İlk buluşmada sevişen kız seviyor mudur?

Merhaba arkadaşlar 15 gün önce bir kızla tanıştım, başlarda ondan çok hoşlanmıştım, internetten tanıştık yazıştık sohbet ettik birbirimizi sevdik, sonra buluştuk dün ve bugün 2 defa buluştuk, iki buluşmada da seviştik, şöyle söyliyim sert sevişiyor kendinden geçiyor kafamı kurcaladı bu durum çok istekli olması duygusuz tatmin için sevişiyormuş gibi hissediyorum, görüşleriniz benim için önemli, evlilik düşünüyordum başta sonra kafam karıştı, şimdiden sağolun.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben nişandan evlilikten bahsedince mutlu oluyor bunu biliyorum beni sevdiğini de biliyorum fakat ilk iki buluşmamız sadece sevişerek ve az buçuk konuşarak geçti, bu durum bende soğumaya neden oldu, normal mi böyle düşünmem
Güncellemeler
+1 yıl
Son bir soru ve konuyu kapatcam, şimdi durum şu ilişkimiz internet üzerinden çok ilerledi ben aileme bile söyledim, kıza da niyetim ciddi dedim, buluşmadan önce ilişkimiz çok iyiydi bu sevişmeden sonra soğudum, ayrılmayı düşündüm, ama sonra bunu düşününce kızın kalbinin nasıl kırılacağını düşündüm ve çok üzüldüm, kız beni seviyor buna eminim, ama kız bana uygun mu o konuda kafam karışık, sizce ayrılmalı mıyım, ayrılmalısın diyenler ne şekilde bunu ona söylemeliyim.
İlk buluşmada sevişen kız seviyor mudur?