındayız araştırsan da öğrenirdin
bir doktor anlar ancak bunu
Onu gördün mü hiç sen
Evet
Şimdi yok mu
Var
Anladım peki
Sanmiyorum bozulduğunu,
Vermemişsin gibi ne yaptın ki
Ne yaptın ki şüpheye düştün
Bakireyim tampon taktım ve biraz fazla bekletim ipini cektim ve ipi koptu parmaklarımla cıkarmak zorunda kaldkm
Parmaklarınla tamponu çektiğin zaman acı hissettin mi
Delik varsa açılmış işte iyi bak
Sen anlayamazsin
Hahahhaa
Vermemişsindir
Ne
Anladım
Zarar
Kan geldi öi
Regliydim
Imm görme şansım yok değil mi
Yok
Bişey söküyor musun
Sanane
Ona göre yorumum olacak ve kaç yaşındasın
Ne yaptın ki
Bir takma şey takmadığın kalmış
Kanama oldu mu