+1 yılBence ayrılmalısın ciddi bir ilişki istiyorsan çünkü bu kadar istekli olmasının sebebi daha önce çokça yaşadığı için susuz kalmış çünkü. Birde şöyle bir şey var internet üzerinden tanışmışsın 15 günde bir insan birbirini sevemez sevmek zamanla olur hoşlanma beğenme vardır elbette o yüzden bir ayrılma olursa o kadar ızdırap olmaz 3-5 güne unutulur. Şahsen ben daha tanıştığım 15 gün olan biri ile fiziksel yakınlık kurmazdım ilk önce iyice her şeyi ile tanıdıktan sonra yapardım ne yaparsam. Bunu yaptığına göre bence sadece takılmak istiyor.
00 Yorumla
bu soruyu şu şekilde de soralım ilk buluşmada sevişen sen , gerçekten seviyor musun?
( ilk buluşmada sevişen kız evlenilemeyecek kız oluyor ama senin sevişmen sözkonusu bile değil, ataerkillik koktu.02 Yorumla
Soran+1 yılİçeriği okusaydın böyle düşünmezdin, beni düşündüren sevişmesi değil tarzı, sertçe olması
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir süre buluşmalarınızı halka açık yerlerde yap, onu tanımaya yönelik aktiviteler bul, gözden uzak yerlere gitme, götürme. Zaten kafanı kurcalayacak bir kızsa bu durumdan rahatsız olur tenha yerlere gitmek ister o zaman direk ayrıl. Saf evlilik düşünen bir kız tanımayı seksin öncesine koymaz. Kalbi güzel falan deme rol kesen bir milyon kız var.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani sevişen kız sevmiyordur diye bir şey söz konusu olamaz ama sen başlatmadan onun başlatması değişik geldi. Normalde daha çekingen olan o olmalıydı bilmiyorum sana karşı böyle olması herkese böyle olacağı anlamına gelmez ama bir değişik be abi
27 Yorumla
Soran+1 yılOnu ilk ben öptüm ama ben romantik öpüyordum ama kendisi resmen üstüme atladı, dilini ağzıma geçirmeler, sonra oral vs, kızı yavaşlatmasam mercimeği fırına verecektik, çok iştahlı biri cinsellik anlamında böyle olunca soğudum nedeni ni bilmiyorum bu kız benden önce çok şey yaşamış gibi bir düşünce beynimi ele geçirdi, çünkü herşeyi profesyonel yapıyo
Cevap sahibi+1 yılE yaşamıştır zaten kim yaşamamıştır dedi ki yaşamayan insan biraz daha çekingen olur zaten
Soran+1 yılHerkes ufak tefek birşeyler yaşamıştır orası tamamda, ne bileyim bana çok profesyonel ve çok sert geldi kız, resmen hardcorecu gibi, bir erkek olarak korktum ve ben tama yavaş sakin demeye başladım, kafam çok karışık..
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur zaten kızın instagram hesabından da anlarsın az çok...
Cevap sahibi+1 yıl@zekrc Ne yapacağını kestiremediği için, konuyu başka yere çekme.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neden ayrılacaksın ki? Çoğumuz keşke kadınımız böyle istekli, sokulgan ve cesur olsa der iken sen bundan neden rahatsızsın ki. Seks duyguların bir ifade şeklidir, yakınlık, kabul ediş, samimiyet ve içtenlik göstergesidir, özel bir paylaşımdır ve cesaret ister. Bence mükemmel bir kadın...
00 Yorumla
+1 yıl15 günde ne ara işi evliliğe götürdün ki bence hata yaparsın
40 Yorumla
+1 yılİnsan değer verdiği sevdiği insanı arzular bu normal bir şey o da seni arzulamış belli ki çünkü değer veriyor
44 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın beni arzulamasını yadırgamıyorum zaten normal, öpüşülür koklaşılır vs ama bu kız yani ilk buluşmada orala kadar götürdü, benim niyetim ciddi ama sonra düşündüm ben acaba kaçıncı oral yaptığı kişiyim aklımda deli sorular
- +1 yıl
Eğer sana onu yapmasaydı da bilemeyecektin yaptığı zaman da bilmiyorsun ne fark eder ki kız geçmişini geçmişte bırakmış ki seninle birlikte ayrıca daha önce hiç yapmamış biri de birisini çok arzuladığında profesyonelmiş gibi yapabilir
- +1 yıl
Tamamen o anın büyüsüyle alakalı bence sen çok kuruyorsun knk
+1 yılSevgi seksle ölçülecek boyut değil daha farklı şeyler denemelisin 😂
35 Yorumla
Soran+1 yılNe önerirsin mesela? Sevgisini ölçme isteği de kaldı mı emin değilim bilmiyorum, normalde evlilik düşünüyordum, sonra bu kız bana ve aileme uygun mu diye düşünmeye başladım.
- +1 yıl
Yani ilk buluşmada sevisenle doğru dürüst düşünülmez ama belki sen iyi bir seviyedeysen evin işin olsun senin olmak ister ole kolay hemen sevgi olmaz internetten biriyle 15 günde güvenilebilir durduğuna bakma geçmişi kabarıktır onun amaa iyi görmüyorum ben bu işi beni dinle sen 😂
- +1 yıl
@Erhan1717 boş yapma kalk çay yap canim çekti 😁
Gizli Üye(30-35)+1 yıl15 günde aşkmı olur? Kızda hertürlü kötü meziyet var, dikkat et hastalık kapma, senden önce ne internetler üzerinden geçmiştir onun😂😂
00 YorumlaBulmuşsun işte fıstık gibi kızı bırak duygusu eksik olsun
00 Yorumla
+1 yılsevişiyor işte sevgiyi ne yapacaksın
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşünülür mü onu irdeliyorum
+1 yılİhtiyaç gideriyor gibi geldi bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle hissettim, internette birbirimizi o kadar iyi anladık ki, artık aşkım demeye başladık birbirimize ama ilk buluşmada sertçe sevişmesi kafamı karıştırdı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert derken açabilir misin? Ne yapıyor mesela?
35 Yorumla
Soran+1 yılİlk buluşmada oral yaptı hemde ben teklif etmeden, ve sevişirken kendinden geçiyor, bazen onu ben yavaşlatıyorum, sakin yavaş vs gibi sözlerle
Soran+1 yılNe düşünüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılİlginç. Bence sadece seks odaklı. Ayrıca senden öncede yapmış olabilir. Bende evlenilcek değil.
Soran+1 yılNe önerirsin? Ayrılmalımıyım, ayrılığı aklıma getirince üzüleceğini düşünüyorum ve hemen vazgeçiyorum. Kızın kalbi kötü değil bu arada.. Cidden kalbi güzel ama sanıyorum çok deneyimli.
Cevap sahibi+1 yılHmm bilemedim. İleride bırakmasın seni
Ver coskuyu kanka gerisini bosver.
00 Yorumlahayir tekerlek kasardir
00 YorumlaSeks i seviyordur en azından
00 YorumlaPeki sen niye seviştin ilk buluşmada?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılinstadan mı tanıştın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
nerden tanıstınız
01 Yorumla
Soran+1 yılİnstagramdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerden tanistisinz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılConne mi
Vajinaya girdinmi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok o olmadı ama teklif etsem herhalde yok demez gibime geldi, kız beni seviyor o konuda şüphem yok ama ne bileyim, evlenilecek kız mı bu bilemedim, tamam öpüşülür vs ama ilk buluşmadan kendinden geçmişcesine sevişmesi erkek olarak korktum.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer