Tek derdi seks olan erkek profili ne zaman biter?

seks yapana ya da sen yüz verene kadar inanılmaz yalaka iyi ilgili aşık olan ama seks yaptıktan sonra olayı tamamen fb ilişkisi yapmaya çalışan. Sadece seks için ilişki yaşamak isteyen gerçekte değer vermeyen senle ilgilenmeyen duygularını takmayan erkek profilinden bıktım. Bu devirde çoğu erkek öyle çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
Hepsi max 3 buluşmada seks yapma derdinde. Sen insan gibi hayır vs diyince saygı duyan yok hep taciz ve zorlama. Ben de ondan bitiriyorum. Ya da ilişki yaşıyorum ama bakıyorum hep öncelik seks. seks olmasa herif bana değer verip görüşmek bile istemeyecek. Yine bitiriyorum. Özetle aşk sevgi dostluk partnerlik yok. Herifler iğrenç sadece tuvalet gibi ihtiyaç görme derdinde. Çoğu da cimri parasız sefil. Ondan max birkaç hafta ilişki yaşadım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarca erkekle yatan ama hiç değer görmeyen kızları hiç anlamıyorum. Heriflerin tüm ihtiyacını karşılıyor üstüne bi de enayi gibi Alman hesabı ödüyorlar. Herif üç kuruş masraf yapamıyor kadın için bi de üstüne aldatıyor terk ediyor. Kadınlar bu kadar düşürmeyin değerinizi yan her şeyin bedeli var yani. Ben bana bi şey ısmarlamayan bi erkekten başta hoşlansam bile ikinciye buluşmam.
Tek derdi seks olan erkek profili ne zaman biter?