yani baylar bayanlar benim seksten gördüğüm olay şu erkek Boşalana kadar ilişki devam eder sonrasında kadın boşal dı mı diye bişey yok yok derken onlarda haklı sanırım çünkü kendisi boşalıyor devam edemiyor yani bunu nasıl açıklarsanız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşahsen ön sevişme arzuyu ateşlemek kadını daha istekli hale getirmek için yapılır bunun devamında azdırıcı tahrik edici dokunuşlar sert vuruşlar vs kadını zevkten inletmek titretmek için yapılır sok çıkar olayı bencillikten öte başka bişey o :D her zaman kadın önce boşalır sonra erkek boşalır bana göre bu şekilde olmalı :D partnerimin orgazm olması bende orgazm etkisi yaratır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence bu yanlış bir düşünce. iki tarafın boşalıp rahatlamasıyla sonuçlanmalı, diğer türlüsü bencillik olur. devam edemeyebilir ama diliyle, parmaklarıyla da tamamlayabilir partnerini :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsıkılmaz mı adam sonuçta zevkini aldı yoruldu penis inmiş falan
Soran+1 yılbir önceki sevgilim de boşaldınmı diyordu evet diyordum daha devam etmiyordu yani kendi boşalmıyordu bir sefer yani ondaki gibi benim artık devam edemeceeimi düşünüyordu neden devam etmedin dediğimde e sen boşaldn demişti cahil miydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğine göre değişiyor bu ama genel anlamda bakilirsa evet seks erkek bosalana kadar
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
+1 yılGöbekli, alkolik, hareketsiz, düşük testesteronlu, iradesiz ve sigara bağımlısı erkeklerle olursan hep öyle gidecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbi boşalınca napayım? Zaten o an yeterince utanç hissi yaşıyorum. Hani denk getiremedim... Yetemedim gibi... Devam etmek istesem de edemem ki :( Zamanla vücut ısısına alışınca, hallolur onlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisi bosaldiktan sonra kadınını da bosaltmadan uyuyan ya da öylece birakan erkek kendine erkek demesin bu kadar net
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Karşılıklı bosalma benim için önemli ilk bosalnca oral yapmaya devm ederm tekrar ereksiyon olur devma ederm
00 Yorumla
+1 yılO erken boşalan yetersiz erkektir alet boşalır dili devam eder dil biter seks masajı parmak başlar ama ben seks öncesi en az bir kez dilimle boşaltır ım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki de k yüzden hemcinsimle ilişki yaşamayı düşünüyorumdur sırasiyla mantığı işliyo onda
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂 oha
Cevap sahibi+1 yılBiseksüelim ya kızlara da ilgim var ama erkeklere sanırım daha çok 🙈
Soran+1 yıliyide dostum analdan boşalma olmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılProstat orgazmı var da erkeklerden hoşlanıyo olmam boşalmayı tetiklemiyo ki
Sadece hoşlantımı tetikliyo
+1 yılErken boşalma yoksa yani kadından sonra boşalabiliyorsa kadın tatmin olur. Ama erken boşalıyorsa kadın tatmin olmaz. Erkek boşalınca seks biter
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılTek kelime ile açıklanabilir bu; bencillik.
00 Yorumla İkisi eş zamanlı boşalmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet.
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılKontrolü ogrenecek
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım