saçma sapan huylar görecelidir o yüzden bu isteğin ciddiye alınamaz dostum illa sevişmek istiyorsan sen baştan rengini belli et karşı taraftan da netlik iste eminim işin kolaylaşır
13 Yorumla- +1 yıl
F b de yapsam sevgili de olsam farketmez ki. Yakınlaşmadığın her şey arkadaşlık demektir. O yüzden date de yakınlaşma kesin olmalı. Aksi halde ben ona date demem.
- +1 yıl
Teşekkürler ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
+1 yılSen eskortlarla buluşmam lazım. Öde paranı ne istiyorsan onu yap.
08 Yorumla- +1 yıl
Manipülasyon yapmışsın. Eskortlukla alakası yok bunun
- +1 yıl
Kimse kimseyle sevişmek zorunda değil. İlla sevişmek istiyorsan kendine göre çıkar yol bu işte. Alan razı veren razı olacak.
- +1 yıl
Neden para vereyim. Saçmalama. Enayi miyim ben. Sen erkeklere enayi mi demek istiyorsun? Cinsellik kadının verdiği, erkeğin aldığı bir şey değildir.
- +1 yıl
1 kuruş bile para vermem kimseye. Ayrıca sevişmeyi sadece eskortlarla bağdaştırarak sadece erkekleri değil, kadınları da aşağılamış oluyorsun
- +1 yıl
Eskortluk bir meslektir. Aşağılamakla ne alaka.
- +1 yıl
Sevişen kadına eskort diyorsun direk. Daha nasıl aşağılayacan
- +1 yıl
Senin algılarında büyük sorunlar var bro.
- +1 yıl
Bence senin algılarında sorun var.
+1 yılİlk buluşmada sevişen erkek iticiliği diye de bişi var
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şey yok
+1 yılİlk bulusmada belli etmeyin bari Çok kötüsün
012 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok. Siz kötüsünüz bu durumda.
- +1 yıl
Ben daha kba bi ifade kullanmıştın kötü olarak düzeltmiş KS neyse ben de tam tersini söylüyorum senin gibi erkeklerde çok itici ilk bulusmada
- +1 yıl
Hayır. Öpüşmek kötü bir şey değil. Sevgi göstergesi. İnsan sevdiğini öper. Sen demek ki nefret dolu birisin
- +1 yıl
İnsan sevdiğini zaten öper ama şlk kez görüştüğün bi insanı sevecek kadar ne yasadın yoklukta olmasın
- +1 yıl
Ne alakası var. 500 kere görmene gerek yok. İnsan birazcık vakit geçirince anlayabilir sevdiğini. 10 dk bile yeterli bunun için.
- +1 yıl
Yokluk hiç sevişmeyene denir. Bu durumda sen yoklukta olmayasın
- +1 yıl
Hiçbir sevgilimle ilk tanışmada da öpüşmedim bu kötü yani sevgili olunca olur ama diğer türlü senin dediğin yokluk
- +1 yıl
Yoklukla alakası yok. Senin sevgilin olmamış, arkadaşın olmuş. Yokluk hiçbir şey yaşamayana denir. Sevgilisi ve ilişkisi olmuş biri yoklukta değildir. Bunun öpüşme istemekle alakası yok. Bence sen kendi ahlaksal muhafazakarlığını böyle şeylerle kapatmaya çalışıyorsun.
- +1 yıl
Yav sen. M a l mısın arkadaş sevgililerim oldu fakat ilk bulusmada böyle bi yakınlasma olmadı olması da normal degıl zaten her seyın bır yerı zamanı vardır sen yokluktasın ve o yuzden ılk kez bulustugun birini öpmeye yelteniyorsun
- +1 yıl
Bence yoklukta olan da mal olan da sensin. Eminim hayatında bir kere bile sevgilin olmamıştır. İlişkiye de girmemişsindir. burada gelmişsin playboy havaları yapıyorsun. Sensin bence yoklukta.
- +1 yıl
Senin beynin yok anlamak istemiyorsun daha fazla yazma
- +1 yıl
Senin beynin yok, Iq un düşük.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne