1 2 kişiyle veya daha fazla sen bunu kabul ederek evlensen eşine nasıl olduğunu kimle yaptıgını veya daha detayını sorarmiydin
Sorardım diyenler neden sorardın
Sorardım diyenler neden sorardın
İnsan kiminle olacağını bilmek ve öğrenmek ister ki ona göre bilerek ve doğru karar verebilsin. Bu geçmişin hesabını değil bilgisini sormaktır. Bu bilgi ile ya bilerek kabül eder evlenir ya da kabül etmez evlenmez. Kaç erkekle birlikte oldun? Lez ilişkide yaşadın mı?
Bu soru evlendikten sonra gelen bir soru
Atı alan Üsküdar’ı geçti deseydin
abla sen cinsel ilişkiye girmiş biriysen bana yardım edebilir misin? 3 yıldır sevgilim var yakında cinsellik yaşayacağız sanırım. ama benim penisim 13.5 cm sence yeter mi? bir sorun olur mu? ilerde bu kızla evleneceğim çünkü o yüzden korkuyorum beni terk edecek diye
Evlenmezdim o yüzden detaylıca sormama gerek kalmazdı.
Bu benim kararım ve nasıl ki ilişki yaşayanları kabul edenler varsa ben de kabul etmeyenlerdenim bu yüzden eleştiri yapacak olanlar eleştirilerini kendilerine saklayabilirler.
Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim.
Eşimse zaten benden önce birliktelik yaşama şansı yoktur. Bu durumda olanlara da tavsiyem evlendikten sonra geçmişin araştırılması o evliliğin geleceğini ateşe atmak demektir.
Cevap
12Cevap
Amaaan banane umrumda olmaz beni beğenmiş almış öncekiler beni düşünup çatlasın ben onları düşünmem😜
Teşekkürler cevabın için
Hatta bir de tecrübeli olması çok işime gelir 🙃😊 rica ederim iyi aksamlar
😂😊
@Mr_Rabbit bende var bir tane tecrübeli ☺️😂
bunu sormanın sana zararı olur kafanda kurar durusun her kızdığında bilme duyma görme işine bak derim
Evlenirdim, detay sormam beni ilgilendirmez.
Teşekkür ederim 🥰
Sorar ogrenirsin sonra bir daha sormazsin
Kimle yaptinki sen?
Benimde olmuşsa etmem
Cevabından hoşlanmayacağım soruları sormam.
Sormam mide bulandırmanin anlamı yok
Öyle biri eşim olamaz
Öyle biriyle evelenmezdim.
Sormam
Teşekkürler
Durduk yerde canımı sıkmasın
Evlenirimm 🙂
Neden sormiyeyim ki
Sorardım
ayrılırım
Bu Sen misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?