Cinsel Yaşam Bakirelik sizin için önemli mi? KS halkı? samet19997 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Önemsiz diyenler iş ciddiye binince sıkıntı çıkartıyor Güncellemeler+1 yıl Bakirelik Bakirelik sizin için önemli mi? KS halkı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Benim için değil 1 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben evlenmeyene kadar bakirdim. 0 1 Yorumla samet19997 +1 yıl En iyisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl O ne demek 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önemli tabi neden diye sorarsan Allah ne diyor ona göre olmalı evlenmeden olmaz bu işler insanlari anlamıyorum bazen yerine geldimi dinde en iyiler ama yapanlar var öyle Yorumla samet19997 +1 yıl Bencede önemli ama gençliğin umrunda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen canım sen öyle yaparsan adama desin kız sendeb önce yaptım adam çıldırır ama onla yapacak yok öyle bir dünya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Benim için değil
Ben evlenmeyene kadar bakirdim.
En iyisi
O ne demek
Önemli tabi neden diye sorarsan Allah ne diyor ona göre olmalı evlenmeden olmaz bu işler insanlari anlamıyorum bazen yerine geldimi dinde en iyiler ama yapanlar var öyle
Bencede önemli ama gençliğin umrunda değil
Aynen canım sen öyle yaparsan adama desin kız sendeb önce yaptım adam çıldırır ama onla yapacak yok öyle bir dünya
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!